Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Alonsova rekao bi pogreškica, ili nije dovoljno gledao u ljevi retrovizor da vidi gdje je kimi ili nije procjenio koliko se može dat u ljevo. Kimi je čak išao prema van al nije pomoglo, jbg dešava se. :<<
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:Baš ima sreće ovaj Alonso.Spa sudar u 1.krugu,Monza problemi u kvalifikacijama,danas sudar u 1.krugu nema šta ide ga.Dok jadnom Vettelu ne ide nikako to što je danas odustao Alonso nije njegova sreća,to što je Hamilton prošlu utrku odustao nije njegova sreća to što su suci mu jučer progledali kroz prste nije njegova sreća
I jadnom Vettelu je 2 puta crknio alternator
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

u valenciji vettelu crkne alternator dok je bio vodeći, u maleziji mu krastavac uništi utrku, u italiji opet rikne alternator... ali da, vettel je srećković nevjerojatni. na dvije od te tri utrke alonso je pobjedio, na jednoj bio treći....
tako da malo objektivnosti ne bi bilo na odmet. čovjek ima sreće odnosno nesreće isto koliko i vettel
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kenny je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Baš ima sreće ovaj Alonso.Spa sudar u 1.krugu,Monza problemi u kvalifikacijama,danas sudar u 1.krugu nema šta ide ga.Dok jadnom Vettelu ne ide nikako to što je danas odustao Alonso nije njegova sreća,to što je Hamilton prošlu utrku odustao nije njegova sreća to što su suci mu jučer progledali kroz prste nije njegova sreća
I jadnom Vettelu je 2 puta crknio alternator
Da ali na ovom forumu se samo potencira o Alonsovoj sreći
...put u raj nije posut ružama...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ćale od Lewisa je napisao/la:Alonsova rekao bi pogreškica, ili nije dovoljno gledao u ljevi retrovizor da vidi gdje je kimi ili nije procjenio koliko se može dat u ljevo. Kimi je čak išao prema van al nije pomoglo, jbg dešava se. :<<
Ja ne znam kuda je Kimi zamislio proći,kako bi on prošao naj zavoj da nije bilo dodira?
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Alonsova rekao bi pogreškica, ili nije dovoljno gledao u ljevi retrovizor da vidi gdje je kimi ili nije procjenio koliko se može dat u ljevo. Kimi je čak išao prema van al nije pomoglo, jbg dešava se. :<<
Ja ne znam kuda je Kimi zamislio proći,kako bi on prošao naj zavoj da nije bilo dodira?
kimi je zamislio da mu alonso ostavi prostora i da prođe. dodira ne bi bilo da je alonso ostavio prostora. pravilo veli da vozač ispred mora ostaviti prostora za bolida ako prednje krilo bolida iza dođe u ravninu sa zadnjim kotačima bolida ispred.
"All the time you have to leave the space!!!" :biggrin: :biggrin:
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Kada govorimo o odustajanja kod Vettela, ono što Vettela treba da boli to je odustajanje u Valenciji gdje je imao pobjedu u Monzi ga odustajanje i nije toliko pogodilo jer bi bio 5-6 na kraju utrke.
Kada je u pitanju Alonso da nisu bila ova dva sudara Alonso bi se na tim utrkam borio za postolje ja bih rekao za drugo mjesto ne za pobjedu ali za drugo mjesto mislim da bi imao (Spa i Suzuka).
Treba napomenut i kvar Alonsa u Monzi jer da nije bilo tog kvara siguran sam da bi Alonso startao iz prvog reda. ;)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja ako sam dobro vidio Kimiev prednji kotač je još bio 10tak cm uz Alonsov zadnji (prije nego je Alonso počeo davat u ljevo), dakle bilo je na kimiu da abgasa prije zavoja i nastavi iza Alonsa ili krene mu u unutarnju ili da nastavi putanjom kojom je išao trenutno pa široko po vanjskoj cijelim zavojem (s time da bi mu Alonso ostavio mjesta vani). Kimi nije morao ništa radit jer dok ti je i prednje krilo pored vozača ispred na njemu je da pazi da te ne izgura.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la: kimi je zamislio da mu alonso ostavi prostora i da prođe. dodira ne bi bilo da je alonso ostavio prostora. pravilo veli da vozač ispred mora ostaviti prostora za bolida ako prednje krilo bolida iza dođe u ravninu sa zadnjim kotačima bolida ispred.
http://videa.hu/videok/sport/f1-2012-ja ... u1uLYBKS7N" onclick="window.open(this.href);return false;

Kimi ovdje nema prostora?
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Ferari nije zaslužio uzet svjet. prvenstvo,jer se cijelu sezonu krumpiraju.
Sreća im je danas okrenula leđa,bilo je i vrijeme-prednost je se istopila,a slijedi KOREJA,koja im po svojim karakteristikama- baš ne bi trebala odgovarat.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ima, nekih 7-8 metara trave da se skloni da gospodin alonso ime savršen ulaz u prvi zavoj. pa jasno se vidi da raikkonen vozi po bijeloj liniji i da alonso radi lagani trzaj prema lijevo i tu dolazi do kontakta. pretpostavljam da je kimi trebao prikočiti i ne smetati alonsu s kojim se, usput govoreći još uvijek bori za naslov
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

vidc je napisao/la: kimi je zamislio da mu alonso ostavi prostora i da prođe. dodira ne bi bilo da je alonso ostavio prostora. pravilo veli da vozač ispred mora ostaviti prostora za bolida ako prednje krilo bolida iza dođe u ravninu sa zadnjim kotačima bolida ispred.
http://videa.hu/videok/sport/f1-2012-ja ... u1uLYBKS7N" onclick="window.open(this.href);return false;

Kimi ovdje nema prostora?
Ima toliko mjesta da je već bio pored staze
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja bih rekao da je Kimijeva greška, Alonso je već bio u sendviču, nije imao kuda.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Ja bih rekao da je Kimijeva greška, Alonso je već bio u sendviču, nije imao kuda.
Di je Kimi trbao, na travu?
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Abgasat i ne zabit se u Alonsa.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Kenny je napisao/la:
Slash je napisao/la:Ja bih rekao da je Kimijeva greška, Alonso je već bio u sendviču, nije imao kuda.
pa jel bio Alonso vec ispred njega il nije??
Alonsista hasta la muerte..
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Alonso-champ je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
pa jel bio Alonso vec ispred njega il nije??
U trenutku dok su bili jedan pored drugog Kimi je išao malo na travu, i onda je Alonso otišao ispred Kimija i tek onda izletio. I di je onda Kimijeva greška?
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Zašto bi to bila Kimijeva greška?
Alonso nije gledao u retrovizor, nije bio svjestan gdje je Kimi.

Neko spominje "puštanje gasa", u prijenosu je Brundle lijepo rekao da na startu nema govora o bilokakvom puštanju gasa, da je Kimi pustio gas lako moguće da bi neko njega od iza napucao.

Tipičan trkači incident na startu, pogotovo u Suzuki gdje je start ključan.

Kaj se tiće prvenstva, nažalost ovom su Alonsove šanse rekao bi minimalne, Vettel i RB su uzeli zamah i sumnjam da ih bilo tko može zaustaviti do kraja.
Michael is faster than you!!
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ali, po ovoj snimci, Alonso i da ga je vidio nije imao gdje. S desne strane ima nekog, napred ima nekog, iza ima Kimija i lijevo travu...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Čisti trkaći incident i apsolutno ništa drugo..... Tko je alonso da bi kimi pustao gas??? utrkuju se i gotovo... desilo se s*anje po alonsa i sta sada.... sta je tu je.... btw, toliko je hvalio ferrari a sad kuka kako 6 utka novih dijelova nemaju i onda govori nesta o mclarenu??? Žao mi je, izgleda da ce izgubit naslov ove godine ali iskreno mislim jedini ga je stvarno zasluzio...
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kenny je napisao/la:
Jedini način da Kimi prođe zavoj je da abgasa i proba sa unutarnje strane proći,on nikako s vanjske strane nije mogao proći onaj zavoj pored Alonsa ,Pereza pa i Buttona

Danas nije bio Alonsov dan,kad je već tako nadam se da će mu onda tako biti do kraja dana pa da mu i Real večeras izgubi :p
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Kenny je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
U trenutku dok su bili jedan pored drugog Kimi je išao malo na travu, i onda je Alonso otišao ispred Kimija i tek onda izletio. I di je onda Kimijeva greška?
nikad nisu bili jedan pored drugoga,uvijek je Alonso bio ispred.bar pola bolida

ne govorim da je Kimmi kriv isto tako ne tvrdim da je Alonso kriv

Alonsista hasta la muerte..
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Ali, po ovoj snimci, Alonso i da ga je vidio nije imao gdje. S desne strane ima nekog, napred ima nekog, iza ima Kimija i lijevo travu...
Zar Alonso nije probušio gumu u dodiru sa Kimijem i tu mu pukla guma?
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Pa da. Ali zaustavi si gore video na 0:04 pa mi molim te reci šta je Alonso mogao napravit?
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Pa da. Ali zaustavi si gore video na 0:04 pa mi molim te reci šta je Alonso mogao napravit?
Malo prema vozaču koji je sa unutarnje strane, ali ko će to sve vidit za manje od 1 sekunde
slika
Odgovori