ova je definitivno zasluzila..
a sto se tice lokacije.. - nama su sad svi noviji za koje neznamo od kud su po defaultu sa sjevera := i to prilicno odredjeno, eto cak se na jedno selo svelo sve

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Arma,grad Prelog,ne selo.Sabor RH je u veljači 1997 godine proglasio Prelog gradom...Armanini je napisao/la:a sto se tice lokacije.. - nama su sad svi noviji za koje neznamo od kud su po defaultu sa sjevera := i to prilicno odredjeno, eto cak se na jedno selo svelo sve
Znam Kranči da si vozio na gamepadu,okrivio sam tvoje mehaničare,jer netko mora biti krivKranči je napisao/la:Eh, Mansell, da je barem kakav-takav volan, ali vozio sam na gamepadu, zbog toga niti ne čudi moj rezultat, a tako će biti i za slijedeće 2 utrke, ali neka, kada sam dolazio ovdje i vidio raspored, znao sam da ću morati završne utrke voziti (tj. kružiti oko staze) bez volana... E da, tek sam sad vidio lokaciju, nekako uopće nisam obraćao pažnju na to, a nije baš da nisi često pisao
E tuuuu je meni problemMansell je napisao/la:Sreća da sam u vožnji smiren,odavno sam shvatio da jedino tako dolaze rezultati.
ja se duboko ispricavam - tebi i svim ostalim ziteljimaArma,grad Prelog,ne selo.Sabor RH je u veljači 1997 godine proglasio Prelog gradom...
kako mozes na monzi unistit gume2. kao na Monzi sad u ligi...u 5-6 krugova uništim gume
zato moras imat odredjen cilj.. nema nikakvog smisla forsirat utrku ako sam ne mislis da nemas pace da pratis vodece..Znam da nemam ritam da cijelu utrku gonim ove ispred sebe, onda pokušam forsirat u početku dok još imam priliku hvatati kakav-takav slip...
dobro kad je slijedeća trka, i jel ima šanse da se ona vozi nedelju?
Antimon je napisao/la:ja sam na serveru..nema nikog danas?
super da, obogatit ce nam se bugar..Arma,kod nas je 100 tona željeza cca 100 tisuća kuna,zavisi kak prodaš.znaći,nije loše
Ascari i Parabolica su, bar za moj stil vožnje smrt za gume...to je ono što sam pričao, da imam više osjećaja sa gamepadom za pogodit putanju vjerojatno bih bio i nježniji prema gumama...nažalost, i kad skupim neku lovu uvijek imam neki veći prioritet nego što je to volan pa on uvijek čeka....Armanini je napisao/la:kako mozes na monzi unistit gume2. kao na Monzi sad u ligi...u 5-6 krugova uništim gume![]()
Armanini je napisao/la:zato moras imat odredjen cilj.. nema nikakvog smisla forsirat utrku ako sam ne mislis da nemas pace da pratis vodece..Znam da nemam ritam da cijelu utrku gonim ove ispred sebe, onda pokušam forsirat u početku dok još imam priliku hvatati kakav-takav slip...
sto ti znaci prvi krugovi i prikljucak s vodecima? bas nis.. a ako vozis na maximumu pocetak utrke jedino sto se moze dogodit je sranje, sto si si sam dokazao u ovih par utrka![]()
neznam koliko se trose gume u nekakvim %, al pretpostavljam da ne opadaju rapidno jer su tek na brnu lagano popustale pred kraj stinta, sa samo jednom potrosenom kockicom na grafici..Ascari i Parabolica su, bar za moj stil vožnje smrt za gume...to je ono što sam pričao, da imam više osjećaja sa gamepadom za pogodit putanju vjerojatno bih bio i nježniji prema gumama...nažalost, i kad skupim neku lovu uvijek imam neki veći prioritet nego što je to volan pa on uvijek čeka....
ma jasno, siguran sam da je to karakteristika svakog zivuceg stvora na zemljiStvar je u tome da ja želim uvijek što bolji rezultat napravit. Da nije tako nebih se ni utrkivao nego bih kružio na repu kolone. A znam da ako ikako želim proći naprijed moram ostat blizu pa proć ili kroz boks ili uhvatit negdje dobar slip i preteć na stazi. Nažalost, želja me često odnese i preko limita pa eto radim sranja po stazi...