Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: NOVOSTI - Veljača 2013.
Staza izgleda dobro, ali meni se čini da ima premalo mjesta za prestizanje. Mene nečudi puno da u Europi ima sve manje utrka kad Bernie traži puno love, a pola europe je u go*nima, a ovi izvan Europe imaju da mu plate

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Je, to bi bilo uredu, no gledajuci neciju politiku, lako moguce da Europa ponovno ispastaCuky je napisao/la:slažem se...ali kada bi npr. nju stavili umjesto Bahraina onda bi bilo dobro. Nije loša staza u Dubaiju
SLIKA

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
azija 8 utrka eurpopa 7 ostali samo 5 stim da je jedan tba
nema afrike samo 1 u južnoj
treba koja utrka i to bar 2 u africi i jedna još vbar u južnoj
kud placete za europom nije to eurosko prvenstvo

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa sve ove staze u europi imaju tradiciju dobrog utrkivanja .. Ovo kod arapa je sve umjetno i šik .. Vise pozornosti se obraca na izgled oko staze nego sama staza ..spacedoc je napisao/la:azija 8 utrka eurpopa 7 ostali samo 5 stim da je jedan tba

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Test vozač
istina je i to ali ako ćemo po stanovništvu kina i indija bi trebale imati bar 6 utrka

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Nije europsko prvenstvo ali nije ni interkontinentalno ako baš hoces.spacedoc je napisao/la:azija 8 utrka eurpopa 7 ostali samo 5 stim da je jedan tba
F1 je bila i uvijek ce biti europski sport. Tu su smješteni svi timovi, legendarne staze i najvece automoto nacije. Tu je vecina navijača, gledatelja i medijska pažnja.
Sve azijske utrke osim Japana jedva napune stazu na dan GPa a da ne govorim da 90% populacije tih zemalja nema ni pojma o F1. Utrke su tamo samo da neki bogatuni mogu sjediti u VIP loži i prstom pokazivati da su oni zaslužni što F1 bolidi kruže po njihovim cestama.
LOL, koliko od tih mlrd ljudi je čulo za f1?spacedoc je napisao/la:istina je i to ali ako ćemo po stanovništvu kina i indija bi trebale imati bar 6 utrka
-
- Test vozač
istina je malo je culo , zašto bi to uvijek morao biti europski sport ipak mu je ime svjetsko prvenstvo a i tim utrkam žele popularizirati taj sport u svojoj naciji a ako f1 oce opstati u ovo surovo vrijeme treba lepe pare dobra staza se može napravti bilo gdje samo da je napravi majstor a ne da samo tilke radi stazeDero je napisao/la:Nije europsko prvenstvo ali nije ni interkontinentalno ako baš hoces.spacedoc je napisao/la:azija 8 utrka eurpopa 7 ostali samo 5 stim da je jedan tba
F1 je bila i uvijek ce biti europski sport. Tu su smješteni svi timovi, legendarne staze i najvece automoto nacije. Tu je vecina navijača, gledatelja i medijska pažnja.
Sve azijske utrke osim Japana jedva napune stazu na dan GPa a da ne govorim da 90% populacije tih zemalja nema ni pojma o F1. Utrke su tamo samo da neki bogatuni mogu sjediti u VIP loži i prstom pokazivati da su oni zaslužni što F1 bolidi kruže po njihovim cestama.
LOL, koliko od tih mlrd ljudi je čulo za f1?spacedoc je napisao/la:istina je i to ali ako ćemo po stanovništvu kina i indija bi trebale imati bar 6 utrka

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Treba Kini jedan kineski Sato pa da vidite kako bi gledali , znali i posjecivali utrke
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Test vozač
istina cak bi morali imati krug od bar 16km da sva publika stane ipak ih ima milijardu i pol

-
- Test vozač
evo i jedna novost za onog tko je samo u aktualnosti ja se pripremam preuzet ove sezone prognozu , imam test na prognozi testiranja tko hoce neka se objavi listic u podforumu grand prix vikend u temi za to
p.s. procitajte pravila , malo su sklepana ali slozit cu ih do pocetka sezone

- rose
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimija - volim F1
spacedoc je napisao/la:evo i jedna novost za onog tko je samo u aktualnosti ja se pripremam preuzet ove sezone prognozu , imam test na prognozi testiranja tko hoce neka se objavi listic u podforumu grand prix vikend u temi za to
Meni se ovdje najviše sviđa slika! Michael Schumachr na postolju. A tekst prognoza objavi, nemoj ljubomorno čuvati za sebe

Neuspjeh može biti prilika za novi početak, ovaj put puno pametniji
-
- Test vozač
to je prva utrka koja mi je baš se usjekla u sječanje a o prognozi ti piše u podforumu grand prix vikend
sorry za mali spamm i out topic
sorry za mali spamm i out topic

- Cuky
- Moderator
nisi shvatila što je htio reći 
U podforumu Grand Prix vikend ponovno se oživljava natjecanje u prognoziranju rezultata (neki to zovu i kladionica, samo ovdje nema uloga).
Više ovdje: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... 25#p310219" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovdje: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=5&t=3996" onclick="window.open(this.href);return false;

U podforumu Grand Prix vikend ponovno se oživljava natjecanje u prognoziranju rezultata (neki to zovu i kladionica, samo ovdje nema uloga).
Više ovdje: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... 25#p310219" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovdje: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=5&t=3996" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- rose
Uf, onda se bojim da sam na krivom mjestu jer se ne podnosim klad!!!!Cuky je napisao/la:nisi shvatila što je htio reći
Zadnja izmjena: rose, dana/u 17 vel 2013, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Test vozač
to ti je više natjecanje u vidovitosto nego klađenje jer za klađenje ti treba lova a za ovo ni lipe

- rose
Onda prihvačam izazov. Javi kada počinje to "klađenje". Ja već sad stavljam na to da će Kimi biti na postolju.spacedoc je napisao/la:to ti je više natjecanje u vidovitosto nego klađenje jer za klađenje ti treba lova a za ovo ni lipe
Za više detalja mi trebaš objasniti, jer sam ovdje nova, tek mi je prvi dan

- Scuderia
- Moderator
Narode ajmo lijepo nazad na temu, a ona glasi " Novosti - Veljaca 2013. "
Vise informacija o "Prognozi utrka" ima u podforumu " Grand prix vikend "
Vise informacija o "Prognozi utrka" ima u podforumu " Grand prix vikend "

-
- Legenda
Da li je Force India stvarno u takvim financijskim problemima kao što se nagađa ili nije, mislim da će se moći zaključiti po tome tko će im biti drugi vozač
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
FI ima dva vlasnika. a jedan od njih je u banani kako bi rekao Sanader.
Force India F1 sponsor Kingfisher close to collapse
P:S: dobrodošla Rose na forum
Force India F1 sponsor Kingfisher close to collapse
P:S: dobrodošla Rose na forum

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Cuky
- Moderator
što nije Vijay Mallya vlasnik Kingfishera (pivo), Fly Kingfishera (avio kompanija) i Force Indije (f1 tim)? To bi onda značilo da je Vijay Mallya taj koji je u banani?
Tu je još od prošle godine (ili kraja 2011. ako me pamćenje služi) i Sahara sa oko 40% udjela...
Tu je još od prošle godine (ili kraja 2011. ako me pamćenje služi) i Sahara sa oko 40% udjela...

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa no? Mallaya je u banani. Za Saharu nisam siguran.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Williams and Caterham exhaust designs deemed 'illegal' - drugim riječima; olovke u ruke i crtaj iznova! 

- Cuky
- Moderator
evo detaljnije u čemu je kvaka

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ajde, mislim da ovo i nije nekakav udarac Williamsu i Caterhamu, pogotoco Williamsu koji kolko vidim taj komad ima na šarafima.Cuky je napisao/la:evo detaljnije u čemu je kvaka

- Scuderia
- Moderator
Ukratko: Produljenje ugovora s Montrealom oko odrzavanje VN Kanade je trebala biti samo formalnost, no pojavili su se problemi. Ugovor traje do 2014.(Motorsport-Total.com) - Eigentlich schien die Zukunft des Grand Prix von Kanada in Montreal bereits gesichert, doch jetzt ziehen wieder Gewitterwolken auf. Der aktuelle Vertrag läuft noch bis 2014 - Formel-1-Boss Bernie Ecclestone fordert einen Umbau der beliebten, aber veralteten Anlage auf der Ile de Notre Dame im St.-Lorenz-Strom. Francois Dumontier, Promoter des Rennens, hatte dem 82-Jährigen eine Modernisierung auch versprochen - man rechnete zunächst mit Kosten in Höhe von zwölf Millionen Euro, dann waren es 18 Millionen Euro und nun liegt man schon im Bereich von 30 Millionen Euro.
Das berichtet zumindest die Zeitung 'La Presse', die sich auf einen Insider beruft, der Einblick in die Verhandlungen hat. Demnach wird die Lage nun neu bewertet, eine Einigung mit Ecclestone ist derzeit nicht in Sicht
Gdje je problem ?
Bernie je zelio da se staza modernizira ,promotor utrke Dumontier mu je to i obecao, ali su troskovi porasli. Racunali su da ce za takvo sto potrositi 12 milijuna eura, kasnije je ta cifra narasla na 18 milijuna, da bi danas vec iznosila 30 milijuna eura.
Navodno se jos nisu dogovorili sa Bernijem sta i kako dalje.