Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ono što je zanimljivo kod Ferrari-ja je taj "fucking wind tunnel" oni su još 2007 imali havariju u zračnom tuneli i očigledno je da svake godine imaju problema sa njim i nikakvi upgrade tu ne mogu pomoći i konačno su se sjetilo posle 5 godina da je tu potreban veliki rad da bi se to napravilo kako treba.
Naravno za to niko neće odgovarati, Domenikali je nedodirljiv. :evil:
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ova prednost Alonsa nije bila realna i odavno o tome govorim da Ferrari nije bolid s kojim se može doći do naslova.Ako ništa nadam se da su danas neki progledali koji su bili slijepi ili će i danas reći kako je sve super s bolidom
...put u raj nije posut ružama...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Cuky, prozvan si! :)
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:Ova prednost Alonsa nije bila realna i odavno o tome govorim da Ferrari nije bolid s kojim se može doći do naslova.Ako ništa nadam se da su danas neki progledali koji su bili slijepi ili će i danas reći kako je sve super s bolidom
...Massino drugo mjesto danas je podvig kakav se rijetko viđa?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Vidimo po Felipeu kolko je Ferrari loš.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Ova prednost Alonsa nije bila realna i odavno o tome govorim da Ferrari nije bolid s kojim se može doći do naslova.Ako ništa nadam se da su danas neki progledali koji su bili slijepi ili će i danas reći kako je sve super s bolidom
Znao sam da će neko to spomenuti
Kao što sam veće negdje napisao Vettel da je trebao mogao ih je ostaviti za krug ako je to dobro onda...A ova današnja lošija forma Mclarena je samo izolirani izuzetak a ne uobičajena praksa
dmarijon
Legenda
Legenda

Ferrari je danas bio gotovo pa iznenađujuće brz. I jučer i danas. Brzinu za pobjede (ipak imaju). jedino je pitanje koliko je do toga što im ova staza (vjerojatno) više odgovara.
Samo neka se trkaju.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Domi je napisao/la:Vidimo po Felipeu kolko je Ferrari loš.
Sarkazam ili ne, svejedno ti nije dobro ispao.

Ferrari je u problemima jer ova staza je trebala biti staza koja otkriva sve najbolje u bolidu. High speed zavoji bez puno kočenja je jedino što je odgovaralo ovom bolidu.
Možda sa Alonsom na stazi bi bilo drukcije ali kada gledam Vettela kada ze vozi kao na treningu i svejedno jede Massu po vremenima nije mi svejedno. Svaki onboard Vettela culo se kako taj RB nije ni blizu svog maksimuma.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:
Toon je napisao/la:
Znao sam da će neko to spomenuti
Kao što sam veće negdje napisao Vettel da je trebao mogao ih je ostaviti za krug ako je to dobro onda...A ova današnja lošija forma Mclarena je samo izolirani izuzetak a ne uobičajena praksa
...ove "stalne" žalopojke o katastrofalnom bolidu meni nikako ne drže vodu...bolid nije najbolji no priče o kantama i nekonkurentnosti su u najmanju ruku smiješne...samo toliko bez želje za provokacijama...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Domi je napisao/la:Vidimo po Felipeu kolko je Ferrari loš.
Naravno da je Ferrari loš ja bi rekao KATASTROFA.
Na stazi koja bi im trebala odgovarati u kvalifikacijma zaostatak 0.7-0.8s u utrci Massa je bio drugi ali zaostatak je bio oko 20 s za Vettelom a treba reći da je Vettel samo kružio stazom da je vozio maksimalno zaostatak bi bio oko 35-40s zatim treba uzet u obzir da je Webber imao sudar u prvom krugu, Buttom je startao iza, Hamilton je imao problema sa setupom bolida, Perez je odlično izgledao u utrci, tako da je realno mjesto Ferrari-ja što se tiče brzine 5-6 mjesto u utrci ali eto spletom sretnih okolnosti Massa je završio drugi. ;)
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Toon je napisao/la: ...ove "stalne" žalopojke o katastrofalnom bolidu meni nikako ne drže vodu...bolid nije najbolji no priče o kantama i nekonkurentnosti su u najmanju ruku smiješne...samo toliko bez želje za provokacijama...
Nije katastrofalan ali nije ni dobar. Činjenica je da su na 1 lap paceu na svim stazama i MCm i RB brži od nas.

Činjenica je isto tako da na Low-Medium downforce stazama i u race paceu RB i MCm brži od nas.
Što nam preostaje? High downforce staza poput suzuke pa se ispostavilo da je tu RB brži dok ajde Mclaren je sporiji.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la: ...ove "stalne" žalopojke o katastrofalnom bolidu meni nikako ne drže vodu...bolid nije najbolji no priče o kantama i nekonkurentnosti su u najmanju ruku smiješne...samo toliko bez želje za provokacijama...
Govorimo o Ferrariu i druga su mjerila,da je ovo Sauber,TR,FI govorili bi da je bolid dobar
Kad kažem da je katastrofalan onda se odnosi na borbu za vrh,kad ga usporediš sa RB i Mclarenom(osim današnje forme Mc) bolid je katastrofalan.Koliko je ove godine puta Ferrari imao u normalnim uvjetima bolid sposopan za pole i pobjedu?Možda samo u Monzi ali i tu se ne može reći da je bio najbolji.Ferari je trenutno treći bolid po snazi,a ispočetka je bio puno lošiji 5,6. bolid,sad su se malo konsolidirali i pretekli su i Lotus.I zar ti misliš da je ovaj bolid sposoban za naslov?

Zaključak
Za bolid koji puca na naslov,da,ovaj bolid je katastrofalan
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Nažalost, nakon današnje nesreće, ukoliko se Ferrari drastično ne popravi, složio bih se da je naslov bybye Vettelu (opet).
Nije bolid loš, pogotovo ne u utrci, ali nije niti dovoljno dobar da bi Alonso u normalnim uvjetima završavao ispred Vettela.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Dero - navijači Ferrarija će u stvari biti zadovoljni jedino kada će imati "superioran bolid" s kojim će preko "one stvari" uzimati prva i druga mjesta...očigledno je ona "era bahatog nijemca (Blažičko danas :) )" toliko razmazila navijače da su zaboravili kada su prije toga bili tako uspješni...RB već par godina radi "najbolji bolid" i svi ostali uzimaju ono što im oni ostave...takvo je trenutno stanje stvari, promijeniti će se i to...i McL i Ferrari su konkurentni bolidi...prema svemu što je relevantno...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Toon je napisao/la:@Dero - navijači Ferrarija će u stvari biti zadovoljni jedino kada će imati "superioran bolid" s kojim će preko "one stvari" uzimati prva i druga mjesta...očigledno je ona "era bahatog nijemca (Blažičko danas :) )" toliko razmazila navijače da su zaboravili kada su prije toga bili tako uspješni...RB već par godina radi "najbolji bolid" i svi ostali uzimaju ono što im oni ostave...takvo je trenutno stanje stvari, promijeniti će se i to...i McL i Ferrari su konkurentni bolidi...prema svemu što je relevantno...
McLaren jeste konkurentan bolid Ferrari nije konkurentan bolid kada govorimo o borbi za titulu. ;)
dmarijon
Legenda
Legenda

Generalno, kad se sve slegne, može se reći: danas je dan tuge za Ferrari. Massino drugo mjesto to može za 1% ublažiti.
Samo neka se trkaju.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

dmarijon je napisao/la:Generalno, kad se sve slegne, može se reći: danas je dan tuge za Ferrari. Massino drugo mjesto to može za 1% ublažiti.
NEkako se bojim da je kratko doba slavlja za nas srebrne i crvene gotovo, tj. da naslov uzima Vettel. Jedino da se Ham i Alo zamjene za aute :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...OMG...ne možemo mi na istu valnu duljinu...sad postajem sve sigurniji da i McL u stvari ima jako loš bolid koji dva perverzno dobra i vanserijska vozača drže u borbi za momčadski naslov...a ako se nešto lošega desi RB mogli bi i do vozačke titule...ma čak sam mišljenja da bi trebali udružiti "snage" kako bi mrskog nam neprijatelja zbacili sa trona jer su već i onom gore dosadili sa svojim legalnim/nelegalnim bolidima...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ne znam dal' se to osvrćeš na moj post, ja sam ciljao na to da se Ham i Alo zamjene u smislu - Alo u Mcl, Ham u Ferrari, budući da Hamo nema više šanse, a Alonso bi u McLarenu bio u igri i borbi do samog kraja ;).
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Slash je napisao/la:Ne znam dal' se to osvrćeš na moj post, ja sam ciljao na to da se Ham i Alo zamjene u smislu - Alo u Mcl, Ham u Ferrari, budući da Hamo nema više šanse, a Alonso bi u McLarenu bio u igri i borbi do samog kraja ;).
...ma čupavi "nebitan si" :D ...post je o konkurentnost/nekonkurentnosti bolida...
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Toon je napisao/la:@Dero - navijači Ferrarija će u stvari biti zadovoljni jedino kada će imati "superioran bolid" s kojim će preko "one stvari" uzimati prva i druga mjesta...očigledno je ona "era bahatog nijemca (Blažičko danas :) )" toliko razmazila navijače da su zaboravili kada su prije toga bili tako uspješni...RB već par godina radi "najbolji bolid" i svi ostali uzimaju ono što im oni ostave...takvo je trenutno stanje stvari, promijeniti će se i to...i McL i Ferrari su konkurentni bolidi...prema svemu što je relevantno...
Bas ste vi nasli pametovati o superiornosti iz Mclarena.Imate u prosjeku 1 cjeeelu sekundu u prosjeku nad Ferrarijem(singlelap).
Imali ste najbolji bolidu vecini utrka a gdje ste u poretku?Vama treba 2 sekundepokrugu da uzmete titulu.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Bolid sa kojim se vozač nalazi u vodstvu i sa kojim je momčad unatoč razočaravajućim nastupima 2. vozača na 3. mjestu među konstruktorima nije loš bolid. Kad je RB nekoliko utrka bio izgubljen nije bilo panike, sad je Ferrari zaredao sa nekoliko loših utrka i to je to. Jednostavno, netko je napredovao bolje na početku/u sredini, neko sad nakon pauze...5 je utrka do kraja, 125 bodova na cesti i žalopojkama još nije vrijeme ;)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Toon je napisao/la:...OMG...ne možemo mi na istu valnu duljinu...sad postajem sve sigurniji da i McL u stvari ima jako loš bolid koji dva perverzno dobra i vanserijska vozača drže u borbi za momčadski naslov...a ako se nešto lošega desi RB mogli bi i do vozačke titule...ma čak sam mišljenja da bi trebali udružiti "snage" kako bi mrskog nam neprijatelja zbacili sa trona jer su već i onom gore dosadili sa svojim legalnim/nelegalnim bolidima...
Činjenica je da je Red Bull neke utrke vozio sa nelegalnim bolidom i da za to nisu bili sankcionisani da su to uradili McLaren ili Ferrari ko zna šta bi bilo, a trebali su im bar oduzeti konstuktorske bodove ali ništa od toga.
Kada se u obzir uzme broj utrka do kraja i forma Ferrari-ja Ferrari-ju ne bi pomoglo ni da nešto nelegalno ugrade na bolid. ;)
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Alonso, who said his team had not introduced any updates in the last six races, saw team-mate Felipe Massa finish in second position in the race, but the Spaniard admitted it was just thanks to the circumstances that his team can achieve a result like that given its current pace.
Prve cetiri utrke totalna kanta,malo copy-paste nakon toga,no developing u zadnjih sest utrka :( ,crno nam se pise i u 2013.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Alonso Fernando je napisao/la:Alonso, who said his team had not introduced any updates in the last six races, saw team-mate Felipe Massa finish in second position in the race, but the Spaniard admitted it was just thanks to the circumstances that his team can achieve a result like that given its current pace.
Prve cetiri utrke totalna kanta,malo copy-paste nakon toga,no developing u zadnjih sest utrka :( ,crno nam se pise i u 2013.
Ne znam šta ti aerodinamičari rade. #-o
Vjerovatno kao Tombazis puše tompuse, jedu pizze i odu do Milanu i tamo odmjeravaju aerodinamičnost manekenki i njihovih stražnjica.
Znam da je ovo bilo off ali moram se malo našalit posle utrke kada su se snovi po mom mišljenju o osvajanju Alonsove titule raspršili. ;)
Odgovori