Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Re: Lewis Hamilton
Poderao je sve hahahaha svaka cast HAM
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- McLewis
- Veteran
gdje si ju gledao??elder je napisao/la:Haha sad sam gledal epizodu koji car.
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Evo gaMcLewis je napisao/la:gdje si ju gledao??elder je napisao/la:Haha sad sam gledal epizodu koji car.

Jedna riječ na epizodu - legendarno! Isto i za Lewisov krug, još nikad na toj stazi nisam tak nešto vidio

-
- Navijam za: McLaren
Postale su im malo dosadne epizode... Inače top gear možete skinuti svukuda, gdje god se mogu skinuti filmovi i serije, evo ovdje npr. http://kat.ph/" onclick="window.open(this.href);return false;. Samo upišete top gear i izbaci zadnje epizode, a dolaze pola sata nakon emitiranja na bbc-u.
On topic, malo mi je ovo djetinjasto, malo bez veze od Hamiltona, sumnjam da su ovi ostali to toliko ozbiljno shvatili, on je jedini koji je stvarno zvao i pitao može li opet doći da bi, ne znam ni ja, svima dokazivao nešto...
On topic, malo mi je ovo djetinjasto, malo bez veze od Hamiltona, sumnjam da su ovi ostali to toliko ozbiljno shvatili, on je jedini koji je stvarno zvao i pitao može li opet doći da bi, ne znam ni ja, svima dokazivao nešto...
- elder
- Svjetski prvak
Ja ti skinem s netaMcLewis je napisao/la:gdje si ju gledao??elder je napisao/la:Haha sad sam gledal epizodu koji car.
Darkness rises when silence dies
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Malo smo se raspričali, a već smo debelo u offtopicu, ali šta sad, "sad smo tu gdje jesmo"...karabaja je napisao/la:Postale su im malo dosadne epizode... Inače top gear možete skinuti svukuda, gdje god se mogu skinuti filmovi i serije, evo ovdje npr. http://kat.ph/" onclick="window.open(this.href);return false;. Samo upišete top gear i izbaci zadnje epizode, a dolaze pola sata nakon emitiranja na bbc-u.
Meni su oni jedni i jedini, DA istina je, repriziraju se, ali kolko god puta sam već nešto slično vidio opet mi je to jednostavno super. A i bolje je da se barem i repriziraju u današnjim Big Brotherima, Suljama, i ostalom smeću koje se mota po televiziji.
Isprika na offtopicu

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Djetinjasto ili ne, ja znam jednog vozača koji je to shvaćao jednako ozbiljno. Svaku utrku i svako natjecanje. Želio je biti najbolji. Zapamćen je kao najbolji i najbrži vozač u povijesti.karabaja je napisao/la:Postale su im malo dosadne epizode... Inače top gear možete skinuti svukuda, gdje god se mogu skinuti filmovi i serije, evo ovdje npr. http://kat.ph/" onclick="window.open(this.href);return false;. Samo upišete top gear i izbaci zadnje epizode, a dolaze pola sata nakon emitiranja na bbc-u.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: McLaren
Da, pričaš o mojem najdražem vozaču, međutim nije mi baš za usporedbu u ovom slučaju. Nemoj me krivo shvatiti, po mom mišljenju bi Hamilton i dalje bio prvi bez obzira koliko ozbiljno bi ostali shvatili ovu "utrku", ali jednostavno mislim da recimo Vettel dođe još jednom da bi smanjio zaostatak na makar pola sekunde. Ne vjerujem da je trostruki svjetski prvak toliko sporiji od Hamiltona.Dani je napisao/la:Djetinjasto ili ne, ja znam jednog vozača koji je to shvaćao jednako ozbiljno. Svaku utrku i svako natjecanje. Želio je biti najbolji. Zapamćen je kao najbolji i najbrži vozač u povijesti.karabaja je napisao/la:Postale su im malo dosadne epizode... Inače top gear možete skinuti svukuda, gdje god se mogu skinuti filmovi i serije, evo ovdje npr. http://kat.ph/" onclick="window.open(this.href);return false;. Samo upišete top gear i izbaci zadnje epizode, a dolaze pola sata nakon emitiranja na bbc-u.
Ma daleko od toga, i dalje je Top Gear najbolja emisija na svijetu, samo su malo opali s idejama, mogla bi sljedeća epizoda po Africi biti dobra...speedy56 je napisao/la:Malo smo se raspričali, a već smo debelo u offtopicu, ali šta sad, "sad smo tu gdje jesmo"...
Meni su oni jedni i jedini, DA istina je, repriziraju se, ali kolko god puta sam već nešto slično vidio opet mi je to jednostavno super. A i bolje je da se barem i repriziraju u današnjim Big Brotherima, Suljama, i ostalom smeću koje se mota po televiziji.
Isprika na offtopicu
- McLewis
- Veteran
gle, desetinku, pola sekunde ili sekundu sporiji jekarabaja je napisao/la: Da, pričaš o mojem najdražem vozaču, međutim nije mi baš za usporedbu u ovom slučaju. Nemoj me krivo shvatiti, po mom mišljenju bi Hamilton i dalje bio prvi bez obzira koliko ozbiljno bi ostali shvatili ovu "utrku", ali jednostavno mislim da recimo Vettel dođe još jednom da bi smanjio zaostatak na makar pola sekunde. Ne vjerujem da je trostruki svjetski prvak toliko sporiji od Hamiltona.

McLaren u <3
- FerrariF1
- Početnik
Kakve veze ima cestovni auto sa F1 bolidima i isto vettel 3x prvak sto je nemora da znaci da zna voziti auta kao bolide
- elder
- Svjetski prvak
Potpis, ipak taj njihov auto nije dizajniral newey i nema nedozvoljenih djelova pa mozda mu zato nejdeFerrariF1 je napisao/la:Kakve veze ima cestovni auto sa F1 bolidima i isto vettel 3x prvak sto je nemora da znaci da zna voziti auta kao bolide

-
- Legenda
Dani, valja pričati u prvom licu.Dani je napisao/la:Djetinjasto ili ne, ja znam jednog vozača koji je to shvaćao jednako ozbiljno. Svaku utrku i svako natjecanje. Želio je biti najbolji. Zapamćen je kao najbolji i najbrži vozač u povijesti.karabaja je napisao/la:Postale su im malo dosadne epizode... Inače top gear možete skinuti svukuda, gdje god se mogu skinuti filmovi i serije, evo ovdje npr. http://kat.ph/" onclick="window.open(this.href);return false;. Samo upišete top gear i izbaci zadnje epizode, a dolaze pola sata nakon emitiranja na bbc-u.
Karabaja, "u sridu".
Ne samo da bi Vettel smanji zaostatak, nego bi u stvarno istim uvjetima možda i ...
Ali top gear je samo top gear. Show koji i nije prava emisija za prave auto ljubitelje. Čekamo dan kada će Vettel i Hamilton sjediti u istim bolidima. Eh...
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
haha, dođe britanac u britansku emisiju i odvozi brži krug od nijemca u britanskoj emisiji...
isti uvjeti malo morgen...
mislim toliko je nevažno i nebitno i irelevantno da je debilno uopće raspravljati o tome...
možda je hamilton dobio nove gume na auto?
isti uvjeti malo morgen...
mislim toliko je nevažno i nebitno i irelevantno da je debilno uopće raspravljati o tome...
možda je hamilton dobio nove gume na auto?
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Djetinjasto, ili ne i pola ovog foruma priča o tome kad neko postavi rekord u toj emisijikarabaja je napisao/la:Postale su im malo dosadne epizode... Inače top gear možete skinuti svukuda, gdje god se mogu skinuti filmovi i serije, evo ovdje npr. http://kat.ph/" onclick="window.open(this.href);return false;. Samo upišete top gear i izbaci zadnje epizode, a dolaze pola sata nakon emitiranja na bbc-u.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
Zavist je gadna stvar. Hamilton je uostalom dokazao kada ima jednako brz bolid da pobjeđuje Vettela. A ove teorije urote i ne znam čega su ne samo smiješne već budalaste.

-
- Legenda
Uopće nije stvar u tome da li je netko namjerno britancu dao brži set up. Samo vremenske i ostale prilike su dovoljno različite da su i uvjeti takvi. Gume nikad ne mogu biti iste, kao i sve ostalo. A sada tvrditi da je zbog ovog kruga Hamilton bolji vozač JE NE SAMO SMIJEŠNO NEGO I BUDALASTO.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Kao možeš narihtati set up na tom Suzukiju majke ti? Daj se ne brukaj.

- FerrariF1
- Početnik
Hahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!Dani je napisao/la:Kao možeš narihtati set up na tom Suzukiju majke ti? Daj se ne brukaj.
Mozda krajnice malo pomjeriti u lijevo

- elder
- Svjetski prvak
Mozes kako da ne podesiti setup, pomakes zic prema napred ili spustis volan malo. A kaj se tice guma nije to f1 da igraju tako veliku razliku.dmarijon je napisao/la:Uopće nije stvar u tome da li je netko namjerno britancu dao brži set up. Samo vremenske i ostale prilike su dovoljno različite da su i uvjeti takvi. Gume nikad ne mogu biti iste, kao i sve ostalo. A sada tvrditi da je zbog ovog kruga Hamilton bolji vozač JE NE SAMO SMIJEŠNO NEGO I BUDALASTO.
-
- Legenda
Daj pročitaj još jednom što sam napisao. Može?Dani je napisao/la:Kao možeš narihtati set up na tom Suzukiju majke ti? Daj se ne brukaj.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hm...elder je napisao/la:Mozes kako da ne podesiti setup, pomakes zic prema napred ili spustis volan malo. A kaj se tice guma nije to f1 da igraju tako veliku razliku.dmarijon je napisao/la:Uopće nije stvar u tome da li je netko namjerno britancu dao brži set up. Samo vremenske i ostale prilike su dovoljno različite da su i uvjeti takvi. Gume nikad ne mogu biti iste, kao i sve ostalo. A sada tvrditi da je zbog ovog kruga Hamilton bolji vozač JE NE SAMO SMIJEŠNO NEGO I BUDALASTO.
a nikome nije palo na pamet da se vozilo na bolidu s volanom na desnoj strani... a hamilton sigurno ima puno više iskustva u mijenjanju brzina lijevom rukom nego vettel...
šta je s količinom goriva u rezervoaru? temperaturi staze?kvaliteti goriva? tko garantira da je sve to isto i da su imali iste uvjete??
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
ahahaahahaha,daj molim te reci da se salis,pa zar ti je stvarno tesko priznati pa trazis,necu reci kakve,razloge....vidc je napisao/la: hm...
a nikome nije palo na pamet da se vozilo na bolidu s volanom na desnoj strani... a hamilton sigurno ima puno više iskustva u mijenjanju brzina lijevom rukom nego vettel...
šta je s količinom goriva u rezervoaru? temperaturi staze?kvaliteti goriva? tko garantira da je sve to isto i da su imali iste uvjete??
hamilton ima puno vise iskustva u mijenjajnu brzine desne rukom....cuj razloga,LOL....
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Ja razumijem da ako je neko Hamijev navijač ovaj će test shvatiti doslovno. Ali ajmo biti malo objektivni - sasvim je moguće da je Hami bolji u ovom autu, ali to po ovom testu ipak ne možemo ni približno sigurno znati. Previše je različitih varijabli.
Samo neka se trkaju.