Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Scuderia »

Nakon sto se dofurao do boksa, daje izjavu : " Mah... nije uopce trebao SC " :roll:
slika
KiKiFerrari
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la KiKiFerrari »

Neka više da se i njemu nešta desi, ufurani i nezahvalni ****

EDIT : Pripazi na rijecnik
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

F1NAC je napisao/la:THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:
Yess baby,yess!!! :^o
Salu na stranu ali ova B verzija izgleda stravicno.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

slika

Ne znam cemu onda bacanja rukavice, nije rukavica odustala, vec motor od Renaulta je izgubio dusu. Trebao se vratiti i udarati po njemu. :biggrin:

Salu na stranu, nije mi samo jasno kako moze izjaviti onakvo nesto da SC nije bio potreban ... a bio je, itekako. :|
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

a zbog sc-a mu je motor otišo u jagode,mislim da bi ti isto tako reagirao ;) a nadam se da će i vergne dobit malo jezikove juhe od marka i hornera :evil: em je kreten,em je posljedično uništio trku prvom čovjeku momčadi #-o
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

wolfman je napisao/la:a zbog sc-a mu je motor otišo u jagode,mislim da bi ti isto tako reagirao ;) a nadam se da će i vergne dobit malo jezikove juhe od marka i hornera :evil: em je kreten,em je posljedično uništio trku prvom čovjeku momčadi #-o
ako je vec gospodin helmut srao Alguersuario sto je stopao Vettela na treningu u Koreji prošle godine mogao bi ovaj letit van iz TR :biggrin: al tako im i treba :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

wolfman je napisao/la:a zbog sc-a mu je motor otišo u jagode,mislim da bi ti isto tako reagirao ;) a nadam se da će i vergne dobit malo jezikove juhe od marka i hornera :evil: em je kreten,em je posljedično uništio trku prvom čovjeku momčadi #-o
Moralo mu se i ovo jednom desiti previše ga je sreća mazila do sada
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sad sam malkoc pratio njegovu statistiku, i primjetio da je od genijalćeve 22 pobjede samo 4 ostvario da nije startao sa polea, i samo jedna da nije startao iz prvog reda, a tad je startao 3. !!!
McLaren u <3
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

McLewis je napisao/la:sad sam malkoc pratio njegovu statistiku, i primjetio da je od genijalćeve 22 pobjede samo 4 ostvario da nije startao sa polea, i samo jedna da nije startao iz prvog reda, a tad je startao 3. !!!
Tako to rade majstori :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Točno tako, dovoljno je sposoban i pametan da već u subotu pripremi teren za nedjelju majstorskom vožnjom ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Domi je napisao/la:Točno tako, dovoljno je sposoban i pametan da već u subotu pripremi teren za nedjelju majstorskom vožnjom ;)
A bome i majstorskim autom :D

Vidiš, nisam znao za onu statistiku :doubt:
Majstor je u kontroliranju utrke kad starta iz 1. startnog reda ali....
Napravi nešto kao Alonso, Kimi ili Schumi....Hamo... S kraja poredka dođi do pobjede, onda ću ga gledat drugim očima..
Do tada, za mene je brz vozač u brutalnom autu.
Michael is faster than you!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Pa mislim da ni Ham nije pobjedio sa mjesta lošijeg od 4. na startu. Ispravite me ako sam u krivu...

EDIT: Samo još da velim da je ovo http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... 20Hamilton" onclick="window.open(this.href);return false; za zabrinut se, ne samo za Hamiltona nego za sve koji uopće žele razmišljat o naslovu 2012.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Igor18 je napisao/la:
Domi je napisao/la:Točno tako, dovoljno je sposoban i pametan da već u subotu pripremi teren za nedjelju majstorskom vožnjom ;)
A bome i majstorskim autom :D

Vidiš, nisam znao za onu statistiku :doubt:
Majstor je u kontroliranju utrke kad starta iz 1. startnog reda ali....
Napravi nešto kao Alonso, Kimi ili Schumi....Hamo... S kraja poredka dođi do pobjede, onda ću ga gledat drugim očima..
Do tada, za mene je brz vozač u brutalnom autu.
upravo to zelim reci... ni hamo nije imao briljantnih pobjeda sa losijih startnih pozicija, ali je opet u nekim utrkama znao propast u poretku pa se probijat prema naprijed i sjajnim voznajma doci do pobjede (kina 2011.) ili kada je u brazilu 2009. startao 18. a zavrsio kao 3. Sebek je briljantan kontrolor i briljira u briljantnom autu, i majstor je za odvozit 1 perfektan krug, ali nece cijele karijere sjedit u takvom savrsenom autu.....
McLaren u <3
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Točno to. Neće uvijek imat brutalan auto. A tada ga hoću vidjeti.
Neki će reći "opet podcjenjujem(o)" Seba... Ne, ne podcjenjujem ga, odličan je on vozač ali ja ga želim vidjeti u "slabijem" autu, pa da se onda vidi od čega je napravljen. Do tada ga, bez obzira i na naslove i pobjede, ne svrstavam u kategoriju sa Alonsom, Kimijem, Schumacherom... Hamiltonom (kojem još uvijek fali onaj "kliker" u glavi da shvati da se prvenstva osvajaju sakupljanjem bodova, nikak da se riješi kartingaške vožnje)

Zanima me, da Vettel ove sezone sjedi umjesto Alonsa u Ferrariju... kakva bi situacija bila..
Kako bi se snašao, dali bi u ovom trenutku bio (kao Alonso) vodeći u poredku.
Michael is faster than you!!
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Igor18 je napisao/la:Točno to. Neće uvijek imat brutalan auto. A tada ga hoću vidjeti.
Neki će reći "opet podcjenjujem(o)" Seba... Ne, ne podcjenjujem ga, odličan je on vozač ali ja ga želim vidjeti u "slabijem" autu, pa da se onda vidi od čega je napravljen. Do tada ga, bez obzira i na naslove i pobjede, ne svrstavam u kategoriju sa Alonsom, Kimijem, Schumacherom... Hamiltonom (kojem još uvijek fali onaj "kliker" u glavi da shvati da se prvenstva osvajaju sakupljanjem bodova, nikak da se riješi kartingaške vožnje)

Zanima me, da Vettel ove sezone sjedi umjesto Alonsa u Ferrariju... kakva bi situacija bila..
Kako bi se snašao, dali bi u ovom trenutku bio (kao Alonso) vodeći u poredku.
mislim da je kanada bila dobar pokazatelj snaga ALO-HAM-VET... vise manje svi su imali slicne aute, mislim da je ALO imao moza mrvicu slabiji od McL-a i RB-a... ali Vettel je bio tu negdje i cijelo vrijeme nije mogao proci Alonsa, i cak je skoro i zid popasao kad je przio na kraju....
McLaren u <3
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pa vettel je već vozio slabiji auto, torro rosso i pokazao je da vrijedi...
i šta kad jednom bude vozio bolid koji nije među tri najbolja i ne osvoji naslov i ne bude pobjeđivao ni osvajao pole pozicije? hoćemo li ga smatrati kitom od vozača?
šta je jedan schumacher napravio 2010. i 2011., šta je alonso napravio 2009.? imali su loše bolide, jesu li pokazali vanzemaljsku moć i osvajali pp i pobjede s njima??
senna da uskrsne i sjedne u bolid koji nije među najbrža 3 ne bi prismrdio šansi za osvajanje naslova
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

vidc je napisao/la:pa vettel je već vozio slabiji auto, torro rosso i pokazao je da vrijedi...
i šta kad jednom bude vozio bolid koji nije među tri najbolja i ne osvoji naslov i ne bude pobjeđivao ni osvajao pole pozicije? hoćemo li ga smatrati kitom od vozača?
šta je jedan schumacher napravio 2010. i 2011., šta je alonso napravio 2009.? imali su loše bolide, jesu li pokazali vanzemaljsku moć i osvajali pp i pobjede s njima??
senna da uskrsne i sjedne u bolid koji nije među najbrža 3 ne bi prismrdio šansi za osvajanje naslova
torro rosso 2008. nije bio nimalo los bolid, sta je pokazivao i Bourdais.... a alonso je ove god dokazao kako izgleda u losem bolidu, lewis je to dokazao 2009.
McLaren u <3
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

bourdais 4 boda, vettel 35 bodova...bourdais i nije pokazao baš nekakvu klasu. uzevši u obzir da vettel prvih 4-5 utrka te sezone nije završio zbog raznih problema to još više pokazuje koliko je bio dobar kasnije u prosječnom bolidu...
a po čemu zaključujete da je RB8 super dominantan bolid a ferrari i mclaren kante na kotačima?
mclaren,red bull,lotus i ferrari su tu negdje samo što neki bolje rade u kvalifikacijama nego u utrci i obrnuto, sve zbog guma koje još nitko nije uspio prokužiti. kome se poklope neke stvari, taj pobjeđuje. valencia je trebala biti lak plijen za vettela, vjerojatno zbog visokih temperatura staze kao i u bahreinu...na stazama gdje je hladnije vettel neće biti tako dobar, ne zato što je on loš vozač nego jednostavno zbog uvjeta na stazi koji ne odgovaraju bolidu. a tad će se pojaviti netko tko se ne trudi razumjeti formulu 1 i reći da je vettel loš, kako pobjeđuje samo s pole pozicije i u dominantnom bolidu i slično. alonso je pobjedio u valenciji samo zato što je vettel odustao, inače mu ne bi prismrdio, čak ga je i grosjean počeo pritiskati jer ferrariju uvjeti nisu odgovarali kao lotusu i red bullu a ne zato što je alonso lošiji vozač od njih dvojice.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

vidc je napisao/la:bourdais 4 boda, vettel 35 bodova...bourdais i nije pokazao baš nekakvu klasu. uzevši u obzir da vettel prvih 4-5 utrka te sezone nije završio zbog raznih problema to još više pokazuje koliko je bio dobar kasnije u prosječnom bolidu...
a po čemu zaključujete da je RB8 super dominantan bolid a ferrari i mclaren kante na kotačima?
mclaren,red bull,lotus i ferrari su tu negdje samo što neki bolje rade u kvalifikacijama nego u utrci i obrnuto, sve zbog guma koje još nitko nije uspio prokužiti. kome se poklope neke stvari, taj pobjeđuje. valencia je trebala biti lak plijen za vettela, vjerojatno zbog visokih temperatura staze kao i u bahreinu...na stazama gdje je hladnije vettel neće biti tako dobar, ne zato što je on loš vozač nego jednostavno zbog uvjeta na stazi koji ne odgovaraju bolidu. a tad će se pojaviti netko tko se ne trudi razumjeti formulu 1 i reći da je vettel loš, kako pobjeđuje samo s pole pozicije i u dominantnom bolidu i slično. alonso je pobjedio u valenciji samo zato što je vettel odustao, inače mu ne bi prismrdio, čak ga je i grosjean počeo pritiskati jer ferrariju uvjeti nisu odgovarali kao lotusu i red bullu a ne zato što je alonso lošiji vozač od njih dvojice.
mislio sam na Bourdaisa i rezultate njegove u kvalama, uvijek je bio par mjesta ize vettela.... ali dakako da je vettel bolji vozac.... a ove sezone nitko nije rekao da je red bull dominantan, nego sam dao bas za usporedbu kanadu gdje su se po prvi puta ove god bas natjecala u par sekundi tri prvaka u tri bolida skoro jednake kvalitete i tu je vettel po mome ostao iza...
a sta se tice valencije, alonso nebi pobjedio da vettel nije odustao??? alonso je prosao sa 11 pozicije na startu do pobjede, ni tvoj schumi nebi pobjedio 2001. u spanjolskoj da miki nije bolid riknuo, a imao je pola minute prednosti, oces reci da je mika bolji vozac???
McLaren u <3
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

McLewis je napisao/la:mislio sam na Bourdaisa i rezultate njegove u kvalama, uvijek je bio par mjesta ize vettela.... ali dakako da je vettel bolji vozac.... a ove sezone nitko nije rekao da je red bull dominantan, nego sam dao bas za usporedbu kanadu gdje su se po prvi puta ove god bas natjecala u par sekundi tri prvaka u tri bolida skoro jednake kvalitete i tu je vettel po mome ostao iza...
a sta se tice valencije, alonso nebi pobjedio da vettel nije odustao??? alonso je prosao sa 11 pozicije na startu do pobjede, ni tvoj schumi nebi pobjedio 2001. u spanjolskoj da miki nije bolid riknuo, a imao je pola minute prednosti, oces reci da je mika bolji vozac???
alonso sigurno ne bi pobjedio da vettel nije odustao, kakve veze ima to koji je alonso startao? po brzini je vettel u kombinaciji s red bullom u valenciji bio drugi svemir pored svih ostalih, to je valjda jasno. sve je savršeno odgovaralo za jednu dominantnu pobjedu, osim tog alternatora koji je riknuo. slično kao i ono mikino odustajanje, schumacher mu tada nije mogao ništa al ipak je sretno pobjedio jer je ovaj morao odustati. ta schumijeva pobjeda i ova alonsova ne govore niti da je schumacher bolji od hakkinena ni da je alonso bolji od vettela i obrnuto, to su pobjede uz veliku dozu sreće
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

vidc je napisao/la:bourdais 4 boda, vettel 35 bodova...bourdais i nije pokazao baš nekakvu klasu. uzevši u obzir da vettel prvih 4-5 utrka te sezone nije završio zbog raznih problema to još više pokazuje koliko je bio dobar kasnije u prosječnom bolidu...
Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...
Alonsista hasta la muerte..
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Alonso-champ je napisao/la: Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...
da, do valencie nije bio, a vettel je bio 2-3 boda iza vodećeg u prvenstvu...dakle bez dominantnog bolida čovjek u igri za naslov...vidjet ćemo kako će se odvijat nastavak sezone
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

vidc je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la: Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...
da, do valencie nije bio, a vettel je bio 2-3 boda iza vodećeg u prvenstvu...dakle bez dominantnog bolida čovjek u igri za naslov...vidjet ćemo kako će se odvijat nastavak sezone
Ja ću ti reć: bolid je u Valenciji bio ilegalan i obećali su ga prepravit za Silverstone, do kojeg će u međuvremenu smislit novo ilegalno rješenje i dominirati i tamo, i tako iz utrke u utrke i Vettel će na kraju osvojit naslov sa ''legalnim'' bolidom. :doubt:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Slash je napisao/la:
vidc je napisao/la:
Ja ću ti reć: bolid je u Valenciji bio ilegalan i obećali su ga prepravit za Silverstone, do kojeg će u međuvremenu smislit novo ilegalno rješenje i dominirati i tamo, i tako iz utrke u utrke i Vettel će na kraju osvojit naslov sa ''legalnim'' bolidom. :doubt:
da da, red bullov bolid voze mali azijci preko interneta a vettel samo drži ruke na volanu koji sam skreće
Odgovori