ma najbolje da prekinu sezonu i da ostanes prvi na tabeli!!!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Sram ga bilo kako to može tražiti,uvjeti su idealni kao što vidimokimi&pablo.u.bmw je napisao/la:red flag???
uh,bogami jes,ja ga vec vidio u zidu....ma odlicno...Scuderia je napisao/la:Odlicno je ulovio bolid, odlicno.... sve je napravio u pravom trenutku da se ne poljubi sa ogradom.
kao sto vidimo neko zna i po ovakvim 'idealnim' uslovima da odveze pristojno vremeChuck Norris je napisao/la:Sram ga bilo kako to može tražiti,uvjeti su idealni kao što vidimokimi&pablo.u.bmw je napisao/la:red flag???
koji su to koji znaju voziti?mozda nisi primjetio da je kisa kasnije udarile jace,i ako gledas na SKY-u cujes kako pricaju o aquaplaningu...kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:kao sto vidimo neko zna i po ovakvim 'idealnim' uslovima da odveze pristojno vremeChuck Norris je napisao/la:Sram ga bilo kako to može tražiti,uvjeti su idealni kao što vidimokimi&pablo.u.bmw je napisao/la:red flag???
a ne ko ZALONSO koji se qrci pa izadje na interima,popije vaspitnu pa mora po wet
Dečko peru te kompleksikimi&pablo.u.bmw je napisao/la:kao sto vidimo neko zna i po ovakvim 'idealnim' uslovima da odveze pristojno vremeChuck Norris je napisao/la:Sram ga bilo kako to može tražiti,uvjeti su idealni kao što vidimokimi&pablo.u.bmw je napisao/la:red flag???
a ne ko ZALONSO koji se qrci pa izadje na interima,popije vaspitnu pa mora po wet
Da Alonso jadan plače...a to što Hamilton, Schumacher i ostali također traže prekid i kažu da je preopasno to nije uzeto u obzir kod odluke? Pa Schumacher, od kojeg nema živog vozača koji bolje vozi po kiši u manje od kruga 4 puta izleti van onda je jasno da uvijeti nisu kako trebakimi&pablo.u.bmw je napisao/la:red flag???
i to treba znati (tajming)Chuck Norris je napisao/la:Dečko peru te kompleksikimi&pablo.u.bmw je napisao/la:kao sto vidimo neko zna i po ovakvim 'idealnim' uslovima da odveze pristojno vremeChuck Norris je napisao/la:
Sram ga bilo kako to može tražiti,uvjeti su idealni kao što vidimo
Po tebi Perez,Vergne očigledno majstori po kiši za razliku od većine.Oni su pokazali da znaju a nije ni slučajno to bila stvar tajminga
Pa ako se poboljsa vrijeme onda ce svi imat mogucnost za postavit bolje vrijeme .. Koji lik si tikimi&pablo.u.bmw je napisao/la:i to treba znati (tajming)Chuck Norris je napisao/la:Dečko peru te kompleksikimi&pablo.u.bmw je napisao/la:
kao sto vidimo neko zna i po ovakvim 'idealnim' uslovima da odveze pristojno vreme
Po tebi Perez,Vergne očigledno majstori po kiši za razliku od većine.Oni su pokazali da znaju a nije ni slučajno to bila stvar tajminga
a alonso (a i masa verovatno) su doneli pogresnu odluku da izadju na interima,napravili greske i imali lose vreme,uvideli da pogorsanjem vremena cak iako predju na wet nema sanse da naprace vreme za QW3 pa udarili na kuknjavu da se prekine Q2 jer time naravno kad se poprave uslovi imaju mogucnost za bolje vreme
i ne znam o kakvim kompleksima pricas? od koga? alonsa? kakve ja dodirne veze imam sa njim da bih imao komplekse?
izgleda a si ti dobro informiran,ko je izabrao strategiju....kazes kuknjavu?pa i Hamo je zakukao a covjek je trenutno na drugom mjestu..hmmmmmm,pa jesi vidio Schumahera,a da sva trojica nemaju pojma jel tako...i to treba znati (tajming)
a alonso (a i masa verovatno) su doneli pogresnu odluku da izadju na interima,napravili greske i imali lose vreme,uvideli da pogorsanjem vremena cak iako predju na wet nema sanse da naprace vreme za QW3 pa udarili na kuknjavu da se prekine Q2 jer time naravno kad se poprave uslovi imaju mogucnost za bolje vreme
i ne znam o kakvim kompleksima pricas? od koga? alonsa? kakve ja dodirne veze imam sa njim da bih imao komplekse
Ti mi reci o kakvim se kompleksima radi(a uostalom i ne zanima me),među prvima si uvijek kad treba popljuvati Alonsa a kad cjelu ovu sezonu vozi maestralno nisi baš zalazio u ovu temu,ali samo izvoli i dalje...kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:
i to treba znati (tajming)
i ne znam o kakvim kompleksima pricas? od koga? alonsa? kakve ja dodirne veze imam sa njim da bih imao komplekse?
pa koji si ti lik???F1NAC je napisao/la: Pa ako se poboljsa vrijeme onda ce svi imat mogucnost za postavit bolje vrijeme .. Koji lik si ti
pa nece se staza ful osusit .. Bit ce i dalje mokra a i ako nastave sumnjam da ce neko popravit vrijeme kad ona mečka pliva po stazi ... Imat ce vremena ko svi drugi da poprave jos vrijeme .. Smiri se uzmi koji sladoled u ruke i chillkimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa koji si ti lik???F1NAC je napisao/la: Pa ako se poboljsa vrijeme onda ce svi imat mogucnost za postavit bolje vrijeme .. Koji lik si ti
sta to briga pereza,vernea ili hulkenberga? nece oni bolje vreme vec hoce da sa ovim vremenom prodju uQ3!!!
ovako ces imati Q kao i svake druge sa vec poznatim likovima na 1-10 mestu
lupetas gluposti a mogu otvoreno i da kazem da lazes - niti pljujem alonso a kamoli da sam prvi u tomeChuck Norris je napisao/la: Ti mi reci o kakvim se kompleksima radi(a uostalom i ne zanima me),među prvima si uvijek kad treba popljuvati Alonsa a kad cjelu ovu sezonu vozi maestralno nisi baš zalazio u ovu temu,ali samo izvoli i dalje...
Prije bi rekel instalacijski i jedan pravi krug nista viseCuky je napisao/la:Instalacijski krug + 2 ili u najboljem slučaju 3 mjerena kruga
Mogu sa sigurnoscu reci da nije ferrarijev pit wall samo kriv za to sto su izasli na inter, sigurno su pitali alonsa kaj on misli i to. I dam se kladiti da je bila alonsova odluka da idu na interF2004_the_best_ever je napisao/la:Ako Alonso ne prođe u Q3 to je zato što se Ferrari-jev box pravio "pametan".
Vrijeme je da se pokrene odgovornost Ferrari-jevog boxa.
Ne mogu se složiti. O tome na kojim će se gumama voziti zadnju riječ ima vozač. On je taj koji je na stazi i zna kakvi su uvijetiF2004_the_best_ever je napisao/la:Ako Alonso ne prođe u Q3 to je zato što se Ferrari-jev box pravio "pametan".
Vrijeme je da se pokrene odgovornost Ferrari-jevog boxa.