Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
zanima me dali Hirohide Hamashima jos uvijek radi u Ferrari-ju,trazio sam al ne mogu naci...ako ko zna..hvala 

Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Mislim da radi.Alonso-champ je napisao/la:zanima me dali Hirohide Hamashima jos uvijek radi u Ferrari-ju,trazio sam al ne mogu naci...ako ko zna..hvala
Sjećam se da sam ga vidio na slici iz Jereza kak studira gume.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari

Pogled na otvor ispod nosa bolida
- Cuky
- Moderator
Ne radi ti slika...

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
malo sam osvetlio sliku,i kao sto vidim ovo je ili isti difuzor od 2012 ili vrlo slican njemu.Vidljivo je sto su vertikalne skrge nesto krace

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ekipa, zamolio bih vas da ne stavljate tolike sličurine. 800x600 je neka preporučena veličina, pa da to bude tu negdje. 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Hamashima i ove sezone radi za Ferrari, bili bi stvarno idioti da ga se odreknu kada dobro upravljanje gumama možda ima najveću vrijednost u povjesti F1. Očekujem ove sezone mnogo veći doprinos Hamashime nego prošle sezone, jer je prošle sezone došao u Ferrari na početku sezone tako da nije mogao imati dosta uticaja na razvoj novog bolida.Alonso-champ je napisao/la:zanima me dali Hirohide Hamashima jos uvijek radi u Ferrari-ju,trazio sam al ne mogu naci...ako ko zna..hvala

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Observation from one Autosport forum fellow who was today on track:
"Ferrari - Fernando driving to perfection, and consistent lines. The car looks well balanced, very good under braking, hardly any lock ups, and able to feed in power well. I suspect there is more improvement to lap time in the Ferrari. Inside edge of LR tyre looked rough on long runs though."
Marmorini je rekao da na zadnji test donose novu soluciju auspuha ali i zabrinut je jer je to zadnji test i malo vremena
"Ferrari - Fernando driving to perfection, and consistent lines. The car looks well balanced, very good under braking, hardly any lock ups, and able to feed in power well. I suspect there is more improvement to lap time in the Ferrari. Inside edge of LR tyre looked rough on long runs though."
Marmorini je rekao da na zadnji test donose novu soluciju auspuha ali i zabrinut je jer je to zadnji test i malo vremena

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
mislim da se ne moramo brinuti kada je odjel motora u pitanju. Marmorini i njegov tim nikad ne razočaraju 

- F1NAC
- Moderator
danas su ja mislim testirali vijek trajanja ispusne cijevi pa je malo pocrnio bodywork

- Cuky
- Moderator
a nisu jedini koji su imali tragova pregrijavanja na pokrovu motora...bilo je vidljivo i kod Saubera i kod McLarena. Ali rekli su da moraju znati kakva je pouzdanost. Bolje da sad na testovima imaju takve sitne probleme nego da zbog nečeg što im promakne odustaju u utrkama

- F1NAC
- Moderator
kolko ja znam od strane ferrarija kako je rekao marmorini taj auspuh je dosano na kraj svog radnog vijeka pa je pustilo malo crnila , to je ujedno bio i test za novu soluciju na sljedecin testovimaCuky je napisao/la:a nisu jedini koji su imali tragova pregrijavanja na pokrovu motora...bilo je vidljivo i kod Saubera i kod McLarena. Ali rekli su da moraju znati kakva je pouzdanost. Bolje da sad na testovima imaju takve sitne probleme nego da zbog nečeg što im promakne odustaju u utrkama

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Tu ima slika Ferrarija bez nosa http://www.auto-motor-und-sport.de/bild ... ow_item=11" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- speedy56
- Legenda
Mislim da sam negdje vidio da zapravo ima 2 otvora. Jedan ovaj veći (sa slike) i jedan manji, pozicioniran nešto niže.Kenny je napisao/la:Tu ima slika Ferrarija bez nosa http://www.auto-motor-und-sport.de/bild ... ow_item=11" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je, drago mi je da znaju što rade i da su im podatci sa staze i zr. tunela tu negdje.Fernando Alonso je napisao/la:With every change we made, the car reacted as I expected
Max brzina je navodno dosta dobra, kao i brzi zavoji, sad me još samo zanima trakcija. Ima li kakav video sa staze (zadnja šikana po mogućnosti)?

-
- Legenda
Ima ih više na jubitu: http://www.youtube.com/watch?v=EyHC4SwyGdI" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=PwcqsEvbai8" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan i noć od prošlogodišnjih testova
http://www.youtube.com/watch?v=PwcqsEvbai8" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan i noć od prošlogodišnjih testova
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
kad malo pogledaš nema ni Ferrari tako veliku zadnjicu
SLIKA
EDIT: Sa autorsporta
SLIKA
EDIT: Sa autorsporta
Marmorini has said that Ferrari is testing a new concept of exhaust in the wind tunnel and on the dynamometer.

- F1NAC
- Moderator
ferrari testirao zadnji dan ja mislim nos sa stranicama bocno s flo vizom .

- Cuky
- Moderator
slična stvar je i zadnji put u F1 viđena na Ferrariju, točnije 2006. na 248F1
SLIKA - gledajte između kamere i ovjesa, oko vodafone logo-a
a kasnije je (mislim da u San Marinu ili u utrci nakon) zamjenjeno većim crvenim "pločama"
SLIKA
Uf da...zapravo, zadnji put je viđeno na Mercedesovom W01 2010., ali eto, da ne brišem cijeli post zbog nečeg što sam se sjetio u toku pisanja nek ostanu primjeri kako je to izgledalo kada je zadnji put viđeno na Ferrariju
SLIKA - gledajte između kamere i ovjesa, oko vodafone logo-a
a kasnije je (mislim da u San Marinu ili u utrci nakon) zamjenjeno većim crvenim "pločama"
SLIKA
Uf da...zapravo, zadnji put je viđeno na Mercedesovom W01 2010., ali eto, da ne brišem cijeli post zbog nečeg što sam se sjetio u toku pisanja nek ostanu primjeri kako je to izgledalo kada je zadnji put viđeno na Ferrariju

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ferrari doubt they will be fastest in Aus
Znači samo je pitanje da li se taj zaostatak za vodećima mjeri u desetinama sekunde ili kao prošle godine u sekundama.
Prema Autosprintu motor Ferrari-ja je na limitu, želja da se što bolje aerodinamičke perfomanse dobiju pomoću izduvnih gasova dovela je do problema sa motorom, odnosno dovela je do manje konjskih snaga kod motora i do povećanja potrošnje goriva.
Znači samo je pitanje da li se taj zaostatak za vodećima mjeri u desetinama sekunde ili kao prošle godine u sekundama.
Prema Autosprintu motor Ferrari-ja je na limitu, želja da se što bolje aerodinamičke perfomanse dobiju pomoću izduvnih gasova dovela je do problema sa motorom, odnosno dovela je do manje konjskih snaga kod motora i do povećanja potrošnje goriva.
-
- Veteran
ma super,svake godine sve ljepse i ljepse...F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari doubt they will be fastest in Aus
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
samo da ne budu opet problemi kao recimo 2010 na pocetku sezone kad je vec na prvoj trci mjenjan motor

-
- Legenda
- Cuky
- Moderator
zar sam ja opet jedini optimist ovdje? 
prošle sezone kada je bilo sve samo ne super sam bio optimističan, a kako neću sad kad je situacija puno bolja nego u ovo doba prije godinu dana. Naslov je crven ove sezone

prošle sezone kada je bilo sve samo ne super sam bio optimističan, a kako neću sad kad je situacija puno bolja nego u ovo doba prije godinu dana. Naslov je crven ove sezone

- speedy56
- Legenda
Može li se ovaj problem s motorom jednostavno riješiti ili treba izgubiti malo više vremena?

-
- Veteran
Kao i svake godine očekujem kako će najavljivati nova poboljšanja od iduće utrke koja gotovo u pravilo ne funkcioniraju.
...put u raj nije posut ružama...