Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da, da Assen je bio super. Ovaj vikend je druga WSBK poslastica - Monza! Malo je nezgodno što se poklapa s Estorilom...Armanini je napisao/la:ja sam pogledo moto2, a moto gp sam zaspao pred kraj i nije mi se dalo pogledat..
prvih krug dva je bila utrka i odlicna zapravo, al to je bilo to..
sva sreca na wsbku, tamo bude uvijek zanimljivo..
kao i zadnje cudne utrke na assenu..
gringo73 je napisao/la:
Čitam neke izjave da će Rossi od danas koristiti Haydenove postavke Ducatija te svoj stil vožnje prilagoditi motoru, a ne obrnuto. Isto tako odustaje od podešavanja Duca da bi bio sličniji Hondi/Yamahi, i ide na tipične Ducatijeve postavke. Nešto je koristio i prošlu trku, i rekao da je zadovoljan....a vidit ćemo.
Mala napomena: da bi navukli što više posjetitelja, ovaj vikend cijena karata u Estorilu je bezobrazno niska; od 2 - 20eura!!!
I što je najgore Colin neće vozit danas već ide pod nož u Barcelonu, lijeva ključna kost. K**** sreća!dmarijon je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=29EJpTzgNTg Sudar Edwards De puniet
Hehe opet Pirelli u priči o lošim gumama. Baš čudno.gringo73 je napisao/la:Odaaavno nije bila onako dosadna motoGP trka! A cijelu nedjelju upotpunila je ona blamaža s gumama u Monzi...katastrofa. Pirellijev komentar na optužbe da su oni krivci za sve. LINK
rossi na yamahu???? o daaaaaaaaaaaaaaa zelim tooooooooooooo!!!!!Dani je napisao/la:Hehe opet Pirelli u priči o lošim gumama. Baš čudno.gringo73 je napisao/la:Odaaavno nije bila onako dosadna motoGP trka! A cijelu nedjelju upotpunila je ona blamaža s gumama u Monzi...katastrofa. Pirellijev komentar na optužbe da su oni krivci za sve. LINK
Vrati se Rossi na Yamahu!
daj budi fer pa reci“There are a lot of things that have disappointed me"
"There needs to be more high quality bikes out there so people like Randy can be running where he deserves to be and not so far behind 12th position," Stoner said. "This is a MotoGP championship, this is a prototype championship. In the beginning it started with standard machines and progressed to prototype machines. Now we are taking the opposite step and going backwards.Armanini je napisao/la:bas sok..
daj budi fer pa reci“There are a lot of things that have disappointed me"
motogp definitivno otisao u k..
Na kog misliš? Ja imam na umu "Rookie Rule", kojeg Honda pokušava srušit raznim lobiranjima, koji ne dozvoljava da na njegovo mjesto uleti Marquez. Nekako njušim da Crutchlow neće ostati dogodine u Tech3, ili Honda ili tvornička Yamaha umjesto Spiesa.Bibi je napisao/la:(mislim da nema dvojbe ko ce vozit na njegovom mjestu)