A komentar čitatelja ispod je (copy,paste) -zmajivor: Ako on ode u zatvor ja ću si sise ugradit!!Cuky je napisao/la:Bernie bi mogao na 10 godina iza rešetaka
Link
A ja ću se zmajivoru pridružit u operaciji. Možda dobijemo popust na količinu.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A komentar čitatelja ispod je (copy,paste) -zmajivor: Ako on ode u zatvor ja ću si sise ugradit!!Cuky je napisao/la:Bernie bi mogao na 10 godina iza rešetaka
Link
TW ugasio acc od @MladenJergovic jer ga je prijavio netko - iz Hrvatske! Nisam primijetio da čovjek radi išta drugačije od Jamesa Allena itd
NEWS:
The legendary Spa-Francorchamps, venue of the Belgian GP, is no longer part of the proposal to revive the grand prix in France.
Prior to ex president Nicolas Sarkozy losing the general election, plans to alternate a single annual race between Paul Ricard and Belgium’s fabled Spa were well advanced.
But with Francois Hollande in power and his sports minister Valerie Fourneyron in the driving seat of the grand prix project, the situation is now very different.
French reports this week say Fourneyron has told France’s motor racing sanctioning body, the FFSA, that Paul Ricard and Magny Cours are competing to secure the rights to a grand prix that the state will not contribute to financially.
And according to the Belgian news agency Belga, the formerly proposed race alternation between France and Spa will remain merely an “unconfirmed possibility”.
However, “Alternating with Belgium is no longer on the agenda,” a report by the French language news agency Agence France-Presse said.
Fans of Eu Rouge and other Brilliant Belgian beauties wait with baited breath.
Silverstone bi ostao kolko sam ja shvatio.Kenny je napisao/la:Jel to turističko razgldavanje Londona? Ja se nadam da to nije ozbiljno i da ništa neće biti od toga jer mi djeluje ko Valencija do ove sezone, ako je ozbiljno zanima me jel gubimo Silverstone, ili to upada ko vn Europe?
treba spomenut isto da je to voznja samo s jednim okom posto mu je drugo oko pokrivala ova kameraCuky je napisao/la:i to je samo instalacijski krug ni blizu maksimuma...
Nisam baš siguran. Piše eye-level... to ne znači da mu je prekrila jedno oko. Čisto sumnjam da bi ga tako pustili da vozi.F1NAC je napisao/la:treba spomenut isto da je to voznja samo s jednim okom posto mu je drugo oko pokrivala ova kameraCuky je napisao/la:i to je samo instalacijski krug ni blizu maksimuma...
High Definition - Join in an installation lap around Spa in wet conditions with Lucas di Grassi - first time ever eye-level camera real driver point of view.The Greatest je napisao/la:Nisam baš siguran. Piše eye-level... to ne znači da mu je prekrila jedno oko. Čisto sumnjam da bi ga tako pustili da vozi.F1NAC je napisao/la:treba spomenut isto da je to voznja samo s jednim okom posto mu je drugo oko pokrivala ova kameraCuky je napisao/la:i to je samo instalacijski krug ni blizu maksimuma...
Ja te nekužimThe Greatest je napisao/la:Da...
Isto kao što kažu: "Mi bez fanova ne bi bili ovdje gdje smo sad..."
Priča...
Kenny je napisao/la:Ja te nekužimThe Greatest je napisao/la:Da...
Priča...
I Bruno ima nešto slično
I šta ste dokazali sa ova dva video? Nađi mi kako kamera snima kacigu na kojoj je kamera koja im prekriva oko. A ovako se može pretpostaviti da je kamera samo u tom nivou a da je pričvršćena sa desne strane... bliže desnom oku. A da ga prekriva? Teško... Probajte zatvoriti jedno oko i uočiti koliko vam se vidljivost smanjuje... a još da voziš 300 na taj način? Ono, koga oni zezaju.Igor18 je napisao/la:Kenny je napisao/la:Ja te nekužimThe Greatest je napisao/la:Da...
Priča...
I Bruno ima nešto slično