Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Re: Lewis Hamilton
Zahvalni do groba
Svaka cast Lewis 
- Matt_77
- Početnik

- Navijam za: McLaren
u ovom trenutku mislim da ću i dalje navijati jednako i za njega i mclaren, svejedno tko je ispred....jednostavno me čovjek iznova oduševljava, posebno neštoMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
btw, fantasticnu utrku je vozio... svaka cast... sesir dolje XD
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
nisi jedini.... kad bi ovo uspjeli ponovit u brazilu... pobjeda za oprostaj ufff svejedno ja cu plakat...Matt_77 je napisao/la:u ovom trenutku mislim da ću i dalje navijati jednako i za njega i mclaren, svejedno tko je ispred....jednostavno me čovjek iznova oduševljava, posebno neštoMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
McLaren u <3
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Hvala.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač

- Navijam za: kimi raikkonen
Strasna voznja bas strasna, a kaj je fetel opet kuko ko mala beba. Kao previse mu se hami priblizio kod pretjecanja
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Hvala mu,a još više ću mu zahvaliti ako se u Brazilu ugura zajedno sa Massom i Butonom(možei Kimiem) između 1.Alonsa i VettelaMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
Odlična vožnja,stvarno je grizao ko lud
Ja ga uskoro očekujem u Mclarenu jer će uvidjeti i jedni i drugi da su pogriješili
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
rijeci ti se pozlatile.... kad bi se to desilo ufffff....Chuck Norris je napisao/la:Hvala mu,a još više ću mu zahvaliti ako se u Brazilu ugura zajedno sa Massom i Butonom(možei Kimiem) između 1.Alonsa i VettelaMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
btw, fantasticnu utrku je vozio... svaka cast... sesir dolje XD![]()
Odlična vožnja,stvarno je grizao ko lud![]()
Ja ga uskoro očekujem u Mclarenu jer će uvidjeti i jedni i drugi da su pogriješili
McLaren u <3
- Caldor
- Profesionalni vozač

I ono grljenje s Whitmarshom na kraju mi je bilo super
Nadam se da su konačno progrizli kroz sva sra*a i bili iskrnei, pa možda i vidimo Lewisa natrag kroz par sezona. Nekako sumnjam da će osvojiti prvenstvo s Mercedesom... Pogotovo ako je ono što je Blažićko danas govorio istina.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...ma dobro si ti to shvatio mi ga u stvari samo šaljemo na "kaljenje" u jednu lošiju momčad kako bi tek poslije shvatio da nije u šoldima sve...ja ipak mislim da njemu treba biti i te kako žao kad vidi u što ide.Chuck Norris je napisao/la: Odlična vožnja,stvarno je grizao ko lud![]()
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Ma Blažićko trkelja bezveze.
On zna bolje od Brawna što treba radit, daj pliz.
On zna bolje od Brawna što treba radit, daj pliz.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Kaj je to rekel?Caldor je napisao/la:I ono grljenje s Whitmarshom na kraju mi je bilo superNadam se da su konačno progrizli kroz sva sra*a i bili iskrnei, pa možda i vidimo Lewisa natrag kroz par sezona. Nekako sumnjam da će osvojiti prvenstvo s Mercedesom... Pogotovo ako je ono što je Blažićko danas govorio istina.
Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Ništa smisleno Blaž nije rekao ovaj vikend. Serucka malo u vezi testiranja dijelova za 2013. Veli bedak kao kaj merc ima testirati i uspoređivati ponašanje dijelova na dvije potpuno drugačije verzije bolida. Pa zna on bolje od Brawna, a da ne spominjemo kako često tvrdimo da nema mjenjanja pravila sljedeće godine. Pa kako onda nema koristi od testiranja?
A danas je Lewis stvarno pakazao zašto će faliti mclarenu.
A danas je Lewis stvarno pakazao zašto će faliti mclarenu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
hrcfaca (Lewis Hamilton)
- Navijam za: Nikoga
Evo čestitke Lewisu, izvanredna vožnja. Podsjetio me danas zašto navijam za njega. 
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
Danas i na prošloj utrci za mene vrlo emotivan trenutak. Da nije napravio odličan rezultat ovog vikenda možda bi srcu bilo lakše al kako dolazi kraj sve je teže prihvatit da ovaj momak više ne vozi za nas. Nije uspio briljirat na kvalifikacijama kao prezadnji put ali u trci strašan posao.
Momačad, bolid nisu bili tijekom cijele sezone u top stanju, bilo je grešaka i svega ali to ne bi trebao bit razlog odlaska.
Zaslužuje bolid barem kakav je danas bio u rangu s najbržim i da bude takav tokom cijele sezone jer jednostavno on to zaslužuje!
Bolno je bilo čak i gledat mi njegovo iskreno veselje na postolju jer je možda to vjerojatno posljednje od njega za McLaren.
Sve u svemu puno sreće Hamilton!
Momačad, bolid nisu bili tijekom cijele sezone u top stanju, bilo je grešaka i svega ali to ne bi trebao bit razlog odlaska.
Zaslužuje bolid barem kakav je danas bio u rangu s najbržim i da bude takav tokom cijele sezone jer jednostavno on to zaslužuje!
Bolno je bilo čak i gledat mi njegovo iskreno veselje na postolju jer je možda to vjerojatno posljednje od njega za McLaren.
Sve u svemu puno sreće Hamilton!

- Caldor
- Profesionalni vozač

Blažićko ne govori ništa na svoju ruku već jako dugo i to svi znamo
On je ono što je rekao vjerovatno načuo od stranih pratitelja F1. I iskreno pa ako sad testiraju dijelove na bolid MSC-a i rade ovako, neka se upucaju. Brawn nije ništa napravio već dvije godine, pa ne spominjite da će odjednom on donijeti prevagu. Da vrhunski je stručnjak i to sve, ali očito da nešto šteka. Nema se kreativnosti i ideja. Kad bi barem postojala neka klauzula u ugovorima Hamilton i Pereza, da će u slučaju pobjeda u zadnje dvije trke ostati u McM
Ali vjerovatno nije tako i nadam se da će nakon iduće (vjerovatno katastrofalne) sezone u Mercedesu odlučiti posjetiti Woking 
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Odlična utrka Hamiltona, i napokon nakon pauze da nema kvar, kada je brz i pomogao je Alonsu kako je i rekao

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
-
la.dervis@gmail.com
- Navijam za: Hamilton
Odličan Ham.-kada ima dobar bolid i ekipu, koja ne radi greške- rezultat je tu.
Samo, malo je to za njega-jedna pobjeda u zadnjih 6 utrka.
Onih, pet prošlih utrka do VN Amerike-bilo je katastrofalno!
Samo, malo je to za njega-jedna pobjeda u zadnjih 6 utrka.
Onih, pet prošlih utrka do VN Amerike-bilo je katastrofalno!
- McRambo
Lewis je još jednom objasnio tko je gazda 
-
la.dervis@gmail.com
Moram priznat, iako sam veliki navijač Ham.-po prvi put mi je bilo malo žao, što je pobijedio.
Ne volim -niti Veteela,niti Alonsa-mada ako moram birat-Veteel!
- elder
- Svjetski prvak

Onda nisi nikakav navijac ak ti je zal kaj je pobjedilla.dervis@gmail.com je napisao/la:Moram priznat, iako sam veliki navijač Ham.-po prvi put mi je bilo malo žao, što je pobijedio.
-
la.dervis@gmail.com
Da žal mi je-elder je napisao/la:Onda nisi nikakav navijac ak ti je zal kaj je pobjedilla.dervis@gmail.com je napisao/la:Moram priznat, iako sam veliki navijač Ham.-po prvi put mi je bilo malo žao, što je pobijedio.
tom liku matadoru svi pomažu da bude i dalje u borbi za naslov-suci,massa,ham,weber,kartikijan,rikijardo-pa čak i red bull-strašno.
Po meni HAM. je najbolji vozač u F1 I JA SAM NJEGOV NAVIJAČ!
Mc Laren i Ferrari to ne ide zajedno-NIKADA,BAŠ KAO I ALONSO I HAMILTON!
-
dmarijon
- Legenda

Od kad Hamilton vozi Formulu, ovo je prvi put da sam sretan kad je pobijedio. Inačem, njegove pobjede nikad ne gledam. Baš nikad. Ne sjećam se kada sam vidio da Hami prolazi kroz cilj...
Tih 10tak sekundi je tv na nekom drugom programu. jbg.
Jučer sam prvi put bio stvarno sretan njegovom pobjedom, i pogledao je.
la.dervi, mislim da svemo ovome prilaziš malo previše navijački. Ovo je foruma za razmjenu informacija, mišljenja, i stavova (s argumentima). Navijanje je ok, ali svi na forumu se trude biti objektivni - ispred svojih želja i idola.
la.dervi, mislim da svemo ovome prilaziš malo previše navijački. Ovo je foruma za razmjenu informacija, mišljenja, i stavova (s argumentima). Navijanje je ok, ali svi na forumu se trude biti objektivni - ispred svojih želja i idola.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
Sorry, ali lažeš koliko si dug, širok i težak...nažalost...svako se može u tome prepoznati (osim mene, normalnodmarijon je napisao/la: Navijanje je ok, ali svi na forumu se trude biti objektivni - ispred svojih želja i idola.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- elder
- Svjetski prvak

Kad smo vec kod navijanja, je vec dulje vrijeme pokusavam shvatiti za koga ti navijas jednu utrku je vettel heroj drugu utrku ti je Alonso heroj. Daj vec jedanput prestani sam sebe zavarati i navijaj za jednu momcad ili vozaca a ne za ferrari, redbull alonsa i vetteladmarijon je napisao/la:Od kad Hamilton vozi Formulu, ovo je prvi put da sam sretan kad je pobijedio. Inačem, njegove pobjede nikad ne gledam. Baš nikad. Ne sjećam se kada sam vidio da Hami prolazi kroz cilj...Tih 10tak sekundi je tv na nekom drugom programu. jbg.