Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Hvala, evo odmah ćestitke Lewisu na fantastićnom krugu. Sutra neka takvu utrku odvozi i sve 5,
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Svaka mu čast! Dobar prvi brzi krug i bilo je dosta za PP. Sad još "samo" treba sutra pobjediti. 1-2 pobjeda je ono što ja sanjam!
Btw. ovime je prošao Alonsa po pole positionima. (23-22)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Slash mogao si i ovo staviti, čini mi se zanimljivo.
Q: Where are the glitches?
MW: I think it is just focusing on going racing better. I think Lewis had a personal issue at a time when it’s possible we put a lot of pressure on him - and it probably was not appropriate to put a lot of pressure in that particular moment, because of his personal situation.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Ma da,sad kad je Mclaren ima odlican bolid,omaju1-2 poziciju u Monci puse si qurac medjusobno,cim malo kola krenu niza stranu pocne ih Lewis samarati.
Onda su tetke,Nicole lhubavni provlemi i sta sve ne.Kao niko nema tetki koje umiru i niko nema ljubavnih i drugih problema sem njega.Bez veze.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

ako mora pobjediti neko iz McL onda neka to bude Button,ipak on zaostaje najvise za Alonsom,od ovih velikih..
Alonsista hasta la muerte..
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Alonso Fernando je napisao/la:Ma da,sad kad je Mclaren ima odlican bolid,omaju1-2 poziciju u Monci puse si qurac medjusobno,cim malo kola krenu niza stranu pocne ih Lewis samarati.
Onda su tetke,Nicole lhubavni provlemi i sta sve ne.Kao niko nema tetki koje umiru i niko nema ljubavnih i drugih problema sem njega.Bez veze.
Ovime si sve rekao o sebi. Svaka čast Alonsovim navijačima, ali neki među njima su malo jači panjevi.

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Bez vrijedjanja molim.,ne bih s tobom zelio ulaziti u daljnju diskusiju.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

alonsofernando je to možda na malo ružan način rekao, ali stoji što je rekao: stalno kad Lewisu ne ide: ostavila ga cura, umrla mu tetka, svađa se s tatom...
Mislim, svi su u sličnim situacijama. Pa šta sad. Voze i to je to.

Vidjet ćemo sutra kakav će biti Lewis i kako će to završiti. Izgledi su veliki. Statistika je na njegovoj strani.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Istu stvar radio je i Alonso, samo nemu su uvijek bila kriva ekipa, em Renault, em Mclaren..

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hehe, da statistika, evo šta Lujo veli:
Q: The stats say a lot of winner from pole position over the last ten years, something like nine out of ten have won from pole position. So that must be encouraging as well?
LH: Not particularly - I think that one that wasn’t a winner was me! In 2009 maybe? When I was on pole.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

9 od zadnjih 12 je sa pole-a pobjeđeno. A od tih 3 puta 2 puta je Rubens pobjedio kad nije bio na poleo, jednom baš te 2009. koju je Hamilton spomenuo
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Istu stvar radio je i Alonso, samo nemu su uvijek bila kriva ekipa, em Renault, em Mclaren..
Nemoj tako zaboravio si na Petrova :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
dmarijon
Legenda
Legenda

kako to uopće možete uspoređivat? :) Nema veze.
Samo neka se trkaju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Po čemu ne možemo, po kukanju, ili? Lewisovi problemi su ipak stvarni bili za razliku od Fernandovih imaginarnih. Ali ta tema je već prožvakana.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:Po čemu ne možemo, po kukanju, ili? Lewisovi problemi su ipak stvarni bili za razliku od Fernandovih imaginarnih. Ali ta tema je već prožvakana.
Ti ih osobno poznaješ da možeš tvrditi čiji su problemi stvarni čiji imaginarni?I jedan i drugi su profesionalci koji su vrhunski plaćeni za svoj posao i ne smiju dopustiti da privatni problemi utječu na njihovu vožnju
A to u kukanju mi je smiješno vidjeli smo da svi "kukaju" kad im ne ide i Alonso i Hamilton i Vettel,pa koliko smo puta čuli ove godine Buttona pa čak i najhladnijeg Kimia...

I zašto čim Alonsov navijač(ne kažem da se slažem sa njim,djelimično jesam) uputi kritiku na Hamiltonov račun odmah ide protuargument o Alonsu!?Kakve veze ima Alonso sa njegovim postom osim što je navijač istoga
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa Lewisovi problemi poput smrti tete i prijatelja se ne mogu mjeriti sa Alonsovim nezadovoljstvom: " ja sam sam protiv ferrarija" ili " mclaren me sabotira". To je postala njegova praksa. Protuargument je bio upravo zbog njegovog "navijam za". Uostalom nije pročitao sa razumijevanjem moj citat iz članka ili ne razumije engleski dobro, a odnosilo se na to da je MW priznao da nisu smjeli staviti takav pritisak na Lewisova leđa u tome trenutku. Naime govori se o produljenju ugovora i pritisku McLarena.

Q: Martin, the last time we talked about it - before the summer break - you said that the situation with Lewis’s contract would be solved during that time. Now we are at the second race after the break, still no contract signed and the rumours running hot. What is the state of affairs?
Martin Whitmarsh: Unresolved. This much I can say: we are heading for the right place. People are having some speculation - and fun - but I don’t think that it alters the course particularly. Right here and now, genuinely I wouldn’t want Lewis to focus on that issue so I haven’t spoken to him about a deal this week and I don’t want to speak with him about it here as I want him to be on form. I want to finish one-two on Sunday - if I can - so I don’t think that we need to talk about the future - about contracts - right now. It is too important for Lewis as he needs a strong result here for his championship - and we want a strong result for both our championships. That is the priority. First things first! (laughs)

Q: Where are the glitches?
MW: I think it is just focusing on going racing better. I think Lewis had a personal issue at a time when it’s possible we put a lot of pressure on him - and it probably was not appropriate to put a lot of pressure in that particular moment, because of his personal situation.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:Pa Lewisovi problemi poput smrti tete i prijatelja se ne mogu mjeriti sa Alonsovim nezadovoljstvom: " ja sam sam protiv ferrarija" ili " mclaren me sabotira".
Ja neću mjeriti čiji su privatni problemi veći,niti je laka smrt bliske osobe niti je bome lako razvesti se
Ovo o mclarenu ću samo citirati RD"We weren't racing Kimi, we were basically racing Fernando",tako da čovjek ima pravo ali bolje da stanemo na ovome

Ono što me zanima to je ovo " ja sam sam protiv ferrarija"?Može pojašnjenje,ne kužim o čemu je riječ(može pojašnjenje u temi Alonso da ne bude OT ili na pp)
dmarijon
Legenda
Legenda

Ma dobro, da. Kako god bilo, tema je prožvakana. Danas Lewis starta s pole-a i to je najzanimljivije. Velika je šansa da se Lewis i Massa bore za pobjedu, a to bi bilo strava. Vratili bi se u neka "napeta" vremena. :)
Samo neka se trkaju.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

dmarijon je napisao/la: Velika je šansa da se Lewis i Massa bore za pobjedu, a to bi bilo strava. Vratili bi se u neka "napeta" vremena. :)
nadam se da ne, jer me je strah da nebi slucajno bilo da massi jave da ga namjerno izbaci van. Kaj me nebi nis iznenadilo
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Chuck Norris je napisao/la:
Ono što me zanima to je ovo " ja sam sam protiv ferrarija"?Može pojašnjenje,ne kužim o čemu je riječ(može pojašnjenje u temi Alonso da ne bude OT ili na pp)
Zadnja godina u renaultu kada je bolid postajao sporiji u odnosu na ferrari.
"We are racing fernando". Jel on bio drugi u prvenstvu i drugi u utrci? Što veli Smedley Massi osim poznatog "Fernando is faster than you" kada se bori sa Alonsom?

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Zadnja godina u renaultu kada je bolid postajao sporiji u odnosu na ferrari.
"We are racing fernando". Jel on bio drugi u prvenstvu i drugi u utrci? Što veli Smedley Massi osim poznatog "Fernando is faster than you" kada se bori sa Alonsom?
Pa Hamiltonu nije rekao njegov trkaći inžinjer nego šef momčadi što je ogromna razlika.Da je to rekao trkaći inžinjer to bi bilo posve normalno.

Okrenimo se sadašnjosti odnosno budućnosti.Lewis je danas u prilici vratiti se u ravnopravnu borbu za prvenstvo pa će gristi itekako.Pobjedu mu u normalnoj utrci jedino mogu ugroziti Massa ili Button,ostatak sumnjam
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Neisplati se raspravljat oko toga, to što je bilo 2007 bilo je, ako se do sada nismo složili ni nećemo, a na kraju su svi oni isti svi se bune, neki javno, neki samo timu, pa mislimo da se nebune, a neki manje od drugih, ali se svi bune
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Slažem se. Već je to prožvakana tema.

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Cestitke. Prva pobjeda u monzi, cestitke
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran