Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Chuck Norris »

F1NAC je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Vidi,ne može biti pritisak cijele kvalifikacije.Da je bio pod ne znam kakvim pritiskom odveo bi bar 1 pošten krug što danas nije bio slučaj.
Ja danas nisam vidio nikakvu grešku,vjerovatno nije nikako uspio ugrijati gume na pravu temperaturu

Ne znam,nemam riječi definitivno nije zaslužio na ovakav način da izgubi naslov
meni samo nije jasno zasto je odvezao slabije vrijeme iz q2 na istim gumama ( isti set )
Zanimljivo da je i Massa odvezao lošije vrijeme nego u q2 a među prvima su izašli na stazu.Osim Maldonada i Hulk i njih dvojice svi su popravili vrijeme u q3.Massa da je ponovio vrijeme iz q2 bi bio 4.mjesto

Možda MS dobije kaznu za ono blokiranje(ne znam je li pod istragom) pa da ga pomaknu na čistu stranu
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

elder je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Vidi,ne može biti pritisak cijele kvalifikacije.Da je bio pod ne znam kakvim pritiskom odveo bi bar 1 pošten krug što danas nije bio slučaj.
Ja danas nisam vidio nikakvu grešku,vjerovatno nije nikako uspio ugrijati gume na pravu temperaturu

Ne znam,nemam riječi definitivno nije zaslužio na ovakav način da izgubi naslov
Nebi rekel da je pritisak, vec flustracija. Kad je krenuo u prvi pravi krug zabrljal je odmah u prvom zavoju auto mu je proklizil, nakon toga je naletio na Schumachera i od tog trena se sve raspalo. Tako da je vise flustracija nek pritisak
Na Schumachera je naletio u Q2
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Za razliku od Alonsa, Vettel je dosta davno zadnji put bio lošiji od momčadskog kolege (koji je ipak dosta bolji od Masse). Vettel je uvijek najjači kad je najgušće. Fernando je upravo takav trebao biti jučer. Nažalost, nije.
(Ne kažem - kada se uzme cijela sezona i vožnje, Fernando je sveukupno bio bolji)
Ja ne znam da li je pritisak ili frustracija.... u biti to dvoje je i više manje isto. Ali očito da je. Mislim, jučer izjavi da se nada da će danas osvojiti više bodova od Vettela. Jučer sam ga više u šali opravdao na gp temi, ali ozbiljno - WTF? Ne znam šta drugo nego da potpuno puca.
Samo neka se trkaju.
Zocky

Post Postao/la Zocky »

OK samo dosta lakše je vettlu biti umiren i odvest najbolje, kad zna da ima prednost i daleko najbolji bolid. Nande ZNA da bolid nema za "burek", tako da totalno razumem frustracije...

Ipak, to nije opravdanje za slabe kvale...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

dmarijon je napisao/la:Za razliku od Alonsa, Vettel je dosta davno zadnji put bio lošiji od momčadskog kolege (koji je ipak dosta bolji od Masse)
Ma daj kolega pričajmo argumentima a ne napamet lupati.Vettel je bio lošiji od Webbera prošlu utrku,pa u u Korei prije dvije utrke prije toga tako da to nije dosta davno. :roll:
Smiješno mi je kako odmah se kritizira Alonsa a čovjek je tek drugi put izgubio u kvalama(a od toga prvi put u Monzi kad je imao kvar na bolidu),i niko osim Maldonada nema takav score protiv kolege
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

mozda su se fokusirali ful na trku posto su znali da s gumama nece nesto napravit u Q , mozda skrivaju surprise ispod FIA-inog lancuna :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Ok, Chuck, možda sam pričao napamet i (u teoriji) fulao neke stvari. Ali reći da je Vettel prošlu utrku bio lošiji od svog momčadskog kolege...
Želim samo pogledati situaciju u cjelini i ne vaditi pojedine činjenice iz cijelog kontektsta. I zato ostajem pri tom stavu. Za razliku od izjašnjenih Alonsovih navijača :).
Sigurno da su se fokusirali na trku. Kao gotovo svaki put. Ali bez obzira na pace race, vjerovati da će završiti ispred Vettela - smiješno.
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

dmarijon je napisao/la:Ok, Chuck, možda sam pričao napamet i (u teoriji) fulao neke stvari. Ali reći da je Vettel prošlu utrku bio lošiji od svog momčadskog kolege...
Pa bio je u kvalama lošiji,nismo pričali o utrci?Ako smo pričali o utrci onda ne možemo reći da je Alonso ovdje lošiji od Masse jer ne znamo kako će utrka završiti(jedino ako ti nemaš čarobnu kuglu :p )
dmarijon je napisao/la:Sigurno da su se fokusirali na trku. Kao gotovo svaki put. Ali bez obzira na pace race, vjerovati da će završiti ispred Vettela - smiješno.
Ja ne vjerujem da će završiti ispred,čak ne vjerujem da će i napredovati u utrci,ako preživi start ostaje mu borba za par bodova
Ali šta drugo Alonsu preostaje nego hrabriti se i tješiti,ne očekuješ valjda da kaže da je gotovo nakon što je toliko truda uložio da dođe u ovu situaciju.Ja od njega očekujem borbu dok god ima teoretsku šansu i onda mu niko neće moći ništa zamjeriti
dmarijon
Legenda
Legenda

Je, istina. To si dobro rekao. Sad mi ta izjava i ima logike.
Samo neka se trkaju.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Izgleda da je Massa dobio novi mjenjač pa će startati s +5 mjesta, tako Alonso kreće 7., umjesto 8. To je samo trač, čekamo potvrdu...
Kaj ovi nebudu sve napravili samo da Alonsa proguraju naprijed :lol:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ak je ovo istina, i ak se desi onda je to velika sramota da se na taj nacin rade stvari
Darkness rises when silence dies
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Nemaju nikakvih ideja, pa im jedino ovakvi potezi preostaju ...potez ocajnika, ako je istina.
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Barem su to legalni potezi.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

elder je napisao/la:Ak je ovo istina, i ak se desi onda je to velika sramota da se na taj nacin rade stvari
Zašto bi bila velika sramota?
Čine sve što mogu da pokušaju Alonsu pomoci oko naslova. Pa da sam na Massinom mjestu ovo bi i sam predložio.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Domi je napisao/la:
Izgleda da je Massa dobio novi mjenjač pa će startati s +5 mjesta, tako Alonso kreće 7., umjesto 8. To je samo trač, čekamo potvrdu...
Kaj ovi nebudu sve napravili samo da Alonsa proguraju naprijed :lol:
necemo o tome bolje je...

meni to nije nista cudno,isto bi napravili i kod RBR i kod McL-vjerovatno...
Alonsista hasta la muerte..
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Kakva sramota, i to sve zbog MUBUDALE:

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Pa bude mu dala, pogotovo ak pobjedi:)

A i izgleda ko fotošop, drugi vrh od 'U' je sumnjiv.
Zadnja izmjena: Vuksa_KC, dana/u 18 stu 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ne znam šta bih rekao. ovo što žele napraviti ima smisla, ali radi se samo o startu. ferrari ima jako dobar start i po meni nije vrijedno toga. massa će alonsu bit korisniji ispred. naravno, veliku ulogu ima i to što ferrari zbog ovog poteza riskira osvajanje manjeg broja bodova u poretku konstruktora, a mclaren nije daleko iza i vrlo lako mogu izgubit drugo mjesto ako ovo naprave...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ovo bi bio napokon dobar potez Ferraria,treba pokušati iako ukupnu koristi vjerovatno neće donijeti.Ne znam šta je ovdje to nekima prljav potez,mislim i da Massa nema ništa protiv toga.
Prljavo je kad imaš vozače iz druge momčadi koji ti se skljanjaju s puta
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Box je promjenjen i Alonso starta 7.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ferrari pokušava na sve moguće načine ali bojim se da im neće pomoći. Čak i ako Vettel ne završi utrku Alo može biti maximalno 3. Tako mi se barem čini, to bi mu bilo 3 boda prednosti za Brazil što opet neće moći zadržati jer je RBR jednostavo brži...
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

King iCool je napisao/la:Ferrari pokušava na sve moguće načine ali bojim se da im neće pomoći. Čak i ako Vettel ne završi utrku Alo može biti maximalno 3. Tako mi se barem čini, to bi mu bilo 3 boda prednosti za Brazil što opet neće moći zadržati jer je RBR jednostavo brži...
Osim ako ne padne kiša u Brazilu :biggrin:
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Ferrari pokušava na sve moguće načine ali bojim se da im neće pomoći. Čak i ako Vettel ne završi utrku Alo može biti maximalno 3. Tako mi se barem čini, to bi mu bilo 3 boda prednosti za Brazil što opet neće moći zadržati jer je RBR jednostavo brži...
Osim ako ne padne kiša u Brazilu :biggrin:
Misliš cjelu utrku pada kiša i nevozi se utrka? :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Mijenjam mišljenje. Volio bih da izgube u ovoj utrci naslov. Ferrari ga nije zaslužio.
Avanti FER, Avanti!!!
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

The Greatest je napisao/la:Mijenjam mišljenje. Volio bih da izgube u ovoj utrci naslov. Ferrari ga nije zaslužio.
Čemu ovakvi trolovski postovi?
Kakve veze ima što je ferrari zaslužio kada je Alonso taj koji je bitan u ovoj utrci. Ako ti smatras da ove sezone alonso nije zasluzio naslov onda nemamo sto razgovarati.
Odgovori