Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Re: Lewis Hamilton
Wow,koja bomba.Edie Jordan nije bilo ko,on tvrdi da je stvar gotova.Schunmy se povlaci.Kad se tome dodaju dogadjaji ojo Hamilrona u Spa ,sve vise ima logike.
Prazno mjesto ide Kimmiju moj je tips.
Bas prije neki dan je Kimmi izjavio da mu se ne zuri za produzenje ugovora s Lotusom za iducu sezonu.
Prazno mjesto ide Kimmiju moj je tips.
Bas prije neki dan je Kimmi izjavio da mu se ne zuri za produzenje ugovora s Lotusom za iducu sezonu.
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ja isto mislim da je to sa konja na magarca, osim ako su pare u pitanju (što nije isključeno, mislim da mu u Mercedesu mogu da ponude platu kakvu mu trenutno u McLarenu neće da daju). Vidićemo.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Evo i na Autosportu:
http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/102253" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/102253" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jeste sigurni da bi to bilo sa konja na magarca, pogledajte ko je sve stigao u zadnje 2 sezone u Mercedes, tako da ja smatram da se u Mercedesu okupila dobra ekipa. Jedino mi nije jasno zašto bi Schumacher otišao iz Mercedesa, tj 99% i iz F1 kada im je dobra prilika za iduću sezonu da imaju dobar bolid i sa Ferrarijem je prvenstvo čekao 4 sezone i onda osvojio
Nije valjda toliko glup Hamilton da ode u Mercedes zbog par miliona ako mu nemogu dat dobar bolid, ipak on zaradi i pun qurac od sponzora
Nije valjda toliko glup Hamilton da ode u Mercedes zbog par miliona ako mu nemogu dat dobar bolid, ipak on zaradi i pun qurac od sponzora

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
U Mercedesu je bila dobra ekipa od pocetka.Brown,Schummy,naslijedili najbolji bolid prethodne sezone,novac,......
-
- Legenda
Sigurni smo. Makar, vijest mi ne drži vodu prvo iz razloga što ne vjerujem da će se Schumy samo tako povući na kraju sezone. To mi je teže povjerovati nego u sam prelazak Hamiltona.
Drugo, kako sam rekao, siguran sam (koliko to mogu biti) da će i iduće godine Merc biti slabiji od Mclarena, a kao nenavijač Hamiltona se iz tog razloga ovoj vijesti raduje. Priznajem
Drugo, kako sam rekao, siguran sam (koliko to mogu biti) da će i iduće godine Merc biti slabiji od Mclarena, a kao nenavijač Hamiltona se iz tog razloga ovoj vijesti raduje. Priznajem

Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Ti navijaš za Hamiltona? ja mislio za Alonsadmarijon je napisao/la:Sigurni smo. Makar, vijest mi ne drži vodu prvo iz razloga što ne vjerujem da će se Schumy samo tako povući na kraju sezone. To mi je teže povjerovati nego u sam prelazak Hamiltona.

Ako navijaš za Hamiltona i misliš da će Mclaren i iduće sezone bit jači zašto se raduješ prelasku u Mercedes? ni najmanje mi nije jasno

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Procitaj mu post jos jednom pa ce ti biti jasnije.
Hint: Ne nevija za Hamiltona.
Hint: Ne nevija za Hamiltona.
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ako u ovome ima imalo istine Mclaren bolje da se zakopa. Pustiti Hamiltona da ode i pouzdati se u Buttona kao prvog vozača je put bez povratka u sredinu poretka.
2007. zahvaljujuci svojim načelima i tvrdoglavosti izgubili su jednog od dva najbolja vozača današnjice. Pet godina kasnije mogli bi ostati i bez drugoga.
EDIT: BBC upravo reporta
http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/" onclick="window.open(this.href);return false;
2007. zahvaljujuci svojim načelima i tvrdoglavosti izgubili su jednog od dva najbolja vozača današnjice. Pet godina kasnije mogli bi ostati i bez drugoga.
EDIT: BBC upravo reporta

http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Legenda
S jergović bloga: nešto što bi moglo biti odgovor na tvoj post (kada bi bilo istina):
Nije posve van pameti, recimo, jedna teorija prema kojoj u McLarenu smatraju da su trenutno toliko tehničko superniorni u Formuli 1 da im se, ekonomski i dugoročno, znatno više isplati podržati vozača koji je jeftin(iji) i s kojim već postoji dugačak potpisani ugovor.
(znam da je već ovo ovdje bilo)
Nije posve van pameti, recimo, jedna teorija prema kojoj u McLarenu smatraju da su trenutno toliko tehničko superniorni u Formuli 1 da im se, ekonomski i dugoročno, znatno više isplati podržati vozača koji je jeftin(iji) i s kojim već postoji dugačak potpisani ugovor.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Je, tu ''superiornost'' su dokazali zadnjih godinadmarijon je napisao/la:S jergović bloga: nešto što bi moglo biti odgovor na tvoj post (kada bi bilo istina):

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dero
- Profesionalni vozač
Kakva mrtva tehnička superiornost. Veoma jednostavno Mclarenov menagment je opet zakazao kao i 2007. Preferiranje Buttona iz tko zna kojeg razloga i sj**** Lewisa kada god stignu očito ce platiti danak.
A ako oni moraju uzimati jeftinije vozače da imaju nekog profita onda tek nemam riječi. Pa Hamilton bi barem trebao donijeti hrpu sponzora u momčad. Ako Alonso moze povuci iza sebe jednu od najvecih banaka u europi mislim da i Hamilton moze donijeti tih bjednih 20 milja godišnje da mu se plati ugovor...
A ako oni moraju uzimati jeftinije vozače da imaju nekog profita onda tek nemam riječi. Pa Hamilton bi barem trebao donijeti hrpu sponzora u momčad. Ako Alonso moze povuci iza sebe jednu od najvecih banaka u europi mislim da i Hamilton moze donijeti tih bjednih 20 milja godišnje da mu se plati ugovor...
-
- Legenda
Ja se naježim kad vidim njihovu logiku shvaćanja stvari. Njegovom menađeru (money money..) je to potpuno logično jer je svrha brendiranje vozača. To što će gotovo sigurno manje pobjeđivati je manje važno.
Svima nama je to apsolutno nepojmljivo. Ali to je... moderni svijet.
Čudi me jedino da je sam Hami toliko pasivan (ako se stvarno s time složi). Siguran sam da mu pobjede i eventualni naslov kao vozaču znači više od svih novaca na ovom svijetu. Pogotovo njemu, ali vjerujem i većini ostalih.
Čudi me jedino da je sam Hami toliko pasivan (ako se stvarno s time složi). Siguran sam da mu pobjede i eventualni naslov kao vozaču znači više od svih novaca na ovom svijetu. Pogotovo njemu, ali vjerujem i većini ostalih.
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Jednog vozača prije njega je isto sjebo menadžer , mislim na Vielleneuvea. Ko zna kakav je ugovor Hamiltonu s tom menadžerskom firmom, koliko on u stvari sam može odlučivat o svojoj karijeri . Tu firmu boli qurac za njega i njegove uspjehe jedino im je bitna zarada, kod utjecaja menadžera možeš pogledat bilo koji bend koji se prodo, potpisali ugovor s nekom izdavačkom kućom ili menadžerom i odma moraju svirat kako oni žele tako da je možda isti qurac i sa Hamiltonom, ili čovjek vjeruje da će Mercedes konačno napraviti dobar boliddmarijon je napisao/la:Ja se naježim kad vidim njihovu logiku shvaćanja stvari. Njegovom menađeru (money money..) je to potpuno logično jer je svrha brendiranje vozača. To što će gotovo sigurno manje pobjeđivati je manje važno.

- Slash
- Veteran
To je najveća njegova greška - to šta je uopće unajmio tu kapitalističku buržujsku krvožednu firmetinu. fuj.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
Jel on s tom firmom ima ugovor od 2009?Slash je napisao/la:To je najveća njegova greška - to šta je uopće unajmio tu kapitalističku buržujsku krvožednu firmetinu. fuj.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Otiđe li Hamilton iz Mclarena to je veliki gubitak za oboje po meni veci za Mclaren neg za Hamiltona. Kad se pogleda u natrag kaj je hamilton izvlacil iz mclarena koji je bil spor bolid na pocetku sezone. A sad ak se odluce za buttona samo onda mclarena definitivno pada
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
e moj Lewis..... ako odes zbog para..... dzaba ti sav talent i sve.... vise neces bit moj igrac.... ako je to istina zelim kimija natrag u mcl-u 

McLaren u <3
- Barry
- Test vozač
ovdje se pravo zakuhalo. 60 mil funti u tri godine. http://www1.skysports.com/formula-1/new ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
nije nužno da Schumacher mora otići da bi Hamilton došao...možda jednostavno dođe do zamjene Hamiltona i Rosberga. Mclaren dobije solidnog vozača koji ne radi puno grešaka, brz je i pouzdan, nije sklon incidentima a Mercedes dobija dva dokazana šampiona u ekipi i počinje graditi tim oko Hamiltona jer Schumacher će voziti još sezonu-dvije maksimalno i kad on ode ostaje im Hamilton. Ovako bi ostali s Rosbergom koji po mom mišljenju nije tip vozača oko kojeg bi se jedan tim mogao organizirati i morali bi dovoditi nekog novog i pitanje je koga bi tad imali na tržištu od ovih boljih vozača. Sad im je dobra šansa da ugrabe Hamiltona i potajno se nadam da će doći do toga, da se situacija malo osvježi, već je postalo dosadno treću sezonu s istim vozačima u istim ekipama.
Schumi i Hamilton, koji bi to tandem bio...
Schumi i Hamilton, koji bi to tandem bio...
- Slash
- Veteran
Mislim da još kasnije. U svakom slučaju - kad se pogleda šta se dogodilo Bekamu, to bi se isto moglo Lewisu. Otkad je s njima, Bekam je prestao bit nogometaš i postao zvijezda. Nadam se da se neće isto dogodit Hamiltonu, ali to je kako sada izgleda vjerojatan scenarij.Kenny je napisao/la:Jel on s tom firmom ima ugovor od 2009?Slash je napisao/la:To je najveća njegova greška - to šta je uopće unajmio tu kapitalističku buržujsku krvožednu firmetinu. fuj.
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Potpisujem, Kimi bi sigurno bio najbolje rješenjeMcLewis je napisao/la:e moj Lewis..... ako odes zbog para..... dzaba ti sav talent i sve.... vise neces bit moj igrac.... ako je to istina zelim kimija natrag u mcl-u
- Kenny
- Legenda
Odavno je Lewis postao zvjezda, previše se piše o njegovom privatnom životu, a to se meni nikako nesviđa, možda i on popizdi zbog toga. Ko zna na koliko sponzorskih s*anja taj čovjek moira ići. Mika je znao u svojim intervijuima spominjat kako mu je do 1999, ili 2000 bilo zanimljivo trkat se, a kada su počela sponzorska s*anja da mora zbog njih putovat po cjelom svjetu to sve mu je dopizdilo. Da možda da firma neforsira isto to i sa Hamiltonom, pa čovjek zbog toga pukne? sezona 2011, sada ovo sa Twitterom, možda bi on i htjeo voziti za Mclaren, ali u Mclarenu nedaju više love, a tu firmu koja mu je menadžer nezanimaju njegove želje i uspjeh nego jedino novacSlash je napisao/la:Mislim da još kasnije. U svakom slučaju - kad se pogleda šta se dogodilo Bekamu, to bi se isto moglo Lewisu. Otkad je s njima, Bekam je prestao bit nogometaš i postao zvijezda. Nadam se da se neće isto dogodit Hamiltonu, ali to je kako sada izgleda vjerojatan scenarij.Kenny je napisao/la:Jel on s tom firmom ima ugovor od 2009?Slash je napisao/la:To je najveća njegova greška - to šta je uopće unajmio tu kapitalističku buržujsku krvožednu firmetinu. fuj.
Vidc: misliš da bi Schumacher htjeo vozit sa Hamiltonom u timu? meni se to nerealno čini

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa ako gledaš, tako su propustili dovesti Šumija, pustili su Kimija, ukakali se sa Alonsom. Imaju preveliko miščjenje o svojoj "superiornosti". Tako je sjećam se pričao i Frank Williams 97. kada je dolazio Villneuve, gje je rekao da tko god bude vozio njegov bolid , da će biti prvak. Da bio je u pravu, ali još tu jednu godinu.Dero je napisao/la:Ako u ovome ima imalo istine Mclaren bolje da se zakopa. Pustiti Hamiltona da ode i pouzdati se u Buttona kao prvog vozača je put bez povratka u sredinu poretka.
EDIT: BBC upravo reporta![]()
A zašto ne bi recimo mjenjali Rosberga za Hamiltona i ostavili Šumija. Pa bolji je trenutno os Rosberga i sigurno svojim savjetima sa testiranja može unaprijediti bolid.
@Dero Button je maza dotičnog Martina Withmarsha i zato ima taj status u ekipi.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 06 ruj 2012, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.