Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
Vettel je odustao tako da ta kazna neće uticat na prvenstvo, mada će neki reći da je Vettel posle kazne prolaska kroz bokseve morao forsirati i zato mu se desio kvar.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
nadam se da ste gledali sad analizu na Sky-u bas tok pretjecanja 

Alonsista hasta la muerte..
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
to je ista teorija kao i da je u valenciji alternator krepo zbog sc-a...ako je opet alternator sad bio treba ozbiljno pritisnut ove koji ih rade,bio bi već drugi ovaj vikendF2004_the_best_ever je napisao/la:Vettel je odustao tako da ta kazna neće uticat na prvenstvo, mada će neki reći da je Vettel posle kazne prolaska kroz bokseve morao forsirati i zato mu se desio kvar.

- Cuky
- Moderator
Da ste sad gledali Sky vidjeli bi pojašnjenje i usporedbu sa prošlom godinom:
*Kad je Alonso došao pored Vettela još je bilo mjesta za bolid. Vettel i dalje ide prema vanjskom rubu i Alonso nema gdje nego van
*Prošle sezone, iako je Vettel izašao van sa dva kotača između bolida je bilo toliko mjesta da je Vettel mogao i ostati na stazi
*Kad je Alonso došao pored Vettela još je bilo mjesta za bolid. Vettel i dalje ide prema vanjskom rubu i Alonso nema gdje nego van
*Prošle sezone, iako je Vettel izašao van sa dva kotača između bolida je bilo toliko mjesta da je Vettel mogao i ostati na stazi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Da Nando nije takav majstor kakav jeste zavrsio bi u sljunku i ogradi,tako da je deriste sasvim zasluzeno dobilo kaznu,moje je skromno misljenje.I poslije kad sam ga vidio da parkira pored staze nazdravio sam onako bas od srca.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Alonso Fernando je napisao/la:Da Nando nije takav majstor kakav jeste zavrsio bi u sljunku i ogradi,tako da je deriste sasvim zasluzeno dobilo kaznu,moje je skromno misljenje.I poslije kad sam ga vidio da parkira pored staze nazdravio sam onako bas od srca.
Alonso tako i jedino zna osvajat naslove, zbog nesreće i kvarova drugih, ipak se ispraksirao u prošlosti

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
ahahahahahahahah,nekog jos boliiiiiiiiii,ko gubi ima pravo da se ljutiDomi je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Da Nando nije takav majstor kakav jeste zavrsio bi u sljunku i ogradi,tako da je deriste sasvim zasluzeno dobilo kaznu,moje je skromno misljenje.I poslije kad sam ga vidio da parkira pored staze nazdravio sam onako bas od srca.
Alonso tako i jedino zna osvajat naslove, zbog nesreće i kvarova drugih, ipak se ispraksirao u prošlosti

Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
Tako je,šteta što takav f1 stručnjak nema svoj website pa da pratimo objektivne analizeDomi je napisao/la:
...put u raj nije posut ružama...
-
pogotovo onakvih kvarova ko tjedan dana nazad...Domi je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Da Nando nije takav majstor kakav jeste zavrsio bi u sljunku i ogradi,tako da je deriste sasvim zasluzeno dobilo kaznu,moje je skromno misljenje.I poslije kad sam ga vidio da parkira pored staze nazdravio sam onako bas od srca.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
koliko ga je mazila sreća u belgiji toliko mu je danas falila 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
O današnjem incidentu/kažnjavanju:

Drugim riječima; ja nisam kme-kme vozač.Q: You were given a drive-through penalty for forcing Ferrari’s Fernando Alonso off the track. Was it justified? Last year you and Alonso tangled too…
SV: I obviously should have complained last year, just as he did today. For sure I was frustrated as it cost me dearly but now it is water under the bridge. As I said I didn’t complain last year and I won’t in the future. That’s not my way of going about things.

- Cuky
- Moderator
to uopće nije njegov način...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Baš se naslađujete, ha?
Drag mi je donekle vettel, ali ovo mu nije trebalo. Kaso što sam u drugoj temi rekao, moguće da ga nije ni vidio. Ali to ga nikako ne opravdava. I da, Alonso je još jednom dokazao da je čudo kada je ostao na stazi u tom trenu

Samo neka se trkaju.
- McLarenMercedes
- Navijam za: Alonsa
Mnogo laže. Šta je sve pričao za Karthikeyana posle Malezije. Alonsu je za Moncu kao kroz šalu prebacivao do kraja godine prošle sezone. Webberu je pokazao 2010. da je lud.gringo73 je napisao/la: Drugim riječima; ja nisam kme-kme vozač.
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Alonso se odmah išao žaliti sucima, zato ne volim Alonsa, zato nikad neće biti vozačina. Po meni to uništava i samu draž utrkivanja u F1. Sve za sigurnost, pa nek onda ugase F1 i to je to! Razlika između njega i Vettela (prošle i ove godine) je ta što se Alonso usrao pa otišao van sa sva 4 kotača dok je Vettel ostao sa dva kotača na stazi i prošao Alonsa. I molim licemjere kojima je ovo "potpuno drugačija situacija" da nek ne vide moj post.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
-
- Veteran
Aha po tebi je trebao Alonso ne usr... se i ostati na stazi.Slažem se,to je trebao pa sa gotovo cijelim bolidom popeti se na Vettelov bolid i preći ga.Kako mu samo to nije palo na pamet,e moj Alonso više pameti drugi putzagor je napisao/la:Alonso se odmah išao žaliti sucima, zato ne volim Alonsa, zato nikad neće biti vozačina. Po meni to uništava i samu draž utrkivanja u F1. Sve za sigurnost, pa nek onda ugase F1 i to je to! Razlika između njega i Vettela (prošle i ove godine) je ta što se Alonso usrao pa otišao van sa sva 4 kotača dok je Vettel ostao sa dva kotača na stazi i prošao Alonsa. I molim licemjere kojima je ovo "potpuno drugačija situacija" da nek ne vide moj post.
- zagor
- Početnik
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rtg4xGvF ... r_embedded[/youtube]
Evo video pa gledaj, skoro pa identična situacija al tko ne želi vidjeti naravno da neće.
Evo video pa gledaj, skoro pa identična situacija al tko ne želi vidjeti naravno da neće.
Zadnja izmjena: zagor, dana/u 10 ruj 2012, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Usro bi se i ti da voziš off-road 330 KM/h. Malo sam gledao obadvije snimke (duel od ove i prošle sezone). Slične situacije, ali postoje značajne razlike. Prva razlika je u pravilima. Sada onakvi manevri nisu dozvoljeni (mislim da je to uvedeno nakon Silverstone-a ove sezone).zagor je napisao/la:Alonso se odmah išao žaliti sucima, zato ne volim Alonsa, zato nikad neće biti vozačina. Po meni to uništava i samu draž utrkivanja u F1. Sve za sigurnost, pa nek onda ugase F1 i to je to! Razlika između njega i Vettela (prošle i ove godine) je ta što se Alonso usrao pa otišao van sa sva 4 kotača dok je Vettel ostao sa dva kotača na stazi i prošao Alonsa. I molim licemjere kojima je ovo "potpuno drugačija situacija" da nek ne vide moj post.
Drugo, Alonso je ostavio Vettelu širinu bolida prošle sezone. Vettel je izašao s dva točka na travu, a do Alonsovog bolida je imao više od pola metra. S druge strane Vettel Alonsu nije ostavio ni pola širine bolida prostora, i ovaj je morao izati čitavim bolidom na travu. Osim toga Alonsov bolid je pretrpio oštećenja zbog duela i moglo ga je koštati plasmana u utrci.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- zagor
- Početnik
Off road? Možda ja bi ali očito Vettel ne bi. Alonso je vidio da će Vettel zatvoriti tu stranu i sam si je kriv što je išao probati, daj mi reci ako su se promijenila pravila, zašto nije nitko kaznio Paul Di Restu kad je izgurao Sennu? Znači postoje dvostruka mjerila ili za nekog vrijede pravila a za nekog ne, očito.One and only je napisao/la: Usro bi se i ti da voziš off-road 330 KM/h. Malo sam gledao obadvije snimke (duel od ove i prošle sezone). Slične situacije, ali postoje značajne razlike. Prva razlika je u pravilima. Sada onakvi manevri nisu dozvoljeni (mislim da je to uvedeno nakon Silverstone-a ove sezone).
Drugo, Alonso je ostavio Vettelu širinu bolida prošle sezone. Vettel je izašao s dva točka na travu, a do Alonsovog bolida je imao više od pola metra. S druge strane Vettel Alonsu nije ostavio ni pola širine bolida prostora, i ovaj je morao izati čitavim bolidom na travu. Osim toga Alonsov bolid je pretrpio oštećenja zbog duela i moglo ga je koštati plasmana u utrci.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Tu se fino vidi da su imali isto mjestazagor je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=rtg4xGvF ... r_embedded

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
Neki ljudi bi ovdje morali provjeriti dioptriju
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ipak je vettel ostavio dosta manje prostora alonsu nego alonso njemu prošle godine. alonso je imao dovoljno prostora da nije morao sa sva 4 kotača izaći sa staze nego samo s dva, ali ga je vjerojatno odnijelo, što je logično, pa je izgledalo dramatičnije.
mislim da je suviše sirovo gledati tko je koliko mjesta ostavio. da,alonso je ostavio mjesta za jedan bolid s vanjske strane prošle godine, ali da li je sa sigurnosnog aspekta dovoljno ostaviti samo toliko prostora dok te suparnik pretječe 330 kmh s vanjske strane zavoja gdje nema asfaltirane zone za izlijetanje? u takvim situacijama ta širina ne mora ništa značiti, u pitanju su jako velike brzine i bez obzira što vozač ima prostora za svoj bolid, preticanje s vanjske strane u ovako brzom zavoju je jako teško izvesti a da pritom ostaneš unutar tog prostora koji ti je ostavio vozač koje pretičeš. stisnuo si gas do kraja, skrećeš, brzina raste,zavoj ti bježi i pritom moraš gađati tih 20 centimetara prostora između ruba staze i suparnikovog bolida... to ne mogu ni vettel ni alonso, koliko god dobri bili.
sjetimo se situacije schumacher-barrichello u mađarskoj 2010. . tad je schumacher maltene optužen za pokušaj ubojstva a čovjek je ostavio sasvim dovoljno prostora da barrichello može proći, i na kraju je i prošao. a svejedno je popio kaznu za sljedeću utrku
mislim da je suviše sirovo gledati tko je koliko mjesta ostavio. da,alonso je ostavio mjesta za jedan bolid s vanjske strane prošle godine, ali da li je sa sigurnosnog aspekta dovoljno ostaviti samo toliko prostora dok te suparnik pretječe 330 kmh s vanjske strane zavoja gdje nema asfaltirane zone za izlijetanje? u takvim situacijama ta širina ne mora ništa značiti, u pitanju su jako velike brzine i bez obzira što vozač ima prostora za svoj bolid, preticanje s vanjske strane u ovako brzom zavoju je jako teško izvesti a da pritom ostaneš unutar tog prostora koji ti je ostavio vozač koje pretičeš. stisnuo si gas do kraja, skrećeš, brzina raste,zavoj ti bježi i pritom moraš gađati tih 20 centimetara prostora između ruba staze i suparnikovog bolida... to ne mogu ni vettel ni alonso, koliko god dobri bili.
sjetimo se situacije schumacher-barrichello u mađarskoj 2010. . tad je schumacher maltene optužen za pokušaj ubojstva a čovjek je ostavio sasvim dovoljno prostora da barrichello može proći, i na kraju je i prošao. a svejedno je popio kaznu za sljedeću utrku
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Početnik
za početak netko treba stavit poštenu usproredljivu sliku, ova to nije.
pošrtena slika bila bi u trenutak najmanjeg ostavljenog prostora, dakle, svojevrsni apex izguravanja
pošrtena slika bila bi u trenutak najmanjeg ostavljenog prostora, dakle, svojevrsni apex izguravanja
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mislim da ova slika sasvim fino pokazuje razliku u prostoru.padobranac je napisao/la:za početak netko treba stavit poštenu usproredljivu sliku, ova to nije.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu