Lewis Hamilton je sada definitivno u "Mercedesovim bojama". Evo i mišljenje Damona Hilla:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104977" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mislim da Lewis neće izgubiti ništa od svoje agresivnosti i gladi za pobjedama, unatoč potencijalno slabijem bolidu. Ali mogao bi se "napatiti" bar jednim dijelom kao Jacques Villeneuve, kada je 1998. prešao iz Williamsa u BAR. Možda je Lewisova F1 sudbina baš kao Villeneuvova, tko zna!? Samo jedna titula za vrijeme F1 karijere i za tamnoputog Britanca ( al' sam zloguk, zar ne?

)?
Neobično da je Lewis došao u "Villeneuvovu" momčad:
Do 1998. kao Tyrrell.
1999. do 2005. BAR.
2006. do 2008. Honda.
2009. Brawn GP.
2010. do 2012., i dalje Mercedes,......
Još jedan kuriozitet; 1992. momčad Tyrrell, koristila je motore Ilmor ( predinačicu Mercedesa, tj. Mercedes se krio iza svega,.... ) i očekivalo se da će Tyrrell ući u duže partnerstvo sa Ilmorom ( Mercedesom ). Tada je 1992. na 1993. Peter Sauber ušao u F1, započeo sa Ilmorom, dok ih McLaren ( čika Ron Dennis ) nije preoteo k sebi od 1995. na ovamo. Igrom sudbine, ili ne znam čega, bivša momčad Tyrrell postaje ( baš, upravo ) 2010.-e; Mercedes!! Aha!