Napadački smo nula, a defanzivno odlični.
A gdje je Modrić večeras? Šta je ostao u Warki?
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ma kakve banane i huligani...luka_kimi je napisao/la:Mi smo sa prvenstva ispali zbog nekolicine huligana koji bacaju banane i huču svakom crncu na terenu. Pa si vi mislite što ja time hoću reći.
Kunem ti se svime što imam, prvi komentar kad sam vidio tko sudi je "gotovi smo". Prvi komentar, a to su mi rekli i još neki ljudi (baš sam sa Krschom pričao o tome). Zašto?Schumy.d je napisao/la:Ma kakve banane i huligani...luka_kimi je napisao/la:Mi smo sa prvenstva ispali zbog nekolicine huligana koji bacaju banane i huču svakom crncu na terenu. Pa si vi mislite što ja time hoću reći.
Da smo zabili one šanse, tada se nebi pričalo o sucu, huliganima, bananama i sl.
Nismo imali sreće i gotovo.
P.S.
Ako još tko kaže da Šifo ne valja, neka se pokrije po ušima!
Čovjek je zaslužio biti u standardnoj prvoj postavi.
Ne trebaju nam te izlike. Mogao je sudac svirati i penal za Španjolsku pa nije.luka_kimi je napisao/la: Kunem ti se svime što imam, prvi komentar kad sam vidio tko sudi je "gotovi smo". Prvi komentar, a to su mi rekli i još neki ljudi (baš sam sa Krschom pričao o tome). Zašto?
LINK
Normalno da se o jedanaestercima ne bi govorilo da smo realizirali šanse, ali šanse nismo realizirali pa o ovome moramo pričat. Svaki penal je šansa, znači da smo mi imali šansu za koju nam nije bilo omogućeno da je realiziramo.
Negdje sam procitao da smo dobili Turke doma bili bi nositelji i tako izbjegli Spanjolce i Talijane i lako bi se moglo dogoditi da smo mi igrali u skupini A umjesto Rusije,ali to je sve SBBKBB...Schumy.d je napisao/la:Kad će nas takva skupina pogodit?
Vjeruj mi, mučili bi se tamo više nego u ovoj skupini. Protiv jakih momčadi igramo dobro, protiv slabijih se mučimo (Grčka).Bibi je napisao/la: Negdje sam procitao da smo dobili Turke doma bili bi nositelji i tako izbjegli Spanjolce i Talijane i lako bi se moglo dogoditi da smo mi igrali u skupini A umjesto Rusije,ali to je sve SBBKBB...
To sam ja i rekao 2010.godine.Alonso-champ je napisao/la:Sta ce nam pet sudija kad nijedan nevidi da je lopta prosla crtu....cccc..
U Realu je još bolji nego u repki.Alonso-champ je napisao/la:Ronaldo je stvarno van seriski igrac,u Realu ga bas nesto i ne gotivim ali u u repki mi je stvarno klasa!
Nekako mi se cini da je u repki opusteniji,tamo u Realu ko da je naduvan (ima zasto i bit)Schumy.d je napisao/la:U Realu je još bolji nego u repki.Alonso-champ je napisao/la:Ronaldo je stvarno van seriski igrac,u Realu ga bas nesto i ne gotivim ali u u repki mi je stvarno klasa!
Ove godine definitivno zaslužuje zlatnu loptu.
Reus napokon umjesto Mullera, ali šta je s Gomezom??Alonso-champ je napisao/la:Low dosta promijenio ekipu...hmmmm
Sa Schurleom i Reusom je htio jos vise osnaziti ofenzivu ( vidio si i sam, da se nisu skoro vracali nazad, ok, nije bilo neke velike potrebe, ali oni su bas za full ofenzivu ), zato njih dvojica.Alonso-champ je napisao/la:
EDIT
Low dosta promijenio ekipu...hmmmm
Kolega Schumy i ovaj gol Grka je bio plod srece jelScuderia je napisao/la:Sa Schurleom i Reusom je htio jos vise osnaziti ofenzivu ( vidio si i sam, da se nisu skoro vracali nazad, ok, nije bilo neke velike potrebe, ali oni su bas za full ofenzivu ), zato njih dvojica.Alonso-champ je napisao/la:
EDIT
Low dosta promijenio ekipu...hmmmm![]()
Jedino ne kuzim ( i dalje ) zasto se forsira Boatenga na beku, kad za beka on nije. Najlosiji na terenu danas.
Lahma prebacit desno, Jansena ili Aoga na lijevog beka, i mirna Bosna.
Dobro, ajd priznajem ovaj put sve čisto iako su opet penal imali.Bibi je napisao/la: Kolega Schumy i ovaj gol Grka je bio plod srece jel![]()
He he naravno da je jesu...zato i volim takve guzicarske ekipe poput Grka,Engleza i Milana...Schumy.d je napisao/la:Dobro, ajd priznajem ovaj put sve čisto iako su opet penal imali.Bibi je napisao/la: Kolega Schumy i ovaj gol Grka je bio plod srece jel![]()
![]()
Ali, moraš priznati da su se prošvercali kroz skupinu.
Ne znam, meni je Boateng, kod prvog gola nakon sto je onaj ubacio prema napadacu, izgledao je izgubljeno, su-krivac za gol i kivac za drugi.Bibi je napisao/la:
Kolega Schumy i ovaj gol Grka je bio plod srece jel![]()
Meni se cini da je Reus bio najlosiji na terenu,niti jedan dribling nije prosao (bar meni) je djelovao izgubljen.Shurle bolji,al je u obrani rupa zesca.Ne bi se slozio da je Boateng najlosiji,ipak je asistirao za gol iako je shebo jedan.
Nista Grci nisu mogli razlika u klasi je ogromna,ali ostaje zal kod 1:1 i onaj zesci promasaj Gekasa tu bi ih cak mogli slomit da su zabili jer Njemci su izgledali bezidejno prvih 15 min drugog poluvremena,a takoder da su barem 10 minuta izdrzali nakon gola ko zna sta poslije bilo.Ovako samo je bilo pitanje koliko ce golova primit.
Scud posto pratis Njemce ko je bio onaj lik koji je sjedio do Merkelice ?(uzasno je iritantan,ustvari konacno mi je netko postao odvratniji od Biebera)![]()
Ako nista drugo Grci bar imaju Miss eura...zaljubio sam se drugi put u zivotu![]()
![]()
![]()
http://euro2012girls.com/girls/greek-girls/" onclick="window.open(this.href);return false; cetvrta slika