Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
u ovom trenutku mislim da ću i dalje navijati jednako i za njega i mclaren, svejedno tko je ispred....jednostavno me čovjek iznova oduševljava, posebno neštoMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
btw, fantasticnu utrku je vozio... svaka cast... sesir dolje XD
nisi jedini.... kad bi ovo uspjeli ponovit u brazilu... pobjeda za oprostaj ufff svejedno ja cu plakat...Matt_77 je napisao/la:u ovom trenutku mislim da ću i dalje navijati jednako i za njega i mclaren, svejedno tko je ispred....jednostavno me čovjek iznova oduševljava, posebno neštoMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
Hvala mu,a još više ću mu zahvaliti ako se u Brazilu ugura zajedno sa Massom i Butonom(možei Kimiem) između 1.Alonsa i VettelaMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
rijeci ti se pozlatile.... kad bi se to desilo ufffff....Chuck Norris je napisao/la:Hvala mu,a još više ću mu zahvaliti ako se u Brazilu ugura zajedno sa Massom i Butonom(možei Kimiem) između 1.Alonsa i VettelaMcLewis je napisao/la:on odlazi... odlazi časno... i mozemo plakat samo za njim... alonsovci duboko mu se zahvalite....
btw, fantasticnu utrku je vozio... svaka cast... sesir dolje XD![]()
Odlična vožnja,stvarno je grizao ko lud![]()
Ja ga uskoro očekujem u Mclarenu jer će uvidjeti i jedni i drugi da su pogriješili
...ma dobro si ti to shvatio mi ga u stvari samo šaljemo na "kaljenje" u jednu lošiju momčad kako bi tek poslije shvatio da nije u šoldima sve...ja ipak mislim da njemu treba biti i te kako žao kad vidi u što ide.Chuck Norris je napisao/la: Odlična vožnja,stvarno je grizao ko lud![]()
Ja ga uskoro očekujem u Mclarenu jer će uvidjeti i jedni i drugi da su pogriješili
Kaj je to rekel?Caldor je napisao/la:I ono grljenje s Whitmarshom na kraju mi je bilo superNadam se da su konačno progrizli kroz sva sra*a i bili iskrnei, pa možda i vidimo Lewisa natrag kroz par sezona. Nekako sumnjam da će osvojiti prvenstvo s Mercedesom... Pogotovo ako je ono što je Blažićko danas govorio istina.
Onda nisi nikakav navijac ak ti je zal kaj je pobjedilla.dervis@gmail.com je napisao/la:Moram priznat, iako sam veliki navijač Ham.-po prvi put mi je bilo malo žao, što je pobijedio.
Ne volim -niti Veteela,niti Alonsa-mada ako moram birat-Veteel!
Da žal mi je-elder je napisao/la:Onda nisi nikakav navijac ak ti je zal kaj je pobjedilla.dervis@gmail.com je napisao/la:Moram priznat, iako sam veliki navijač Ham.-po prvi put mi je bilo malo žao, što je pobijedio.
Ne volim -niti Veteela,niti Alonsa-mada ako moram birat-Veteel!
Sorry, ali lažeš koliko si dug, širok i težak...nažalost...svako se može u tome prepoznati (osim mene, normalnodmarijon je napisao/la: Navijanje je ok, ali svi na forumu se trude biti objektivni - ispred svojih želja i idola.
Kad smo vec kod navijanja, je vec dulje vrijeme pokusavam shvatiti za koga ti navijas jednu utrku je vettel heroj drugu utrku ti je Alonso heroj. Daj vec jedanput prestani sam sebe zavarati i navijaj za jednu momcad ili vozaca a ne za ferrari, redbull alonsa i vetteladmarijon je napisao/la:Od kad Hamilton vozi Formulu, ovo je prvi put da sam sretan kad je pobijedio. Inačem, njegove pobjede nikad ne gledam. Baš nikad. Ne sjećam se kada sam vidio da Hami prolazi kroz cilj...Tih 10tak sekundi je tv na nekom drugom programu. jbg.
Jučer sam prvi put bio stvarno sretan njegovom pobjedom, i pogledao je.
la.dervi, mislim da svemo ovome prilaziš malo previše navijački. Ovo je foruma za razmjenu informacija, mišljenja, i stavova (s argumentima). Navijanje je ok, ali svi na forumu se trude biti objektivni - ispred svojih želja i idola.