Ovo bi trebala biti Bayernova sezona, super jak sastav, jaka klupa, iskusan trener.
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Strani nogomet
Hvala Toon sto si igrao na Zutokljunce jucer.

Ovo bi trebala biti Bayernova sezona, super jak sastav, jaka klupa, iskusan trener.

- Toon
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: mclaren
...Scuderia je napisao/la:Hvala Toon sto si igrao na Zutokljunce jucer.![]()
P.S. - primam uplate i šaljem dobitne parove
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Scuderia
- Moderator

Hehe.Toon je napisao/la: ...e nisam, sad sam opet u nekoj dobroj fazi pa me dosta krenulo +++,--,+,-,++ (samo da potraje
)...Bayern za sada izgleda jako moćno i ja isto vjerujem da će prekinuti "dominaciju" ljutih rivala...no teško je prvenstvo i rano je ipak za sigurne tvrdnje (još bi netko mogao "proigrati")...
P.S. - primam uplate i šaljem dobitne parove...
-neka neka, neka + i dalje bude prisutan.
Mogao bi besplatno poslat` koji par.
Bayern izgleda mocno, da, problem prosle (a i one pretprosle ) godine/sezone je bio taj sto klupa nije bila pojacana kako spada.
-Pogotovo je to doslo do izrazaja prosle godine, kada su se borili na tri fronta.
Jedan Petersen ( koliko god mi je simpatican ) ne moze napraviti dovoljno dobrog pritiska na Gomeza, van Buyten na stopere, Pranjic u vezi itd.
Kupovinom Shaqirija, Martineza, Dantea, Mandzukica, Pizzara se to napravilo da ovi " standardni " moraju ubaciti u brzinu vise, ako zele ostati u prvoj.
To se i radi, i zato su tu rezultati kakvi jesu.
Sirina klupe ce biti od presudne vaznosti u ovoj sezoni.
Eto sada se Jupp moze dokazati kao (kako ga u Njemackoj nazivaju ) kralj rotacije.
Igrace za takvu radnju ima.
Vec je +5 u odnosu na ove ljute rivale ( Zutokljunci, Plavi ). Ono sto mene veseli je to, da su ove pobjede ostvarene a da Bayern nije izasao na travnjak sa najjacom postavom. Uvijek je netko nedostajao ( Gomez, Rib,Rob,Alaba), dakle ova momcad uz ovakve rezultate kada se oporave jos neki pojedinci moze samo jos bolje.

- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
@Toon zanima me tvoj komentar utakmice Lverpol-ManU. Naravno ako si gledao. Ovo već postaje bolesno kakvi likovi i kako sude u tim srazovima. Sramota za FA i Premierligu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran

...jooj nisam vjerojatno ću tokom tjedna snimku pa ti javim dojam...pa nije valjda da su suci išli na ruku MUFC, to mi je gotovo za ne povjerovatDani je napisao/la:@Toon zanima me tvoj komentar utakmice Lverpol-ManU. Naravno ako si gledao. Ovo već postaje bolesno kakvi likovi i kako sude u tim srazovima. Sramota za FA i Premierligu.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Kolega cisti lopovluk,Ima jedan podatak,da ManU dok im je sudio danasnji sudac nije izgubio od 2003 godine,sve jasno...YNWA !!!!Dani je napisao/la:@Toon zanima me tvoj komentar utakmice Lverpol-ManU. Naravno ako si gledao. Ovo već postaje bolesno kakvi likovi i kako sude u tim srazovima. Sramota za FA i Premierligu.
Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Navijači Rayo Vallecana prerezali kablove na igralištu zbog cijena ulaznica tako da je večerašnji susret s Realom odgođen za sutra...
Pa kud to sve vodi?
Pa kud to sve vodi?
- Scuderia
- Moderator

Taman dosao s puta, pa ajd da pogledam utakmicu jer ostale su samo bile ove prekooceanske, i onda kifla.Schumy.d je napisao/la:Navijači Rayo Vallecana prerezali kablove na igralištu zbog cijena ulaznica tako da je večerašnji susret s Realom odgođen za sutra...
Pa kud to sve vodi?

Ajmo Frankfurt !!!
Slobodno se ovaj vas niz pobjeda moze nastaviti.

- Dani
- Legenda

- Dani
- Legenda

http://i1226.photobucket.com/albums/ee4 ... 6d83e0.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

- Toon
- Veteran

@Dani - pokrali vas dušmani...sramotno...vidim da ste digli veliku dreku po medijima na otocima i to opravdano - možda se nešto "pokrene" - s obzirom na suca ne bih baš rekao da je nenamjerno sve ovo bilo...mislim da nema potrebe uopće secirati pojedine dijelove utakmice - jednostavno ko da vas je poharao dr. Ivo...
- Dani
- Legenda

Ma to je ono najgore. Konačno imaju igru i prilike. Vidi se da ovaj trener zna posao. Ali nikako da spojimo par dobrih utakmica u nizu.

- Toon
- Veteran

...ima definitivno svoju viziju i ideju nogometa...riješiti se igrača koji se ne uklapaju u njegov sustav (poput čupavog) - no za to mu treba dati dosta vremena a tvoji mi se ne čine baš strpljivi po tom pogledu - želi se uspjeh odmah i sad...a za to bi trebalo pogledati prema Rusiji ili Arapskom poluotoku da li ima još koji milijarder kojem je dosadno u životu pa se želi malo igrati vlasnika kluba...ali kao što si rekao igra postoji i prilike se stvaraju - nećete ispastiDani je napisao/la:Ma to je ono najgore. Konačno imaju igru i prilike. Vidi se da ovaj trener zna posao. Ali nikako da spojimo par dobrih utakmica u nizu.
- Scuderia
- Moderator

Bas me zanima kakav ce danas docek navijaci Bayerna prirediti Olicu. Hoce li mu zvizdati kao sto su to radili navijaci Schalkea Neueru, ili ce ga docekati kako spada. 

- Schumy.d
- Legenda

Mislim da mu nemaju razloga zviždati, čak sasvim kontra tome.Scuderia je napisao/la:Bas me zanima kakav ce danas docek navijaci Bayerna prirediti Olicu. Hoce li mu zvizdati kao sto su to radili navijaci Schalkea Neueru, ili ce ga docekati kako spada.
- Scuderia
- Moderator

Budemo vidjeli veceras.Schumy.d je napisao/la: Mislim da mu nemaju razloga zviždati, čak sasvim kontra tome.
Ako budu vikali kao sto su ovi vikali Neueru, eto me u Minkenu da porazgovaram malo s nekim ljudima.

- Schumy.d
- Legenda

Ma nije ista situacija... Neuer je bio bog i batina tamo u Schalkeu, ljudi iz kluba su mu vjerovali, ulagali u njega, a on onda - otišao. Zato je na piku navijača.Scuderia je napisao/la: Budemo vidjeli veceras.![]()
Ako budu vikali kao sto su ovi vikali Neueru, eto me u Minkenu da porazgovaram malo s nekim ljudima.
Olić je igrač koji se u svakoj utakmici borio za Bayern, onda ga je trener preselio na klupu i odlazak je bio logična stvar i to je prošlo u dobrim odnosima. Zbog toga mislim da će Ivica dobiti zasluženi pljesak u Allianz areni.
Zanimljiva situacija je bila i nedavno u Madridu. Silva kad je izlazio iz igre na tekmi Real - City dobio je pljesak punog stadiona (valjda zato jer nije ništa posebno odigrao...
- Scuderia
- Moderator

Uvijek postoje iznimke, nazalost.
Ja ocekujem da ce dobiti ovacije sa stadiona kada bude ulazio/izlazio sa terena.
Ja ocekujem da ce dobiti ovacije sa stadiona kada bude ulazio/izlazio sa terena.

- Dani
- Legenda

Pročitaj , meni se sviđa sve navedeno.Toon je napisao/la:...ima definitivno svoju viziju i ideju nogometa...riješiti se igrača koji se ne uklapaju u njegov sustav (poput čupavog) - no za to mu treba dati dosta vremena a tvoji mi se ne čine baš strpljivi po tom pogledu - želi se uspjeh odmah i sad...a za to bi trebalo pogledati prema Rusiji ili Arapskom poluotoku da li ima još koji milijarder kojem je dosadno u životu pa se želi malo igrati vlasnika kluba...ali kao što si rekao igra postoji i prilike se stvaraju - nećete ispastiDani je napisao/la:Ma to je ono najgore. Konačno imaju igru i prilike. Vidi se da ovaj trener zna posao. Ali nikako da spojimo par dobrih utakmica u nizu.a i pobjede će doći - ako ništa drugo protiv "mojih" će vam ući sve ono što ste prije promašili...
Evo izjave vlasnika Liverpoola navijačima:
John W Henry's open letter to Liverpool supporters
In it, he:
Addresses the club's inability to sign a striker
Insists the current owners are committed to the club
Assures fans there is a clear vision
Backs manager Brendan Rodgers
Claims the owners are still trying to reverse past mistakes
Admits the current regime has made mistakes
Reveals the club is focused on developing its own talent
Adds it will not waste money on transfer fees and wages
Says the aim is winning the Premier League

- Scuderia
- Moderator

Sve proslo u redu, cak se moglo cuti sa tribina : Ivica, Ivica...
Bayern rutinski, nasi mediji hvale Mandzukica, a nitko nije spomenuo da je doticni fulao 3 cista zicera.
BS31 is back.
Bayern rutinski, nasi mediji hvale Mandzukica, a nitko nije spomenuo da je doticni fulao 3 cista zicera.
BS31 is back.

- Schumy.d
- Legenda

Koga briga dok zabija ovako.Scuderia je napisao/la: Bayern rutinski, nasi mediji hvale Mandzukica, a nitko nije spomenuo da je doticni fulao 3 cista zicera.
- Scuderia
- Moderator

Pa ok, ali mogli su makar nesto sitno staviti.Schumy.d je napisao/la: Koga briga dok zabija ovako.
Jesi gledao utakmicu ? Sta velis na predstavu Bayerna

- Schumy.d
- Legenda

Ma nisam, gledao sam highlightse samo, ali šta je je, Bayern rastura po viđenom do sada i usudio bih se reći da su trenutno možda broj jedan po igri u svim ligama petice.Scuderia je napisao/la: Jesi gledao utakmicu ? Sta velis na predstavu Bayerna
Ali vidjet ćemo koliko mogu dugo tako.
- Dani
- Legenda

Da sve šuteve pogodi ne bi igrao u Bayernu. Šala.Scuderia je napisao/la:Sve proslo u redu, cak se moglo cuti sa tribina : Ivica, Ivica...
BS31 is back.

- Schumy.d
- Legenda

Ili ne?Dani je napisao/la: Da sve šuteve pogodi ne bi igrao u Bayernu. Šala.