Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
Ima jedan zanimljiv mogući transfer:
Yaya Toure u Realu ??
Naime, Yaya Toure izgleda više ne želi igrati za City i traži novi klub (spominju se Chelsea, Bayern), međutim još dok je igrao za Barcu ga je Mourinho htio dovesti u Inter, ali nije uspio.
Sada, kad vjerojatno Sahin i Lass odlaze, Real će trebati pojačanje na tom mjestu, a mislim da bi Yaya bio odličan. Ove sezone je po meni bio najbolji igrač Citya.
Po Websterovom pravilu si može otkupiti ugovor, samo je problem cijena...
Yaya Toure u Realu ??
Naime, Yaya Toure izgleda više ne želi igrati za City i traži novi klub (spominju se Chelsea, Bayern), međutim još dok je igrao za Barcu ga je Mourinho htio dovesti u Inter, ali nije uspio.
Sada, kad vjerojatno Sahin i Lass odlaze, Real će trebati pojačanje na tom mjestu, a mislim da bi Yaya bio odličan. Ove sezone je po meni bio najbolji igrač Citya.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
I njegova placa koja iznosi ako se ne varam 220 000 eura. Jedino da pristane igrati za manju.Schumy.d je napisao/la:Ima jedan zanimljiv mogući transfer:
Yaya Toure u Realu ??
ALARM !!!
Pranjic je intenzivno trenirao za finale.
Sad kad ga Jupp stavi na lijevu stranu, ili u sredini da bude partner sa Schweinsteigerom....

- Schumy.d
- Legenda
Pa ja računam da će on igrati lijevog beka.Scuderia je napisao/la: ALARM !!!
Pranjic je intenzivno trenirao za finale.
Sad kad ga Jupp stavi na lijevu stranu, ili u sredini da bude partner sa Schweinsteigerom....
Ne kužim šta je tu čudno, neku rezervu za tog beka baš Bayern i nema, a stavljanje Contenta koji cijelu godinu nije igrao bilo bi malo apsurdno, zar ne? Pranjić je ipak skupio minuta u Bundesligi.
P.S.
Scuderia, pročitaj OVO
Evo, i brojke mu idu u prilog, a kako sam rekao prije, za veznjaka golovi nisu najbitnija stvar. Broj točnih dodavanja ga čini puno boljim veznim igračem nego golovi. I pokazala se moja teorija o lošijem napadu Tottenhama.

Dobro, ne kažem da je najbolji kako ovi pišu, ali sigurno je među 5 veznih u Premiershipu.
- Scuderia
- Moderator
Pranjic i Contento su tu negdje po cijelokupnoj minutazi. Mozda malo Pranjic vodi, ali za mrvicu, nisam sada tocno siguran.Schumy.d je napisao/la: Pa ja računam da će on igrati lijevog beka.
Ne kužim šta je tu čudno, neku rezervu za tog beka baš Bayern i nema, a stavljanje Contenta koji cijelu godinu nije igrao bilo bi malo apsurdno, zar ne? Pranjić je ipak skupio minuta u Bundesligi.
P.S.
Scuderia, pročitaj OVO
Evo, i brojke mu idu u prilog, a kako sam rekao prije, za veznjaka golovi nisu najbitnija stvar. Broj točnih dodavanja ga čini puno boljim veznim igračem nego golovi. I pokazala se moja teorija o lošijem napadu Tottenhama.
Dobro, ne kažem da je najbolji kako ovi pišu, ali sigurno je među 5 veznih u Premiershipu.
Jao li ga Bayernu ako Pranjic bude igrao na beku. Pa onaj Mata ce ga udarati kao nitko. Ako vec mora igrati, a imam takav gadan feeling, onda bolje da bude sa Schweinsteigerom u veznom redu, da to bude malo defenzivnije.
Kada sam pogledao naslov, htio sam prekinuti, kada sam procitao prvu recenicu ( Pojavio se još jedan niz nevjerojatnih statističkih podataka ) htio sam otici na wc, ( znas kako se veli : cura-djevojka-zena-prostitutka- xxx - statistika

On se jednostavno ne uklapa u taj system Bayerna.
Bayern od dolaska Van Gaala igra takav nogomet u kojem u veznom redu igraju jedan "cistac" i jedan koij povezuje obranu i napad".
Takav nacin igre se nije promijenio, i da ga dovedu morali bi jedan cijeli system koji je uigran promijeniti te se prilagodjavati na drugi system. Za mene je on sto se tice mase u deficitu kao i u defenzivnijim zadacima, a system Bayerna je takav da moras imati nesto od toga.
Ribery-Kroos-Robben
BS31-Modric
--- Previse ofenzivno, slazes se ?

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
KLIK
Luka Modrić u Real Madridu? Sviđa mi se kako to zvuči, u paru sa Xabijem mislim da bi funkcionirao odlično!
Luka Modrić u Real Madridu? Sviđa mi se kako to zvuči, u paru sa Xabijem mislim da bi funkcionirao odlično!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Schumy.d
- Legenda
To da, ali ja sam mislio:Scuderia je napisao/la: Ribery-Kroos-Robben
BS31-Modric
--- Previse ofenzivno, slazes se ?
Ribery - Modrić - Robben
BS31 - Gustavo
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
preloše poluvrijeme,a nažolost čini mi se da će bit i cijela utakmica...kad se sjetim kakvi su sve klubovi ispali plaće mi se 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Scuderia
- Moderator
I na kraju ce takav nogomet pobjediti, pazi sto sam ti rekao.Alonso-champ je napisao/la:Dojadili su i Bogu i narodu sa tim bunkerom..

@wolfman
Chelsea po prikazanom po meni ne bi trebao uopce igrati bilo kakvo natjecanje u Europi iduce godine

-
- Veteran
Scud...ne volim ni jedne ni druge al kad vidim ovakav nogomet smuci mi se i opet pozelim da Bayern uzme,al bojim se da si u pravu,u nogometu kazu nema pravde...
Alonsista hasta la muerte..
- Scuderia
- Moderator
Kako mi je drago sto ovaj mali Albanac ili sta li je vec dolazi pa da makne ovog egoisticnog slona iz prve postave. M I ller je za njega izmislio pucanje penala.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
za bayernovo dobro robben bi trebao gledati raspucavanje penala s tribine 
EDIT: pa gdje to ima da je 6.momčad engleske "najbolja" u europi
al jebiga kad ivica "arjen" olić mora pucat ko konjina
a ćehu mora abramović najmanje neku manju otočnu republiku kupit,čovjek je bio na svakoj lopti

EDIT: pa gdje to ima da je 6.momčad engleske "najbolja" u europi

Zadnja izmjena: wolfman, dana/u 19 svi 2012, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pobjeda antinogometa
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
E hebiga,nije im se dalo nikako,vodu 1-0 i ove se vrate i onda vodu penale 2-0 i opet ovi se vrate..ovo me malo podsjetilo na Ivanisevica kad je dobio Wimbeldon,gdje je morao dobiti tako i Chelsea cini mi se...
- Schumy.d
- Legenda
Bravo Chelsea!! 
Meni je baš drago da su osvojili tu ligu prvaka. Svi su ih već otpisali, ali odigrali su borbenu utakmicu i zasluženo pobijedili. Cech fantastičan!!
Mi smo gledali u kafiću tekmu i prije kornera za Chelsea ja kažem da Drogba zabija to glavom jer se vidjelo da ga nitko nije čuvao. Penal za Bayern ja kažem frendovima da Cech brani.
Jedino sam fulao 117. minutu u kojoj sam očekivao gol Olića, a Timoschuk ide pucati sa 40 m umjesto da ubacuje loptu u 16-erac.
Ali Cech je nevjerojatno pogodio svima stranu pucanja i tu je Bayern imao dosta sreće... da su lopte bile za centimetar preciznije, Cech bi ih obranio. Bayern je svoju lutriju penala iskoristio na Bernabeuu.
P.S.
Publika je bila nekorektna na kraju. Stvarno je poražavajuće da se pola stadiona isprazni za proglašenje finala. Ali, vjerojatno su Bayernovi navijači isfrustrirani da nisu osvojili nijedan trofej ove sezone (iako su igrali 2 finala).

Meni je baš drago da su osvojili tu ligu prvaka. Svi su ih već otpisali, ali odigrali su borbenu utakmicu i zasluženo pobijedili. Cech fantastičan!!
Mi smo gledali u kafiću tekmu i prije kornera za Chelsea ja kažem da Drogba zabija to glavom jer se vidjelo da ga nitko nije čuvao. Penal za Bayern ja kažem frendovima da Cech brani.

Jedino sam fulao 117. minutu u kojoj sam očekivao gol Olića, a Timoschuk ide pucati sa 40 m umjesto da ubacuje loptu u 16-erac.
Ali Cech je nevjerojatno pogodio svima stranu pucanja i tu je Bayern imao dosta sreće... da su lopte bile za centimetar preciznije, Cech bi ih obranio. Bayern je svoju lutriju penala iskoristio na Bernabeuu.
P.S.
Publika je bila nekorektna na kraju. Stvarno je poražavajuće da se pola stadiona isprazni za proglašenje finala. Ali, vjerojatno su Bayernovi navijači isfrustrirani da nisu osvojili nijedan trofej ove sezone (iako su igrali 2 finala).
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Pobjeda pravde na kraju.Ako je ko zasluzio naslov proteklih godina onda je to Chelsea.Koliko su samo imali nesrece sada im se to vratilo kad su se najmanje nadali.
Robben sjebao prvenstvo i LP svojim glupiranjem na penalima,ali i dalje glumi serifa i ide pucat.I Hejnkes heroj vadi Mullera i ubaci Van Buytena.Pa ti idi zatvaraj utakmicu...
Robben sjebao prvenstvo i LP svojim glupiranjem na penalima,ali i dalje glumi serifa i ide pucat.I Hejnkes heroj vadi Mullera i ubaci Van Buytena.Pa ti idi zatvaraj utakmicu...
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bravo Chelsea. Možda sad konačno ode Modrić iz tog usranog Tottenhama u neko bolji klub.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Nažalost anti-nogomet je pobijedio.
Ne samo da nisu zasluženo pobijedili (bayern je bio duplo bolja ekipa jučer), nego nisu zasluženo prošli ni jednog protivnika u knock-out fazi.
Već su u osmini finala trebali ispast, napoli je bio duplo bolji, al ovi prošli sretno na guz u produžecima, onda četrvrtfinale protiv benfice, opet benfica bila bolja. Polufinale protiv barcelone, barca za 3 klase bolja, neću ponovo nabrajat al onakva sreća nije viđena godinama, i onda sad finale protiv bayerna, opet bayern bolji, ovi se opet provuku na guz...
Jednostavno sve im se potrefilo. kao da je neka sudbina bila na njihovoj strani, kao grčka na ep-u. Šta se može, to je nogomet..
Chelsea je osvojio naslov zbog ove tri stvari: cech, drogba i nevjerojatna sreća.

Schumy.d je napisao/la:Bravo Chelsea!!
zasluženo pobijedili.
eh, ovo bi se dalo diskutirati.Bibi je napisao/la:Pobjeda pravde na kraju.

Ne samo da nisu zasluženo pobijedili (bayern je bio duplo bolja ekipa jučer), nego nisu zasluženo prošli ni jednog protivnika u knock-out fazi.
Već su u osmini finala trebali ispast, napoli je bio duplo bolji, al ovi prošli sretno na guz u produžecima, onda četrvrtfinale protiv benfice, opet benfica bila bolja. Polufinale protiv barcelone, barca za 3 klase bolja, neću ponovo nabrajat al onakva sreća nije viđena godinama, i onda sad finale protiv bayerna, opet bayern bolji, ovi se opet provuku na guz...
Jednostavno sve im se potrefilo. kao da je neka sudbina bila na njihovoj strani, kao grčka na ep-u. Šta se može, to je nogomet..
Chelsea je osvojio naslov zbog ove tri stvari: cech, drogba i nevjerojatna sreća.

- Slash
- Veteran
Baš, odlična paralela kolega. Ista stvar kao Grčka 2004.
Ne znam je li se ovo ikad u povijesti dogodilo, klub koji je 6. u Premiershipu da osvoji ligu prvaka...
Potvrđuje se ona da u sportu koliko god da si dobar/bolji od protivnika, bez sreće, nema ništa, kao i u F1.
Na ovaj način bi i Dinamo mogao osvojit LP
.
Ne znam je li se ovo ikad u povijesti dogodilo, klub koji je 6. u Premiershipu da osvoji ligu prvaka...
Potvrđuje se ona da u sportu koliko god da si dobar/bolji od protivnika, bez sreće, nema ništa, kao i u F1.
Na ovaj način bi i Dinamo mogao osvojit LP

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Sta bi onda Barcelona trebala svake godine sve osvojit jer igraju najbolji nogomet?
Zbog ovakvih stvari i volim taj sport,a vi ako zelite uzivati u sablonskom nogometu onda ok.Ja bi prvi prestao pratit.
@K1M1
Mislio sam opcenito kod zadnjih 6-8 godina Celzija,naravno da je Bayern bio bolji protivnik

Zbog ovakvih stvari i volim taj sport,a vi ako zelite uzivati u sablonskom nogometu onda ok.Ja bi prvi prestao pratit.
@K1M1
Mislio sam opcenito kod zadnjih 6-8 godina Celzija,naravno da je Bayern bio bolji protivnik

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Slash
- Veteran
Ne bi trebala Barcelona, ali neki normalan klub koji je bar nešto (osim Drogbe i Čecha) pokazao na terenu.
- Scuderia
- Moderator
Htio sam napisati poduzi post, ali kada sam vidio poruke tipa " Zasluzeno su pobjedili " i sl. odustao sam od bilo cega.
Olic
Wolfsburg ti je plafon
Robben-hvala Bogu ili kome vec pa dolazi Shaqiri.
Olic

Robben-hvala Bogu ili kome vec pa dolazi Shaqiri.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ja bi prestao pratit kad vidim ovakav bunker ...Bibi je napisao/la:Sta bi onda Barcelona trebala svake godine sve osvojit jer igraju najbolji nogomet?![]()
@K1M1

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
ako je Bayern bio bolji protivnik,kako si onda napisao u postu gore"pobjeda pravde na kraju"Bibi je napisao/la: Mislio sam opcenito kod zadnjih 6-8 godina Celzija,naravno da je Bayern bio bolji protivnik