Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Re: Felipe Massa

Post Postao/la spacedoc »

izgleda da se napokon naviknuo na bolid koji je rađen po alonsu ali je li malo pre kasno
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Jednom da i on ima sreće. ;)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Osim sreće trebalo je i dobrih refleksa zaobići Rosberga i Webbera. Našao se u pravo vrijeme na pravom mjestu, ugrabio šansu koja se pružila i osvojio podij.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Bravo Felipe,dobro odvezeno =D>
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cuky je napisao/la:Osim sreće trebalo je i dobrih refleksa zaobići Rosberga i Webbera. Našao se u pravo vrijeme na pravom mjestu, ugrabio šansu koja se pružila i osvojio podij.
Jeste ali i tu je imao sreće, a što se tiče refleksa i procjene date situacije pa nije Massa od juče u F1. ;)
gjoko-mkd
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferari

Post Postao/la gjoko-mkd »

ako vozi ovako do kraja sezone,mozda obezbedi mesto u ferariju i za sledece godine
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

gjoko-mkd je napisao/la:ako vozi ovako do kraja sezone,mozda obezbedi mesto u ferariju i za sledece godine
Iskreno sumljam da ce voziti tako do kraja sezone, danas mu se je sve poklopilo. Ali cestitke na drugom mjestu
Darkness rises when silence dies
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Brundle je pričao na Sky-u da se šuška da bi u Ferrariju trebao biti Massa dogodine, a u Sauberu Gutierez i Hulkenberg ili Kamui
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

gjoko-mkd je napisao/la:ako vozi ovako do kraja sezone,mozda obezbedi mesto u ferariju i za sledece godine
Ako u Ferrariju budu donijeli odluku ko će za njih voziti na kraju sezone onda su stvarno spali na nivo HRT, Marusije koji kada su u pitanju vozači skupljaju "otpatke" ono što ostane na tržištu.
Mada je meni nije ni važno ko će biti drugi vozač, ono što je meni važno da naprave konkurentan bolid.
Možete misliti kako je meni teško što kao navijaču Ferrari-ja moram stalno kitikovat i "pljuvat" po Ferrari jer to zaslužuju, objektivno, mnogo bi mi bilo lakše da moram kritikovat vozače. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Felipe Massa is sure that he is no longer driving for his Formula 1 future at Ferrari, after delivering a podium finish in Japan last weekend.

The Brazilian finished in the top three of a grand prix for the first time in three years at Suzuka, with a result that will have boosted his chances of remaining at the Italian outfit next year.

And although no final decision has been taken by Ferrari chiefs about who will line-up alongside Fernando Alonso next year, Massa reckons that he has done enough now to prove he is worthy of a fresh contract at the Maranello outfit.

When asked whether he believed the podium finish in Japan was a boost for his career, Massa said: "I think it was very important for me actually.

"I am here to try and achieve results. I never raced to be just on the track, to just drive a car that I like to drive. I never raced for that. I raced to achieve the results, and I was always able to achieve in the categories that I did.

"So I think that is what gives me happiness, because when you stay a long time without the results you are not happy.

"I think it [the podium] was very, very important for me, more than anything - important for the future, important for all the way you work, the way the team is happy. So I think for sure it was very important for everything."

He added: "I don't think the result of this race will be important for my future, it is nothing to do with that – I am 100% sure. I think I am really in the right direction now."

KLIK -> IZVOR

EDIT;

Massa veli da je u kvalifikacijama napravio par pogresaka, da njih nije bilo isao bi gore za 1-2 mjesta.
Takodjer veli da je sutra full koncentriran na utrku, osobito na prvi krug i prvi zavoj.

Takodjer, pitali su ga, da li je " uznemiren " posto starta tik uz Grosjeana.

Govori da nije nimalo, te da onaj koji bi trebao biti na iglama je upravo Francuz, jer je svako malo sudionik nesreca u prvom zavoju.

Massi je svejedno sto je u njegovoj blizini Grosjean, potrudit ce se da sto vise pozicija zaradi na samom startu.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Neznam zasto massa ostaje u ferrariju, kad ni sljedece sezone nece smjeti preteci Alonsa. Pa mu je onda bolje da oce u drugu tim tam ce se barem smjeti utrkivati kaj je i smisao moto utrka, a ne biti sluskinja u timu.
Scuderia
Moderator
Moderator

elder je napisao/la:Neznam zasto massa ostaje u ferrariju, kad ni sljedece sezone nece smjeti preteci Alonsa. Pa mu je onda bolje da oce u drugu tim tam ce se barem smjeti utrkivati kaj je i smisao moto utrka, a ne biti sluskinja u timu.

Pa dobro se zna, zasto ga nije pretekao. A iduce sezone... tko zna kakva ce situacija biti.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Scuderia je napisao/la: Pa dobro se zna, zasto ga nije pretekao. A iduce sezone... tko zna kakva ce situacija biti.
Nista drugacija kaj se tice Alonso - Massa samo od pocetka bude favoriziran Alonso.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

elder je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Pa dobro se zna, zasto ga nije pretekao. A iduce sezone... tko zna kakva ce situacija biti.
Nista drugacija kaj se tice Alonso - Massa samo od pocetka bude favoriziran Alonso.
daj molim te kad tako sve znas gledaj mi kafu...lol
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Alonso-champ je napisao/la:daj molim te kad tako sve znas gledaj mi kafu...lol
Ke se zivciras odmah ja sam samo rekel kaj ja mislim da bude ne kaj ja znam.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

elder je napisao/la:
Ja sam siguran da u Australiji bude takva situacija, da bi Massa napao Alonsa. ;)
Inače ko je vjerovao da Massa danas smije napasti Alonsa taj stvarno treba posjetiti psihijatra.
Treba provjerit da se možda nisu zamijenili Massa i Alonsa, jer je tako danas u utrci izgledalo kao da su se njih dvojica zamjenili. :biggrin:
Mislim da je ovom današnjom vožnjom Massa obezbedio ugovor sa Ferrari-jem i za sljedeću sezonu.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

elder je napisao/la:Neznam zasto massa ostaje u ferrariju, kad ni sljedece sezone nece smjeti preteci Alonsa. Pa mu je onda bolje da oce u drugu tim tam ce se barem smjeti utrkivati kaj je i smisao moto utrka, a ne biti sluskinja u timu.
Ne znam gdje je Massa subotama.Jeli mu neko branio da jucer i sve ove subote bude brzi od Alonsa.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Iso miki jeste se zaljepili na ovo kaj sam napisal, ajde ohladite malo
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ne znam ovi u Ferrariju su malo retardi ako ga zadrže. Evidentno je da su ovi rezultati FERRARIJEV napredak, a ne Massin. I što ako slijedeće sezone opet uspore? Onda će ga se opet htjet rješit.
Ja bih da sam na njihovom mjestu još odavno potpisao Hulka.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Napokon se Massa probudio ,2 utrke zaredom odlična vožnja i vjerovatno osigurao ostanak u Ferrariu

@elder

Malo trollamo?
Imao je Massa šanse da bude ispred Alonsa,nije uspio,i sad mu preostaje da mu pomogne isto bi bilo u svakoj momčadi da je situacija ovaka.Zar danas isto Webber nije napravio Vettelu
...put u raj nije posut ružama...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Massa najverovatnije (nažalost) ostaje u Ferrariju i sljedeće sezone jer ne vidim koga bi doveli namjesto njega!

Nešto se pričalo o Hulkenbergu, ali ako je Montezemolo rekao za Pereza da je neiskusan šta je onda sa Hulkenbergom koji je vozi samo jednu sezonu duže ali bez nekih rezultata.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Walter je napisao/la:Massa najverovatnije (nažalost) ostaje u Ferrariju i sljedeće sezone jer ne vidim koga bi doveli namjesto njega!

Nešto se pričalo o Hulkenbergu, ali ako je Montezemolo rekao za Pereza da je neiskusan šta je onda sa Hulkenbergom koji je vozi samo jednu sezonu duže ali bez nekih rezultata.
moram te ispravit, obojici je ovo druga sezona u f1, hulk je bio u williamsu 2010, a 11. pauzirao. ;)
tako da ni ja ne vidim bas hulka u ferrariju, al nikad se ne zna.. počeo je jako dobro vozit, prestigao di restu u poretku.. tko zna..
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

K1M1 je napisao/la:
Walter je napisao/la:Massa najverovatnije (nažalost) ostaje u Ferrariju i sljedeće sezone jer ne vidim koga bi doveli namjesto njega!

moram te ispravit, obojici je ovo druga sezona u f1, hulk je bio u williamsu 2010, a 11. pauzirao. ;)
tako da ni ja ne vidim bas hulka u ferrariju, al nikad se ne zna.. počeo je jako dobro vozit, prestigao di restu u poretku.. tko zna..
To nisam znao.
slika
Matt_77
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Matt_77 »

Čestitke Massi za danas i jaaaaaako mi je drago kaj je opet u formi...nakon Suzuke i postolja, danas je bio brži od Alonsa i izgleda da Ferrariju za sljedeću sezonu neće trebati tražiti zamjenu...od ovakvog Masse (ako zadrži formu) neće naći boljeg među dostupnim vozačima, pogotovo zato što je dugo u timu i zna kako tamo stvari stoje
Scuderia
Moderator
Moderator

Felipe Massa has secured his future at Ferrari, with team principal Stefano Domenicali revealing on Sunday night that the outfit will make an announcement about its driver plans imminently.

Massa's place at Ferrari has been the subject of intense speculation for much of the season, on the back of a difficult start to the campaign where he could not match the pace or results of team-mate Fernando Alonso.

However, a stronger second half to the campaign and impressive drives in Japan and Korea have sealed his place at the team - with it understood that a deal will be sorted out imminently.

Ferrari's decision to retain Massa for next year, which could be confirmed ahead of the Indian Grand Prix, leaves the way open for Nico Hulkenberg to join Sauber for 2013.

Hulkenberg had been favourite to move to Maranello if the team elected to replace Massa, but his focus will now be on finalising a contract with Sauber - with a provisional agreement believed to have been finalised.

Massa himself said on Sunday that he was convinced he would be staying on as Alonso's team-mate for another year.

When asked by AUTOSPORT if he had any doubts that he would not be at Ferrari, he said: "No. I don't have. But anyway we wait for the time.

"When you get the OK from both directions that is when you are sure. I think it will be pretty soon to be honest."

Domenicali has also dropped the firmest hint yet that Massa will be staying - as he suggested matters could be finalised soon.

"Very soon you will know what will be our position on that respect," he said.

Speaking more about the reasons behind Massa's recent lift in form, Domenicali said: "I think that for sure he understands now better the car, he understands better the tyres – and also the fact Felipe is a very, very strong driver because otherwise we would have already taken a different decision.

"So I feel that now when Felipe has under his control the understanding of the tyres and car, he performs at the level he should."
KLIK IZVOR
slika
Odgovori