Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Kenny »

Toon je napisao/la:
Dani je napisao/la: Daj mi to defniraj. Kaj je to pravi navijač?
...onaj koji je nakon dolaska brazilca sa tvoje slike bio najsretniji čovjek na svijetu...a kad je isti otišao ostao je uz momčad i samo je jedan dio njegovog srca pratio (nažalost prekratko) tog istog...
...ni jedna momčad nije poput Isusa - sve su radile (tj. trenutni ljudi) takve poteze da ti zlo dođe..."navijačima" pojedinaca je uvijek najlakše u svemu tome - malo si s jednim, pa za desetak godina s drugim ili prestaneš to pratiti pa se vrtiš kako voda u kojem momentu okrene...
Tako bi i trebalo bit, ako navijaš za tim svejedno bi ti trebalo bit koji vozač vozi ako će pobjeđivat, ako navijaš za vozača isto bi ti trebalo bit svejedno di vozi, jedino da je bolid brz. Po meni se prevelika buka digla nakon odlaska Lewisa, a to je sasvim normalna stvar da vizači mjenjaju timove, koliko se ja nesjećam da je tolika buka bila kad je Alonso napustio Mclaren, Rnault, Kimi Ferrari...
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kada je Alonso napustio McLaren bila je itekakva halabuka, kada je napustio renault svi su se bavili šumijevim odlaskom u penziju i dolaskom kimija u ferrari. kada je kimi odlazio iz ferraria dolazio je alonso. Tko dolazi i ostaje u mclarenu? Poglavica Kuhana noga Button i mladi perspektivni, ali nedovoljno zreo i iskusan Perez. Pa ti sad usporedi te prelaske. I još je jedna razlika: Alonso je morao otići te godine iz mclarena. Da li je i ovo bio takav slučaj? Ne znam, meni ekipa iz wokinga djeluje kao da ima raspad sistema, sindrom ferrari ( do 2000. ) ili sindrim mclaren nakon odlaska Honde.
Još jedan zanimljiv komentar:
"I agree that they have not taken advantage of the opportunities presented to them. McLaren need to get back to basics and back to the principles that got them to the top. You cant design a car that works for 2 completely different driving styles. Hamilton is clearly faster so the car should be designed to suit him. Thats what won them the championship in 2008 and in 98 and 99 with Mika Hakkinen".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Oko odlaska Alonsa je bila buka oko nekih drugih stvari, kod Kimijevog odlaska iz Ferrarija su žalili samo Kimijevi navijači, Ferrarijevi nisu, odlazak Schumachera si u pravu, a sjeti se da je i 2007 sjeo jedan neiskusan vozač u bolid, a nije se ni znalo kakav će biti u F1. Zaboravio si ubacit i sindrom Williamsa od odlaska BMWa
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da Williams je od onda u banani. Kao i BMW. To je bio obostrani fail.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Kada je Alonso napustio McLaren bila je itekakva halabuka, kada je napustio renault svi su se bavili šumijevim odlaskom u penziju i dolaskom kimija u ferrari. kada je kimi odlazio iz ferraria dolazio je alonso. Tko dolazi i ostaje u mclarenu? Poglavica Kuhana noga Button i mladi perspektivni, ali nedovoljno zreo i iskusan Perez. Pa ti sad usporedi te prelaske. I još je jedna razlika: Alonso je morao otići te godine iz mclarena. Da li je i ovo bio takav slučaj? Ne znam, meni ekipa iz wokinga djeluje kao da ima raspad sistema, sindrom ferrari ( do 2000. ) ili sindrim mclaren nakon odlaska Honde.
Još jedan zanimljiv komentar:
"I agree that they have not taken advantage of the opportunities presented to them. McLaren need to get back to basics and back to the principles that got them to the top. You cant design a car that works for 2 completely different driving styles. Hamilton is clearly faster so the car should be designed to suit him. Thats what won them the championship in 2008 and in 98 and 99 with Mika Hakkinen".
prijatelju, ja sam za mclaren pa makar ga vozio yuji ide.... to je moja ekipa, kojom se ponosim, u njoj uvijek imam favorit vozaca.... kad sam poceo pratit, bio je to mika, pa kimi i sada lewis.... dio u mom srcu jos uvijek ima kimi i uvijek ce ga imat lewis.... ali ja ostajem uz mclaren, jer je pravi navijac onaj koji je uz ekipu kad joj i nejde... lako je navijati za najbolje, pa se setat, i biti malo za mclaren, malo za bikove, pa ferrari.... tako isto, lewisa prosle godine kada je radio pizdarije, dok su ga mnogi pljuvali i okretali ledja, ja sam isticao da je to moj covjek i moj vozac, tako je McLaren moj team i uvijek ce to biti, ma tko god bio na celu ekipe i tko god vozio za njih.... da su usrali ove godine, jesu i to kako... ali vracali su se oni nazad iz svakakvih s*anja, zato vjerujem da ce i iz ovoga...
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Uopće nije pitanje da li će se vratiti. Već kako i kada. Da li se ti zadovoljavaš ovakvim McLarenom, u zadnjih par godina. Nesposobni da naprave dominantan bolid. Bojim se da je prošlo vrijeme njihove dominacije. To samo potvrđuju zadnje utrke gdje su amaterski postupili pri pregledu bolida. Očit je nedostatak kvalitetnog dizajnera u liku Neweya. Oni ga nemaju, a sa Dennisovim egom teško da će ga i imati. Jer ako je netko toliko dobar radije će odabrati sigurno bolju ponudu iz Maranella. Po meni bi im pun pogodak bio ako bi uspjeli nagovoriti Hondu na povratak i suradnju jer je očito da više nemaju onu prednost tvorničkih motora kao kasnih 90-ih i u razdoblju od 2000.-2009.

slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Uopće nije pitanje da li će se vratiti. Već kako i kada. Da li se ti zadovoljavaš ovakvim McLarenom, u zadnjih par godina. Nesposobni da naprave dominantan bolid. Bojim se da je prošlo vrijeme njihove dominacije. To samo potvrđuju zadnje utrke gdje su amaterski postupili pri pregledu bolida. Očit je nedostatak kvalitetnog dizajnera u liku Neweya. Oni ga nemaju, a sa Dennisovim egom teško da će ga i imati. Jer ako je netko toliko dobar radije će odabrati sigurno bolju ponudu iz Maranella. Po meni bi im pun pogodak bio ako bi uspjeli nagovoriti Hondu na povratak i suradnju jer je očito da više nemaju onu prednost tvorničkih motora kao kasnih 90-ih i u razdoblju od 2000.-2009.
da sam pre sretan s ovakvim mclarenom- nisam, a iskreno nebi ni volio da razvaljuju kao rb prosle godine... volio bi da pobjede na svakoj utrci, ali ne s lakocom, nego da se vraski moraju namucit, ali da ipak dokazu tko su i sto su...
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Uopće nije pitanje da li će se vratiti. Već kako i kada. Da li se ti zadovoljavaš ovakvim McLarenom, u zadnjih par godina. Nesposobni da naprave dominantan bolid. Bojim se da je prošlo vrijeme njihove dominacije. To samo potvrđuju zadnje utrke gdje su amaterski postupili pri pregledu bolida. Očit je nedostatak kvalitetnog dizajnera u liku Neweya. Oni ga nemaju, a sa Dennisovim egom teško da će ga i imati. Jer ako je netko toliko dobar radije će odabrati sigurno bolju ponudu iz Maranella. Po meni bi im pun pogodak bio ako bi uspjeli nagovoriti Hondu na povratak i suradnju jer je očito da više nemaju onu prednost tvorničkih motora kao kasnih 90-ih i u razdoblju od 2000.-2009.
Ove sezone imaju dominantan bolid, konstantno imaju bolid koji je među 3 najbolja, a druga je stvar da zahebu u boksu, u vozačkom poredku je Lewis 4, a bio bi i bolji da nije bilo grešaka, u konstruktorskom 3, a bili bi sigurno i drugi da nije bilo tih gluposti i kako je taj bolid slab?
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Konstantno u top 3? Možda sa Lewisom, Button baš i nije te sreće. U 16 utrka Button je završio 5 puta na postolju i od toga 2 puta pobjedio uz 2 odustajanja i jedno 18 mjesto, 2 16. mjesta i jedno 14.. Hamilton je bio 6 puta na postolju i od toga pobjedio 3 puta, a mogao je i više da je bolid bio manje kvarljiv uz 3 odustajanja i jedno 19. mjesto. Znači zajedno imaju 11 postolja i 5 pobjeda. Webber je imao 3 postolja od toga 2 pobjede i uz jedno 20 mjesto i 2 11. Vettel je imao 7 postolja uz 4 pobjede i 2 odustajanja ( jedno se vodi kao da je 22.) Zajedno imaju 10 postolja i 6 pobjeda. E sad to otprilike izgleda dobro za McLaren dok ne dođemo do ostalih utrka gdje nisu bili u vrhu ( ali u bodovima ). Tu Hamilton ima prosjek od 7,333 mjesta, a Button od 7,4. Nije baš nešto, kaj ne? Vettel ima 4,66, a Webber 5,8 . Hmmm razlika nije mala. A Alonso je pak svoja priča : 9 postolja uz 3 pobjede, a mjesta kada nije bio na postolju su u prosjeku : 6,2 . Massu ne uzimam za pokazatelja jer tek sada vidimo da može. očito je motivacija bila problem, a ne toliko bolid. A treba dodati i Kimija : 6 postolja , bez pobjede ,ali je zato završavao dok nije bio na postolju kao 6,22 . uz nijedno odustajanje.
Poanta moga posta je da je bolid McLarena ili u vrhu ili je totalno sranje. Što znači da gube bodove gdje ne bi trebali za razliku od RB-a, a prestigao ih je i ferrari. Daleko nije ni Lotus.
Ovaj bolid za standarde McLarena nije pobjednički, nije dominantan . Bolji je od prošlogodišnjeg, ali je daleko od onog iz 2007. i 2008. , a da ne govorimo o onome iz 2005. Koji se čak i više kvario ,ali je bio pobjednički.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ali taj prosjek si dobio zbog glupavih odluka sa pit walla i nespretnosti mehaničara na par trka, da toga nije bilo prosjek bi bio puno bolji zar ne?
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne znam baš. U bahreinu nisu bili baš nešto, bolid je bio krajem utrke sve gori i gori, u australiji ga je sa 2. bacilo na 3., tako da ne bi puno popravilo.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:Massu ne uzimam za pokazatelja jer tek sada vidimo da može. očito je motivacija bila problem.
Motivacija problem?O čemu ti pričaš,i ako je tako zašto je sada odjednom motiviran
NHF ali taj argument o o motivaciji mi je glup
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Ne znam baš. U bahreinu nisu bili baš nešto, bolid je bio krajem utrke sve gori i gori, u australiji ga je sa 2. bacilo na 3., tako da ne bi puno popravilo.
u australiji su imali peh sa safetom, u malejziji se desio shit u boxu, u kini mjenjac, u bahreinu je box usrao 2 puta, u spanjolskoj imao 0,5 sec prednosti u kvalama, monaco su bili tu nedje, valencia, box i shit sa gumama, velika britanija je bas auto bio usran, i na zadnje dvije auto nije bio perfekt... od toga dodjemo da bolid stvarno nije bio konkurentan na 3 utrke, a ostalo samo da su ukakali boxevima i kvarovima....
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Mala ispravka ponovo: bili su konkurentni u rukama Hamiltona. Button baš i nije pokazao konkurentnost bolida. Da li je podbacio Button ili bolid vrijeme će reći.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...hajde Dani možeš nastaviti navijati za Hamiltona (i meni je onako drag bez obzira na sve gluposti) ali priznaj da ti je McLaren i dalje najbliža momčad ma što mislili o trenutnoj garnituri :) ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa da mi nije najdraža momčad ( uz Williams ) ne bi mi bilo krivo kaj je u takvoj banani sada i sa takvim amaterima na pitwallu.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:
Dani je napisao/la:Massu ne uzimam za pokazatelja jer tek sada vidimo da može. očito je motivacija bila problem.
Motivacija problem?O čemu ti pričaš,i ako je tako zašto je sada odjednom motiviran
Možda mu je dodatna motivacija bio ugovor

Dani Wellcome to Williams fan club

EDIT: ni prošle sezone Button nebi bio ispred Hamiltona da Hamilton nije radio one gluposti
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Da nije bilo Buttona ispred u zadnjem pokusaju mozda se je moglo i bolje. Ali ni trece mjesto nije lose
Darkness rises when silence dies
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kenny je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Možda mu je dodatna motivacija bio ugovor

Dani Wellcome to Williams fan club

EDIT: ni prošle sezone Button nebi bio ispred Hamiltona da Hamilton nije radio one gluposti
ko mu je kriv kaj ih je radio
Michael is faster than you!!
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Dobra startna pozicija za sutra,samo pitanje je- kako će se auto ponašati u utrci.
Zadnje 3 utrke, bilo je katastrofalno po tom pitanju.
Sutra budemo vidjeli ŠTO BUDE,ako auto bude dobar,HAM.će biti još i bolji nego danas-barem 2.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Vrlo vrlo neobično, ali Lewis više uopće nema ulogu u zadnjem Toonesu :) (ne zna jel tko već prije komentirao)
Samo neka se trkaju.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Prožvakano je tu već uzduž i poprijeko bez brige :biggrin:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

lewis ako zeli naslov, mora 3 puta pobjedit, a sebastian 3 puta odustati.... znaci gotovo i teoretski smo ispali van....
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

dmarijon je napisao/la:Vrlo vrlo neobično, ali Lewis više uopće nema ulogu u zadnjem Toonesu :) (ne zna jel tko već prije komentirao)
Kako ne? Pa bio je u današnjoj epizodi.... :roll:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

King iCool je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Vrlo vrlo neobično, ali Lewis više uopće nema ulogu u zadnjem Toonesu :) (ne zna jel tko već prije komentirao)
Kako ne? Pa bio je u današnjoj epizodi.... :roll:
Danasnja epizoda je bila bezveze
Darkness rises when silence dies
Odgovori