Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

harrahotto
Ja sam: Vozač

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la harrahotto »

K1M1 je napisao/la:hotto, mi smo 3,4 puta restartali ali dok utrka još nije počela! to je glavna razlika. Jednom smo restartali u formacijskom krugu i 2 puta dok je odbrojavalo ono vrijeme prije form. kruga (zato da ne moramo rs weekend). I sve to da pričekamo culeta. Nakon što je on došao svi su rekli da su spremni i krenuli smo. A nakon što utrka krene, kad se zelena svjetla na semaforu upale više nema restarta! Pa makar se ne znam što dogodilo... pa čak i da se svi porazbijamo u prvom zavoju, nema.. Jbg, to je ligaška utrka i takvo je pravilo. Ja ne znam gdje si ti bio otišao kad smo svi znali da će cule doć kroz idući minutu, dvije. I onda se ti javiš nakon što smo već krug i pol odvozili. Nzm, stvarno mi je žao, al nažalost sam si kriv...
Kimi, istina je da sam ja kriv, ali nigdje nije bilo chekinga da su svi ok niti da se cule vratio. Jedna od zadnjih izjava je bila, ajmo probat start da vidimo prvi zavoj, a Cule je uletio sa upitnikom jer da vise nema formacijskog kruga!!??! Siguran sam da kao i sve ostalo, i tu prepisku moćeš provjeriti.
Ne želim se ufuravati u pravila i ne-pravila, ali možda da uvedemo jedan check-in prije starta, di admin ili bilo tko drugi moze provjeriti jel ima onoliko "OK"jeva koliko ima vozača i krenuti dalje. A garantiram ti da bi se race restartao da je u pitanju bio netko od vas šampiona. Što, da me krivo ne shvatite meni ne smeta, poanta je da nas je što više i da sve skupa bude zabavnije, ili sam ja možda nešto krivo shvatio?
Pa ja sam se nakon prvog zavoja skoro namjerno zaletio u par bolida misleći da ćemo svaki čas restartati... daj mi reci što bi se tada dogodilo??

Što se bodova tiče, ne zamarajte se, meni ne znače previše, ja sam doista s vama u ovome iz čiste ljubavi prema igri i vožnji i zabavi...
Super je vaše ufuravanje u ozbiljnost svega, ali mislim da možda to ipak nije za mene.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

oprostite, ali prije starta sam ja napisao na chatu "evo me" dok ste vi objašnjavali kolegi strancu da se mene čeka
Također, sudjelovao sam u votanju za restart sa YES glasom

Onda je netko (mislim da kimi) pitao da što sad nema formacijskog i ja sam odgovorio pitanjem "kako ne" 7 sec prije početka formacijskog i onda smo krenuli u formacijski

Zaboravan jesam, ali znao sam da se samo mene čeka i zbog toga sam napisao na chatu "evo me" kad sam sjeo za komp
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

hotto, opet ti govorim, nema to veze dal si ti ili netko tko se bori za naslov, utrka se nebi ponavljala jer je već startala!
druga stvar, ja to što ti govoriš da je netko napisao ''ajmo probat start da vidimo prvi zavoj'' nigdje ne mogu nac, imas sve razgovore u svom user name folderu pa oni results fajlovi. Uostalom zašto bi to netko rekao, pa na a1 smo hvala bogu vozili jedno 50 utrka i isprobavali start, nećemo valjda ic isprobavat i vježbat sad minutu prije početka ligaške utrke...
i još jedna stvar, kad si već otišao onda si mogao napisat: pričekajte me 3 min i mi bi pričekali, nebi se ovo dogodilo. Ne možeš se ić odvajat od kompa minutu prije utrke... mislim, kako ćemo mi znat da si ti otišao, ako to nisi napisao, ne možemo ti čitat misli...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Mansell je napisao/la: Problem je u tome sto dugo nisam vozio taj mod, reinstalirao sam rfactor pa nisam imao uopce setup, od bilokoje staze za taj mod.
sto ne pitas :) ja sam ih 10 imao lol #-o
al sto je je.. vidi se da nisi dugo vozio taj mod.. ono - bas si jedva pobjedio :badgrin:
malo za usporedbu - neki od nas imaju zakljucno sa utrkom negdje preko 1000 odvozenih km, oko 300 krugova ili negdje oko 6/7 sati efektivno na stazi :) ovaj dodje, odvozi 20ak krugova i prici je kraj :shock:
. 30. krug sam zavrsio sa 0.5% prednje lijeve, produzio sam jos dva zavoja dalje i onda mi je otisla. Dobro sam se jos i izvukao. Cestitam svima koji su uspjeli zavrsiti trku i dvojcu na postolju:D Vidimo se u Monzi!
otisla kocnica? kako se to "manifestira" ?

usput da se i ja prisjetim utrke malo..

zadovoljan sam rezultatom extra, iznad ocekivanja nekoliko mjesta.. iako netko misli da svi vozaci startaju utrku sa ciljem pobjedit (sjetim se rasprave na newsima od kilometra gdje su se cudili kako nesto takvo mogu rec) naravno da tome nije tako.. ja sam imao odredjen cilj koji je negdje malo iznad moje realne sposobnosti, to je bilo negdje 6 mjesto, uz nadu za 5.. jer su i fiore i kranci bili brzi podosta.. al sam mislio da bi kranci mogao ipak bit malo neiskusniji jos (iako je iskusniji sigurno od mene u uw :) pa uz dobar start i par krugova probat drzat prikljucak ispred bit ce ok.. cule je isto bio brzi, al zracis nekom nestrpljivoscu pa sam se tome nadao :)

no, bilo kako bilo, kvale sam ujebo zbog glupe corbe opet :) neznam koji mi je k al stalno se prevarim.. tako da sam taj jedan krug odvozio koji je bio k*r*c od kruga, drugi brzi je bio solidan i na drugom sektoru jos ciljano vrijeme, al naravno ostao bez corbe u trecem :/
start solidan, al nazalost i vuksin, tako da nisam razmisljao o kimiju ispred (jer ako se dobro sjecam crveni su zaspali na startu) nego na tog vuksu :)
sve proslo solidno, vrlo brzo ovi ispred bjeze, a ja sljedecih 20 krugova vozim utrku punu akcije..
na pocetku se lijepo pratilo i cekalo na prve greske i nakon toga i borbe s vuksom on se nadje ispred, a iza doletio kranci.. tako da nakon fajta s vuksom, usljedio je fajt sa krancijem i to je bilo super - borili se tko ce ic uzet vuksu i pod svaku cijenu probat ohvatit mrvicu slipa od njega.. a vuksa samo lagano ispred odmice :=
i trajalo je to neko vrijeme, malo se priblizimo vuksi, malo se opet zakacimo pa vuksa pobjegne .. i mislim si da necu ni lovit vuksu taj zadnji dio prvog stinta nego mu skinut tih 2/3 sekunde kad udjemo u box.. no vuksa se nazalost izvrtio tako da sam ja bez muke dobio nazad poziciju..

krugovi koji sam sam vrtio su bili smijeh.. umjesto niskih 22 kao proslu, ja odvozio 4 kruga 23.0
a nakon pita kao da je bio drugi auto i odmah prvi krug 22.2..
i evo ih pitevi, dodam jos koju litru vise just in case, al naravno opet nije bilo dosta :x
mislio sam uspjet cu navuc, al opet slicna situacija od prosle utrke - nakon boxeva ja se nasao s kim - naravno s krancijem :) i opet nemogu stedit puno..
srecom kranci je imao sjeb i nakon sto je fiore izasao iz piteva ja njega nekako uhvatio.. zafusario je dosta tako da sam bio ispred i poceo brojat litre..

mozda bi i bilo naknap, al nisam htio riskirat.. vuksa je bio daleko iza mene pa sam isao na sigurno.. al na sigurno moj k*r*c.. isao krug prerano po tih par litara tako da sam tih zadnjih 4 kruga vozio opet uz stednju i utrku zavrsio taman na zadnjem decu..

sljedeci put vozim pun tank drugi stint ..!
rFactor F1 HR server Info
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

K1M1 je napisao/la:hotto, opet ti govorim, nema to veze dal si ti ili netko tko se bori za naslov, utrka se nebi ponavljala jer je već startala!
druga stvar, ja to što ti govoriš da je netko napisao ''ajmo probat start da vidimo prvi zavoj'' nigdje ne mogu nac,

kimi od kud tebi ta ideja da se utrka ne bi restartala da bude lom na startu il u prvom zavoju?
naravno da bi se restartala..

nema veze sto je netko napisao il nije, cinjenica je da se trebalo vidjet tko je spreman..
ovo sto pricas o restartima nema nikakvog smisla jer smo restartali utrku nakon cijelog kruga warmupa kad smo cekali culeta, tako da nemozes rec da nismo mogli restartat opet kad smo cekali hotta - potpuno je ista stvar.. ja nisam ni znao da hotta nema i da nije spreman.. ja sam mislio da je on startao formacijski krug, al da nije skuzio da je race.. to mi bas nije bilo najajsnije al :)

takodjer, najveca je krivica na adminima jer nismo restartali week kad je cule rekao da ga cekamo.. ne bi bilo nikakvih sranja.. ja nisam znao dal bi se rasturio poredak pa nisam htio.. al ja nisam jedini admin ;)

nema potrebe kimi za daljnjim objasnjavanjem jer ispada stvarno kao su na serveru pravila ludja od fiinih..

nego jebes to.. kimi neda hottu bodove, od mene ih imas i gg :=

aj idem vidjet ako je ok sa long .. pa da vozimo, to nam bolje ide nego diplomacija :)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la:duple bodove za timski naslov smo rekli jos od kad, jer inace timsko prvenstvno nema smisla..
da mi je znat kad smo to rekli, valjda mene nije bilo nzm..
Armanini je napisao/la:naravno da necemo mansu duplat bodove kad je sam, kao ni ostalima u prvih nekoliko..
haha ma super ti je pravilo. Dakle ovako nekako bi glasilo: timski bodovi duplaju se onim timovima čiji vozači nisu bili u prvih nekoliko... 8)
ma jbmu, ovo je zezancija i zabava sve al ipak neka pravila trebaju postojat, ne mozes ovako.. :)
Armanini je napisao/la:usicario bi antisa 4 boda garant.. usicario bi on i vise ;)
znam da bi al se ne može tako. nemožeš dijelit bodove za šta bi bilo kad bi bilo. Ajmo onda i caletu dat tu pobijedu jer bi vjerojatno pobijedio da se nije tamo izvrtio, zaslužio je. I alonsu isto treba dat par bodova za spa i suzuku jer je nastradao u prvom zavoju ni kriv ni dužan, sigurno bi osvojio dosta bodova da nije bilo tako, i grosjeanu za monzu isto jer da je vozio sigurno bi osvojio par bodova.. Mislim, kužiš što ti hoću reč. :)
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Arma to se manifestira kao da ti koče samo tri kotača, pa onda zamisli kako je to stabilno u kocenju^^
Zadnja izmjena: Mansell, dana/u 29 pro 2012, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

eto kad je kimi već spomenuo, čisto da se vidi da sam ja javio da sam stigao:

Kod: Označi sve

<Chat et="5.5">K1M1: bo</Chat> 
<Chat et="7.2">Mansell: uvatio ga proljev xD</Chat> 
<Chat et="9.2">K1M1: cale?</Chat> 
<Chat et="12.8">Vuksa_KC: kagarela</Chat> 
<Chat et="14.0">Cale: reko je da ide na qc</Chat> 
<Chat et="15.3">Cale: wc</Chat> 
<Chat et="16.3">[BG] Sedefcho: nop more res</Chat> 
<Chat et="17.4">Harra Hotto: stilo jebiga</Chat> 
<Chat et="22.4">Mansell: daj re warm</Chat> 
<Chat et="23.8">Cuky: evo me</Chat> 
<Chat et="25.5">Harra Hotto: cuky is on the toilet</Chat> 
<Chat et="26.7">Vuksa_KC: aajde</Chat> 
<Chat et="29.5">Vuksa_KC: :=</Chat> 
<Chat et="29.5">Harra Hotto: having problems</Chat> 
<Chat et="31.3">"restart race" proposed by K1M1: 5 votes needed to pass</Chat>

slika
harrahotto

K1M1 je napisao/la:hotto, opet ti govorim, nema to veze dal si ti ili netko tko se bori za naslov, utrka se nebi ponavljala jer je već startala!
druga stvar, ja to što ti govoriš da je netko napisao ''ajmo probat start da vidimo prvi zavoj'' nigdje ne mogu nac, imas sve razgovore u svom user name folderu pa oni results fajlovi. Uostalom zašto bi to netko rekao, pa na a1 smo hvala bogu vozili jedno 50 utrka i isprobavali start, nećemo valjda ic isprobavat i vježbat sad minutu prije početka ligaške utrke...
i još jedna stvar, kad si već otišao onda si mogao napisat: pričekajte me 3 min i mi bi pričekali, nebi se ovo dogodilo. Ne možeš se ić odvajat od kompa minutu prije utrke... mislim, kako ćemo mi znat da si ti otišao, ako to nisi napisao, ne možemo ti čitat misli...
Kimi, nisam ja otišao, ja sam startao utrku misleći da još uvjek čekamo Cukya.

<Chat et="8.3">Armanini: jbmu cule sad si naso jest kolace</Chat>
<Chat et="11.4">Vuksa_KC: bar samo form izvjezbali</Chat>
<Chat et="19.3">Armanini: da .)</Chat>
<Chat et="19.9">Harra Hotto: arma, ipak pise da se drzis onog ispred sebe po liniji... a ne onog na gridu</Chat>
<Chat et="21.3">Harra Hotto: kaco</Chat>
<Chat et="23.1">Kranci: mogli smo jos bar 1. krug i zavoj odvoziti</Chat>
<Chat et="33.1">Cale: on kaka</Chat>
<Chat et="33.5">K1M1: i sta sad, opet res?</Chat>
<Chat et="41.6">"restart race" proposed by K1M1: 5 votes needed to pass</Chat>
<Chat et="43.2">Vuksa_KC voted YES to restart race: 4 more to pass</Chat>
<Chat et="43.7">Harra Hotto voted YES to restart race: 3 more to pass</Chat>
<Chat et="44.1">Mansell voted YES to restart race: 2 more to pass</Chat>
<Chat et="44.8">Armanini: oce ostat poredak ako resnemo weekend=</Chat>
<Chat et="45.0">Cale voted YES to restart race: 1 more to pass</Chat>
<Chat et="45.5">Fiore voted YES to restart race: vote PASSED</Chat>
<Chat et="5.5">K1M1: bo</Chat>
<Chat et="7.2">Mansell: uvatio ga proljev xD</Chat>
<Chat et="9.2">K1M1: cale?</Chat>
<Chat et="12.8">Vuksa_KC: kagarela</Chat>
<Chat et="14.0">Cale: reko je da ide na qc</Chat>
<Chat et="15.3">Cale: wc</Chat>
<Chat et="16.3">[BG] Sedefcho: nop more res</Chat>
<Chat et="17.4">Harra Hotto: stilo jebiga</Chat>
<Chat et="22.5">Mansell: daj re warm</Chat>
<Chat et="23.8">Cuky: evo me</Chat>
<Chat et="25.5">Harra Hotto: cuky is on the toilet</Chat>
<Chat et="26.7">Vuksa_KC: aajde</Chat>
<Chat et="29.5">Vuksa_KC: :=</Chat>
<Chat et="29.5">Harra Hotto: having problems</Chat>
<Chat et="31.3">"restart race" proposed by K1M1: 5 votes needed to pass</Chat>
<Chat et="32.1">Vuksa_KC: :)</Chat>
<Chat et="33.5">Vuksa_KC voted YES to restart race: 4 more to pass</Chat>
<Chat et="33.8">Kranci voted YES to restart race: 3 more to pass</Chat>
<Chat et="33.8">Marko Duspara voted YES to restart race: 2 more to pass</Chat>
<Chat et="33.9">Harra Hotto: waiting for him</Chat>
<Chat et="34.2">Mansell voted YES to restart race: 1 more to pass</Chat>
<Sent et="35.6">/vote yes</Sent>
<Chat et="35.7">Harra Hotto voted YES to restart race: vote PASSED</Chat>

Dakle, ponavljam, ja jesam tup i nisam skuzio da se Cuky vratio, ali mislim da nakon cijele ove zbrke nije bio problem restartat trku, još jednom.
Nemojte da moram izvlačiti svoje izjave nakon što sam izašao radi restarta.

I vraćam se na početak, nije sve to toliko važno, koliko pitanje da li je poanta svega zabava ili držanje "regula" do te mjere da se i u ovakvim, konfuznim situacijama, netko penalizira zbog zabune. Nebitno dal sam to ja ili XY tko dođe drugi put. Ovaj i ovakav stav mene odbija.

BTW večeras me nema, jučer sam kupio večer, danas imam obaveze.
Vidimo se!
harrahotto

Cuky je napisao/la:eto kad je kimi već spomenuo, čisto da se vidi da sam ja javio da sam stigao:
Cuky, nisi ti kriv. Nije nitko osim mene. AMEN.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

K1M1 je napisao/la:
Armanini je napisao/la:duple bodove za timski naslov smo rekli jos od kad, jer inace timsko prvenstvno nema smisla..
da mi je znat kad smo to rekli, valjda mene nije bilo nzm..
ja sam to vise puta spomenuo i nitko nije rekao suprotno.. jer je kod odluke dal ce bit timova bilo najvise pitanje to - kakvog smisla ima vozit prvenstvo kad ce uvijek netko falit i onaj tko vozi sve je u tolikom nedostatku i nema smisla za njega.. shvati da su ukupno 5 timova, 8 ih je zavrsilo utrku.. shvati da osim prva 3 tima ostali ce bit bez jednog vozaca koji put.. i ostane ti prvenstvno za timove u kojem su 3 tima..

Armanini je napisao/la:naravno da necemo mansu duplat bodove kad je sam, kao ni ostalima u prvih nekoliko..
haha ma super ti je pravilo. Dakle ovako nekako bi glasilo: timski bodovi duplaju se onim timovima čiji vozači nisu bili u prvih nekoliko... 8)
ma jbmu, ovo je zezancija i zabava sve al ipak neka pravila trebaju postojat, ne mozes ovako.. :)

da, da pise pravilo tako bi nekako i pisalo vjerojatno..

ne, nego nemozes zbog "pravila" ubijat zajebanciju i zabavu jer je ona primarna!

Armanini je napisao/la:usicario bi antisa 4 boda garant.. usicario bi on i vise ;)
znam da bi al se ne može tako. nemožeš dijelit bodove za šta bi bilo kad bi bilo. Ajmo onda i caletu dat tu pobijedu jer bi vjerojatno pobijedio da se nije tamo izvrtio, zaslužio je. I alonsu isto treba dat par bodova za spa i suzuku jer je nastradao u prvom zavoju ni kriv ni dužan, sigurno bi osvojio dosta bodova da nije bilo tako, i grosjeanu za monzu isto jer da je vozio sigurno bi osvojio par bodova.. Mislim, kužiš što ti hoću reč. :)
jasno, al nitko ne prica o tome..

jel ti kuzis u cem je poanta ?:)

I vraćam se na početak, nije sve to toliko važno, koliko pitanje da li je poanta svega zabava ili držanje "regula" do te mjere da se i u ovakvim, konfuznim situacijama, netko penalizira zbog zabune. Nebitno dal sam to ja ili XY tko dođe drugi put. Ovaj i ovakav stav mene odbija.

a pa naravno.. najveca je poanta i cilj lige da se skupimo u vecem broju bar tih 2 dana tjedno i odvozimo ozbiljniju utrku koja nije sprint od 5 krugova :)

za stav se ne brini, to je kimijev stav, nije sluzbeni i potvrdjeni stav F1 HR servera :)
i mene iznenadio taj colina stav kimija :=

al da ste isli izvlacit chat ja cu poludit :badgrin:
slika
harrahotto

harrahotto je napisao/la:
Cuky je napisao/la:eto kad je kimi već spomenuo, čisto da se vidi da sam ja javio da sam stigao:
Cuky, nisi ti kriv. Nije nitko osim mene. AMEN.
a sad gledam rezultate, pa da si barem vise od boda osvojio i odvozio trku, mamlaze...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hehe, dobro da sam skuzio da to pises sam sebi :=)

dokle god vozimo samo za vjecnu slavu, bodovi su vazni samo nekolici vozaca koji imaju sansu bit prvi.. tako da svi ostali isti je k*r*c.. doduse ja cu ovu sezonu vozit s ciljem da budem iznad polovice jer valjda bi trebao ispred svih vas novih govnjara bit.. al ono - who cares ako nisi na podiju..

kad budemo sljedecu ligu vozili uz prijave koje se placaju i kad budu bodoi nosili pare - oces k*r*c ic srat par minuta prije racea :D
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

harrahotto je napisao/la:a sad gledam rezultate, pa da si barem vise od boda osvojio i odvozio trku, mamlaze...
wtf? :?:

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cuky je napisao/la:
harrahotto je napisao/la:a sad gledam rezultate, pa da si barem vise od boda osvojio i odvozio trku, mamlaze...
wtf? :?:

moras citat kome se replya prvo da skuzis kome je post namjenjen :D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

btw, stavili smo sad v8 pa tko je za voznju nek doleti
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la: ja sam to vise puta spomenuo i nitko nije rekao suprotno.. jer je kod odluke dal ce bit timova bilo najvise pitanje to - kakvog smisla ima vozit prvenstvo kad ce uvijek netko falit i onaj tko vozi sve je u tolikom nedostatku i nema smisla za njega.. shvati da su ukupno 5 timova, 8 ih je zavrsilo utrku.. shvati da osim prva 3 tima ostali ce bit bez jednog vozaca koji put.. i ostane ti prvenstvno za timove u kojem su 3 tima..
isto kao i s vozačima, 3,4 će se borit za naslov, i to ako..., možda čak i samo 2..
ne kužim, ti bi htio da je sve izjednačeno, i ja bi isto al je to nemoguće, jednostavno su neki brži a neki sporiji ko i uvijek u bilo kojoj ligi/seriji..

Armanini je napisao/la:ne, nego nemozes zbog "pravila" ubijat zajebanciju i zabavu jer je ona primarna!

za stav se ne brini, to je kimijev stav, nije sluzbeni i potvrdjeni stav F1 HR servera :)
i mene iznenadio taj colina stav kimija :=
mislim ne kužim što sam krivo rekao, samo da se treba držat nekih osnovnih pravila kako bi liga uopce imala smisla, i sad je to odmah colina stav. :?

U redu, onda od sad nadalje ćemo bez pravila vozit. Tablicu i zbrajanje bodova će voditi arma jer ja nažalost bez pravila ne mogu znat kolko da kome bodova dodijelim. Ne znam u kojim situacijama se bodovi dijele duplo, kad se dijele nekom ko nije vozio i to... pa eto prepuštam armi il nekome tko zna. :)
Javi kad napraviš tablicu, pa cu ja samo obrisat ovu koju sam postao, pa stavit tvoju. ;) That's it, cheers. :)
slika
Kranči
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Charles Leclerc

Post Postao/la Kranči »

Ja jesam napisao da odvozimo barem 1. krug do kraja kad smo već uzaludno odvozili formation lap (ne znam da li ste ikada vozili formation lap ovdje, ali pretpostavljam da znate u čemu je stvar)... nakon toga su bila 2, možda čak i 3 restarta i mislim da smo svi vidjeli da je Cuky došao i da možemo krenuti u normalnu utrku (pošto smo samo njega čekali)... šteta za harahotta, znam da je najgore završiti utrku u 1. krugu, a pogotovo na ovakav način

Utrka i cijeli "vikend" nije bio nimalo dobar kao na probnoj utrci, pa se na to još nadovezao i lag tijekom 1. kruga te u nekim napetim situacijama... jedina dobra stvar su bili dvoboji sa Vuksom i Armaninijem prije bokseva, dok je nakon bokseva bolid bio potpuno drugačiji (i to je već kod mene tako standardno i sa F1 u ligi), pa je došlo do izvrtanja i sudara u 1. zavoju u ogradu, ali nekako se uz podosta sreće uspijem u zadnjem krugu probiti sa 7. na 5. mjesto, pa s obzirom na sve mogu biti zadovoljan sa time

p.s. Može netko staviti replay sa servera?
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kranči je napisao/la:

http://www.mediafire.com/?2228krgw72vzjmm" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Jedna zanimljiva stazica za rFactor:

Link je na youtubeu u opisu videa ;)

Što se rezultata tiče, njih ću danas postavit...nije mi se dalo jučer sa temperaturom 38-39 igrat u photoshopu

slika
Kranči
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Charles Leclerc

Post Postao/la Kranči »

Armanini je napisao/la:
Kranči je napisao/la:

http://www.mediafire.com/?2228krgw72vzjmm" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala...

EDIT: I evo baš sad gledam, ti si svaki put uzeo dobru putanju u 3. zavoju i onda kad ja uzmem tu putanju, izvrtim se :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Jedna zanimljiva stazica za rFactor:
bas je stazica :)
EDIT: I evo baš sad gledam, ti si svaki put uzeo dobru putanju u 3. zavoju i onda kad ja uzmem tu putanju, izvrtim se
hehe 3. zavoj je filter :) mislim da sam samo tamo vidio okrenute bolide :)
ja sam ga cesto u 3. prolazio.. obzirom da nemozes stisnut gas pol sata, tu je negdje..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

meni su taj 3. i slijedeća dva lijeva mjesto gdje sam gubio po sekundu u odnosu na pole...jednostavno, ako prođem u idealnoj brzini (2. za 3. zavoj i 3 za ova slijedeća 2) onda ne mogu gas dodat dovoljno rano, a ako bi išao sa brzinom više onda bi imao previše understeera ili preslabo ubrzanje

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

yep, zato sam ja prolazio 3. cesto u 3., a sljedeca 2 lijeva brza u 4..

btw, lijepa grafika za rezultate..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

konacno sam sredio taj long beach pa mozemo probat malo..
sad sam probao koji krug sa v8.. staza je odlicna, nesto drukcija od one, al treba malo vremena da se privikne na sarenilo jer ubija..

mozemo i f3 ako cete radje..

mogli bismo monzu stavit malo da pocnemo vrtit krugove da nas ne iznenade ovi sljedeci dani ;)
slika
Odgovori