Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Jenson Button
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WkxOUrL2Fw" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali ne vrijedi tebi objašnjavati...I give up
Ali ne vrijedi tebi objašnjavati...I give up
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pogledao sam ja taj video i ne vidim stvarno zbog čega bih trebao zaključiti da se webber "žestoko" borio s alonsom za poziciju a button s vettelom nije... normalna fer borba i jedno i drugo, bez loših namjera da se umješa u borbu za naslov. zaista nema razloga bilo kojem od njih dvojice prigovarat za mlaku borbu
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Alonso se mnogo prije našao pored Webbera nego Vettel pored Buttona, iako je bio 1 krug i nije se koristio DRS Alonso je imao mnogo veći top speed od Webbera i Webber tu nije imao šta branit jedino je mogao odgurat Alonsa na zid, a priznat ćete da pri toj brzini to bi bio pokušaj ubistva, siguran sam da to Webber nikada ne bi napravio a takođe ni Vettel ne bi želio na taj način da osigura naslov, za Hornera nisam siguran a što se tiče Helmuta Marka siguran sam da je on želio da Webber odgura Alonsa na zid ali na njegovu žalost to se nije dogodilo.vidc je napisao/la: webber je ostavio dovoljno prostora za jedan bolid i čim je alonso došao malo pored webbera ovaj se sklonio lijevo da mu da još više prostora iako to nije bio obvezan napraviti. sad bih ja trebao reći da je webber trebao držati alonsa skroz do ruba staze da netko ne bi pomislio da ga je pustio.
a to da ne bi završilo bez kontakta, pa to je kompliment buttonu za korektnu vožnju u dvoboju bez bezobraznog zatvaranja i izgurivanja sa staze
- vidc
- Veteran
nisam mislio da ga odgura u zid nego samo da ga drži bliže rubu staze, odnosno da mu ostavi prostora samo onoliko koliko mora. ali čovjek nije imao potrebe za tim, nije da se on bori za naslov pa da mora toliko riskirati...branio je poziciju koliko je mogao,kad je alonso došao pored dalje nije imalo smisla izvodit nekakve riskantne potezeF2004_the_best_ever je napisao/la:Alonso se mnogo prije našao pored Webbera nego Vettel pored Buttona, iako je bio 1 krug i nije se koristio DRS Alonso je imao mnogo veći top speed od Webbera i Webber tu nije imao šta branit jedino je mogao odgurat Alonsa na zid, a priznat ćete da pri toj brzini to bi bio pokušaj ubistva, siguran sam da to Webber nikada ne bi napravio a takođe ni Vettel ne bi želio na taj način da osigura naslov, za Hornera nisam siguran a što se tiče Helmuta Marka siguran sam da je on želio da Webber odgura Alonsa na zid ali na njegovu žalost to se nije dogodilo.vidc je napisao/la: webber je ostavio dovoljno prostora za jedan bolid i čim je alonso došao malo pored webbera ovaj se sklonio lijevo da mu da još više prostora iako to nije bio obvezan napraviti. sad bih ja trebao reći da je webber trebao držati alonsa skroz do ruba staze da netko ne bi pomislio da ga je pustio.
a to da ne bi završilo bez kontakta, pa to je kompliment buttonu za korektnu vožnju u dvoboju bez bezobraznog zatvaranja i izgurivanja sa staze
-
- Navijam za: McLaren
Koliko sam ja shvatio po vama se Button trebao zabiti u Vettela da bi to bila dobra obrana... Na snimci se vidi da mu je ostavio točno toliko mjesta da je Vettel čak vozio po pasicama u sljedećem (doduše po putanji ali nije ni imao gdje drugo) zavoju ne bi li ostao na stazi. Button je mogao kasnije kočiti pa se zabiti u njega eventualno. Jednostavno niste objektivni...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...potpis na ovo...u stvari dio foruma se pretvara u opći progon prema svakome tko nije "pomogao" Alonsu...Vettel je ovdje samo imao dovoljno velika muda da sam odluči o svojoj sudbini...nije ništa kalkulirao već je išao uzeti i ono što je predstavljalo rizik...vozač iz ove teme i još jedne sigurno ne bi to učinili...karabaja je napisao/la:Koliko sam ja shvatio po vama se Button trebao zabiti u Vettela da bi to bila dobra obrana... Na snimci se vidi da mu je ostavio točno toliko mjesta da je Vettel čak vozio po pasicama u sljedećem (doduše po putanji ali nije ni imao gdje drugo) zavoju ne bi li ostao na stazi. Button je mogao kasnije kočiti pa se zabiti u njega eventualno. Jednostavno niste objektivni...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
Ovo niko nije sporio,čak je neko i spomenuo kao hrabar ali i kockarski potez Vettela.Mi pričamo o Buttonu i njegovom obrambenom potezu koji je bio prekorektan,kao da ga timski kolega obilazi.Niko ne traži od njega da izbaci Vettela ali mogao je se boriti a ne ostaviti širom vrata.Ja tvrdim da bi gotovo svi vozači bili čvršći u ovom duelu osim trojca Webber,Ricciardo i Vergnea i ne bi išli onako rano u onaj zavojToon je napisao/la:...Vettel je ovdje samo imao dovoljno velika muda da sam odluči o svojoj sudbini...nije ništa kalkulirao već je išao uzeti i ono što je predstavljalo rizik.
...put u raj nije posut ružama...
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Da, tebi Buttonov potez izgleda prekorektan, ali stvar je u tome, da je on to odvezao tako čisto da se vama svima čisti kao lako prepuštena pozicija. Borio se da ga Seb ne pređe, i k tome bio precizno točan paralelno vozeći pokraj Nijemca, kako ne bi napravio krš i lom ( naravno da su u Red Bullu presretni zbog toga, i da,.... prilično hazarderski od Vettela ). Što je po tebi trebao napraviti? Kočiti kasno, kao što je Pastor kočio kasno, kada ga je Mark Webber obilazio, pa je Kolumbijac potepnuo Australca.Chuck Norris je napisao/la:Ovo niko nije sporio,čak je neko i spomenuo kao hrabar ali i kockarski potez Vettela.Mi pričamo o Buttonu i njegovom obrambenom potezu koji je bio prekorektan,kao da ga timski kolega obilazi.Niko ne traži od njega da izbaci Vettela ali mogao je se boriti a ne ostaviti širom vrata.Ja tvrdim da bi gotovo svi vozači bili čvršći u ovom duelu osim trojca Webber,Ricciardo i Vergnea i ne bi išli onako rano u onaj zavojToon je napisao/la:...Vettel je ovdje samo imao dovoljno velika muda da sam odluči o svojoj sudbini...nije ništa kalkulirao već je išao uzeti i ono što je predstavljalo rizik.
Jenson je tako fino odvezao tu borbu sa Vettelom ( koji je jako riskirao, i imao je puno, puno bolje stanje guma ), da se svima vama čini, kao da ga je pustio!
Znam, i meni je teško što ga je vozač Red Bulla pretekao, i donio direktnu bodovnu štetu Fernandu,..... al' j..

Evo, ovdje je Button objasnio iz prve ruke:
http://www.gp1.hr/button-iznenaden-vettelovim-potezom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- vidc
- Veteran
button je išao zatvarati unutrašnju putanju u zavoj. da nije to zatvorio, napao bi ga s unutrašnje i preticanje bi bilo još lakše jer je vettel bio puno bolji na kočenju zbog guma. ovako ga je pustio na vanjsku ali jednostavno razlika na kočenju je bila prevelika pa je vettel i tako došao paralelno u zavoj
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
E to je to! Button je uvijek bio (po mom sudu) beskrvan kad je obrana u pitanju. Mene je nervirao kao takav još dok je vozio za Hondu (a bolio me Q i za njega i za Hondu), kad vidim kako ga ZAOBILAZE, prva bi mi rekacija bila; 'bem ti takvog vozača! To ne znači da mora bit huligan na stazi (kao što su mnogi svjetski prvaci bili), ali fali mu taj tvrđi otpor.Chuck Norris je napisao/la:Ovo niko nije sporio,čak je neko i spomenuo kao hrabar ali i kockarski potez Vettela.Mi pričamo o Buttonu i njegovom obrambenom potezu koji je bio prekorektan,kao da ga timski kolega obilazi.Niko ne traži od njega da izbaci Vettela ali mogao je se boriti a ne ostaviti širom vrata.Ja tvrdim da bi gotovo svi vozači bili čvršći u ovom duelu osim trojca Webber,Ricciardo i Vergnea i ne bi išli onako rano u onaj zavojToon je napisao/la:...Vettel je ovdje samo imao dovoljno velika muda da sam odluči o svojoj sudbini...nije ništa kalkulirao već je išao uzeti i ono što je predstavljalo rizik.
On bi bio idealan svojevremeno za ChampCar, tamo su bili zabranjeni obrambeni potezi.

- vidc
- Veteran
tvrđi otpor u ovoj situaciji je jedino mogao dovesti do kontakta i izgurivanja sa staze. možda je u nekim situacijama mogao biti malo čvršći,ali ovdje se postavio sasvim ok.gringo73 je napisao/la: E to je to! Button je uvijek bio (po mom sudu) beskrvan kad je obrana u pitanju. Mene je nervirao kao takav još dok je vozio za Hondu (a bolio me Q i za njega i za Hondu), kad vidim kako ga ZAOBILAZE, prva bi mi rekacija bila; 'bem ti takvog vozača! To ne znači da mora bit huligan na stazi (kao što su mnogi svjetski prvaci bili), ali fali mu taj tvrđi otpor.
On bi bio idealan svojevremeno za ChampCar, tamo su bili zabranjeni obrambeni potezi.
vidjelo se kod drugih vozača šta znači kad si prežestok u obrani u toj šikani i po meni to više nije to kad mora doć do kontakta i kad jedan vozač mora totalno izaći van staze.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Negdje je već bilo, ako je neka moderatori pobrišu:
Jenson Button says 2012 McLaren car is worst since he joined F1 team
Jenson Button says 2012 McLaren car is worst since he joined F1 team
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: Hamilton
Button je beskrvan kada je u pitanju obrana, piše netko ovdje,smiješno pa on je beskrvan i nikakav i kada je napad u pitanju.
To je jedan prosječan F1 VOZAČ-ziheraš!
Ham. je za njega prof.
To je jedan prosječan F1 VOZAČ-ziheraš!
Ham. je za njega prof.
- Matt_77
- Početnik
bravo kralju, fenomenalan danas
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Zna se ga uvjek kritiziram ali danas svaka castMatt_77 je napisao/la:bravo kralju, fenomenalan danas
Darkness rises when silence dies
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Stvarno je odvozio bez greške uz puno vrhunskih poteza, super oporavak nakon pada na 14.mjesto 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pao je on na startu i na 16. mjestoDomi je napisao/la:Stvarno je odvozio bez greške uz puno vrhunskih poteza, super oporavak nakon pada na 14.mjesto
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Odličan. Pao je zbog tvrđih guma na početku utrke. Borio bi se za postolje da nije bilo kvara u kvalama. Ne smijemo zaboraviti i da je taktika ( odabir guma ) bio ključan za ovako dobru utrku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Pa ne znam, meni se čini da je dobro vozio, ali ipak ništa posebno. Hamiltona je sa tim bolidom uspio Vettela prestići i pobijediti.
Ali ok, skupio je bodove. Još imaju šanse prestići Ferrari u borbi za prvo mjesto.
Ali ok, skupio je bodove. Još imaju šanse prestići Ferrari u borbi za prvo mjesto.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
Drugo mislisdmarijon je napisao/la:Pa ne znam, meni se čini da je dobro vozio, ali ipak ništa posebno. Hamiltona je sa tim bolidom uspio Vettela prestići i pobijediti.

-
- Legenda
- F1NAC
- Moderator
kolega je malo popioelder je napisao/la:Drugo mislisdmarijon je napisao/la:Pa ne znam, meni se čini da je dobro vozio, ali ipak ništa posebno. Hamiltona je sa tim bolidom uspio Vettela prestići i pobijediti.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- elder
- Svjetski prvak
i na kraju je zamalo u presel hamiltona po bodovima, a njegova izjava danas da ce pokusati sve da pokvari hamiltonovo slavlje je uspjelo jer je imal kao i obicno srece. Zelim im srecu sledece sezone