Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Slash je napisao/la:Joj šta sudac napraviše iz ovog El Clasica, sramota.
Realu poklonjena još jedna pobjeda.
Pratio sam derbi samo jedno poluvrijeme zbog svirke, no daj mi reci, gdje je u tih 45 min bila Uefalona ?
Sudac poklonio pobjedu ?
WTF?
slika
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Neutralni kut (imam takvo mišljenje o sebi u svezi glede ovoga :) ): Pobjeda bez nekih velikih mrlja i repova. Jednostavno su jučer igrači Barcelone zasluženo izgubili. Čim u 2 min Messi nije zabio onaj poluzicer kola su im se strmoglavila i to je jedina istina. Mou je radio ono što najbolje zna i za što je doktor - obrana i kontra. Problem je u tome što tako Real ne može protiv nikoga drugog igrati osim protiv Barcelone. Jedva čekam pokušaj osvete Barcelone ovaj vikend a biti će napokon dobar koeficijent na Barcu :D !
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Sve stoji, ono sa sucima sam trolao Realovce ;).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la:Neutralni kut (imam takvo mišljenje o sebi u svezi glede ovoga :) ): Pobjeda bez nekih velikih mrlja i repova. Jednostavno su jučer igrači Barcelone zasluženo izgubili. Čim u 2 min Messi nije zabio onaj poluzicer kola su im se strmoglavila i to je jedina istina. Mou je radio ono što najbolje zna i za što je doktor - obrana i kontra. Problem je u tome što tako Real ne može protiv nikoga drugog igrati osim protiv Barcelone. Jedva čekam pokušaj osvete Barcelone ovaj vikend a biti će napokon dobar koeficijent na Barcu :D !
Samo pazi na postave. U subotu ce vjerojatno igrati obje momcadi sa drugim sastavom jer je to nevazna tekma. ;)

EDIT:
slika
:peace:
Scuderia
Moderator
Moderator

U prvom poluvremenu ogleda ritam su diktirali gosti koji su imali više loptu u svom posjedu, ali je konkretniji i opasniji bio Bayern. Domaćin je prijetio iz kontri, a najljepšu je šansu imao Kroos koji je sa samo nekoliko metara iskosa, u 13. minuti, promašio prazna vrata.
:lol: :lol:

pitam se koju je utakmicu gledao ovaj novinar ? :lol:
Zuti u prvom dijelu su bili za K, sreca njihova je bila sto su primili samo jedan gol, a ovaj veli da su tempo diktirali gosti. :lol: :lol:

Posjed 60-40 u korist Bayerna, a ovaj veli da su ovi imali vise lopte u posjedu. HAHAHAHA.

Domacin prijetio iz kontri ?

-Vrh
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Koji majmun... xD
I na kraju mu zabije u tu stranu :lol:

EDIT
Barca nam već postaje mušterija... :biggrin: :biggrin:

Bravo momci, s drugim sastavom. =D>
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

...i uz malu sudačku pomoć, to nisi rekao. :)
čisti penal koji bi da se dogodilo na drugoj strani sigurno sudio, al neka, veselite se i vi malo, barca je u krizi al je ionako već odavno osigurala naslov, dok ćete se vi još morat dobro pomučit i da budete ispred svog gradskog rivala. ;)
btw, koja je razlika između 2. i 3. mjesta u prvenstvu, jel oba idu izravno u LP ili 3. mora u pretkolo?
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

K1M1 je napisao/la:...i uz malu sudačku pomoć, to nisi rekao. :)
čisti penal koji bi da se dogodilo na drugoj strani sigurno sudio, al neka, veselite se i vi malo, barca je u krizi al je ionako već odavno osigurala naslov, dok ćete se vi još morat dobro pomučit i da budete ispred svog gradskog rivala. ;)
btw, koja je razlika između 2. i 3. mjesta u prvenstvu, jel oba idu izravno u LP ili 3. mora u pretkolo?
Oba idu direktno. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la:...i uz malu sudačku pomoć, to nisi rekao. :)
Ono bacanje penal? [-X

Dobro, u najmanju ruku dvojbeno, ali po meni je pretjerao sa bacanjem puno previše.
Ali, Real je igrao u sastavu u kojem više nikad neće. Barca totalno nevidljiva i apsolutno zaslužena pobjeda večeras.
maric
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la maric »

i neka onda netko kaze da barceloni ne treba trener, guardiola je bi najbolji, a supci iz reala se mogu veselit, lako im pobijedit protivnika bez trenera, znam da im je realovim navijavcima bilo tesko u ovi 5 sušnih godina, doslo je i njihovih 5min
(koji je onaj penaldo padavicar, uostalom nadimak sve govori o njemu)
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

takodje i ja mislim da nije bio penal,svaka cast Realu,pobjedili su ih sa B postavom,dva puta u par dana...lol.....izgleda Mou skuzio tika-taka igru....steta sto je bodovna razlika prevelika al nikad se ne zna...
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

maric je napisao/la:i neka onda netko kaze da barceloni ne treba trener, guardiola je bi najbolji, a supci iz reala se mogu veselit, lako im pobijedit protivnika bez trenera, znam da im je realovim navijavcima bilo tesko u ovi 5 sušnih godina, doslo je i njihovih 5min
(koji je onaj penaldo padavicar, uostalom nadimak sve govori o njemu)
:lol: :lol: :lol:

Kojih 5 godina? Ti zaboravljaš da je Real aktualni prvak? Kup?
Koji ti je to penaldo?? :lol:
Pola svoje momčadi na čelu s Albom, Busquetsom i Alvesom ne vidiš kad se valjaju kao da su im noge otkinute :roll:

Btw., tvoja Barcelona je pobijedila Real samo 1 u zadnjih 8 utakmica tako da nije problem samo u treneru. Pa vi ne možete dobiti ni drugu momčad Reala. :zaba:

Ocjena 10 za trostruki aksl! =D>
Mozak mu curi iz glave nakon ovog "starta". :lol:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Suarez preuzeo prvo mjesto na listi strijelaca premier lige. Sada ima 21 , 2 više od van Persiea.

Premier League - Suarez bags three in rout of Wigan
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dobra vijest za nas Realovce: sveti Iker putuje u Manchester!! :)

Očekivao se povratak tek polovicom travnja, a on već sad trenira. Iako, ipak mislim da će Diego braniti u utorak.
Scuderia
Moderator
Moderator

REAL MADRID večeras od 20:45 na Old Traffordu igra uzvrat osmine finala Lige prvaka nakon što je susret u Madridu završio 1:1.

Jose Mourinho prošlog je tjedna dva puta pobijedio Barcelonu, u Kupu i prvenstvu, s dvije različite momčadi. Na Camp Nou slavio je Real u najjačem sastavu, a na Bernabeuu Luka Modrić predvodio je "kraljevski klub" do pobjede 2:1. Hrvatski je reprezentativac asistirao za pobjedu nakon što je cijeli susret bio ključna figura Realovih akcija.

Večeras Modrić stiže na Old Trafford, gdje su ga mediji već toliko puta preselili, a Alex Ferguson nikada nije krio interes za Luku prije nego li je, barem privremeno, zaključio svoju "otočku" karijeru.

"El Pajaro" stiže pun samopouzdanja i želje za dokazivanjem pred engleskom, ali i španjolskom publikom.

"Ne mogu dočekati početak utakmice protiv Manchester Uniteda. Ovo mi je šansa da se dokažem svima! Naprijed Madrid!", napisao je Modrić na svom Twitteru uoči utakmice.
Nekako imam gadan osjecaj da ce utakmicu gledati s klupe. Ovo je LP, velika utakmica, Real treba loviti jedan gol i svoja vrata trebaju dobro cuvati, a Modric za takve stvari (jos) nije.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Nekako imam gadan osjecaj da ce utakmicu gledati s klupe. Ovo je LP, velika utakmica, Real treba loviti jedan gol i svoja vrata trebaju dobro cuvati, a Modric za takve stvari (jos) nije.
Sigurno da će Ozil igrati od prve, ali ako stvari ne krenu dobro za Real, mogao bi Luka dobiti šansu. A i United mu je uvijek dobro odgovarao kad je bio u Spursima. Međutim, ne bih se čudio ni da Pepe zaigra na zadnjem veznom.

Bit će to dobra utakmica. United je u formi velikoj, a i Real se malo trgnuo...

Moja procjena sastava:
Diego - Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao - Xabi, Khedira (Pepe) - Ronaldo, Ozil, Di Maria - Benzema

Ne igra Jones za ManU, ali vjerojatno će Vidić umjesto njega ući.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ekipa,bacite koji dobri stream za veceras!!!
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Sigurno da će Ozil igrati od prve, ali ako stvari ne krenu dobro za Real, mogao bi Luka dobiti šansu. A i United mu je uvijek dobro odgovarao kad je bio u Spursima. Međutim, ne bih se čudio ni da Pepe zaigra na zadnjem veznom.

Bit će to dobra utakmica. United je u formi velikoj, a i Real se malo trgnuo...

Moja procjena sastava:
Diego - Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao - Xabi, Khedira (Pepe) - Ronaldo, Ozil, Di Maria - Benzema

Ne igra Jones za ManU, ali vjerojatno će Vidić umjesto njega ući.

Jep, bit ce dobra utakmica, nadam se sa puno golova... Nego.... da se vratim na Modrica... Vjerujes li da je sposoban napraviti razliku na sredini terena i to protiv MU-a i to u ovakvoj utakmici ? ( ako bude potrebe za njegovim uvodjenjem)

@Bibi
provjeri pp ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jep, bit ce dobra utakmica, nadam se sa puno golova... Nego.... da se vratim na Modrica... Vjerujes li da je sposoban napraviti razliku na sredini terena i to protiv MU-a i to u ovakvoj utakmici ? ( ako bude potrebe za njegovim uvodjenjem)
Mislim da je, ali ne kao zadnji vezni.
Odgovara mu engleski stil igre.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Mislim da je, ali ne kao zadnji vezni.
Odgovara mu engleski stil igre.
Ali onda nece biti dodavanja prvom do sebe ili nazad. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ali onda nece biti dodavanja prvom do sebe ili nazad. ;)
Vidjet ćemo sve za 2 sata. ;)
Ja se iskreno nadam da neće biti potrebe za Lukinim ulaskom. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Vidjet ćemo sve za 2 sata. ;)
Ja se iskreno nadam da neće biti potrebe za Lukinim ulaskom. :biggrin:
Hehe... :D

Proslo je pola sezone... Jesi zadovoljan sa Lukom, mislim na pruzene partije i tako to... Pitam jbg, posto pratis Real, pa mozes dat nekakav osvrt. Sta cu ja o njemu govoriti, kada ne igra za "moj" klub. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Proslo je pola sezone... Jesi zadovoljan sa Lukom, mislim na pruzene partije i tako to... Pitam jbg, posto pratis Real, pa mozes dat nekakav osvrt. Sta cu ja o njemu govoriti, kada ne igra za "moj" klub. :biggrin:
Nisam zadovoljan... za igrati u Realu treba pokazati puno više.
Odigrao je možda 4-5 dobrih tekmi, ovo sve ostalo je onako srednja žalost. Nije na razini Reala.

ALI... :biggrin:

Čovjek nije prošao pripreme s Realom, nova je liga, novi su igrači, treba privikavanja. Možda mu ne paše ponekad mjesto na kojem ga Mou vidi, ne znam. Međutim, treba ga pričekati još malo jer nije ni uhvatio razinu igre kakvu je imao u Tottenhamu.
Isto tako, ne treba ga čekati predugo. Do kraja sezone će se vidjeti da li je igrač za Real ili napušta sredinu. No, ja sam siguran da će ostati u Realu, ali treba malo više opravdati one novce uložene u njega. Malo mu fali više hrabrosti i opuštenosti i bit će dobar.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ima tko link za Real?

Nijedan sopcast ne radi, :nabijemte:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Nisam zadovoljan... za igrati u Realu treba pokazati puno više.
Odigrao je možda 4-5 dobrih tekmi, ovo sve ostalo je onako srednja žalost. Nije na razini Reala.

ALI... :biggrin:

Čovjek nije prošao pripreme s Realom, nova je liga, novi su igrači, treba privikavanja. Možda mu ne paše ponekad mjesto na kojem ga Mou vidi, ne znam. Međutim, treba ga pričekati još malo jer nije ni uhvatio razinu igre kakvu je imao u Tottenhamu.
Isto tako, ne treba ga čekati predugo. Do kraja sezone će se vidjeti da li je igrač za Real ili napušta sredinu. No, ja sam siguran da će ostati u Realu, ali treba malo više opravdati one novce uložene u njega. Malo mu fali više hrabrosti i opuštenosti i bit će dobar.
Ako Mou ode, Perez bi mogao Modrica poslati negdje drugdje jer je Modric Mourinhova zelja. Ne znam. Vrijeme ce pokazati.
slika
Odgovori