Juventus je još klasa iznad Arsenala.Scuderia je napisao/la:Jedna lasta (utakmica sa Arsenalom kod kuce ) ne cini proljece.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Juventus je još klasa iznad Arsenala.Scuderia je napisao/la:Jedna lasta (utakmica sa Arsenalom kod kuce ) ne cini proljece.
Ovo me šokiralo...ne znam odakle ti takav dojam? Ili se družiš sa krivim ljudima ili krivo čitaš te iste...Njemačka je jedna od pravih istinskih velesila nogometa na svakom natjecanju gdje se pojave a između samog Bayerna i reprezentacije je uvijek stajao znak jednakosti (=)...Bayern je po svakom mjerilu među top 10 klubova u svijetu i svatko normalan će u tom "izboru" sigurno" ih spomenuti...Scuderia je napisao/la:Ma jasno je to meni, no imam osjecaj da ljudi ( u svijetu ) i dalje smatraju Bayerna nizom klasom, kuzis. To je moje nekakvo misljenje.
A ocito se druzim sa ljudima koji misle da su popili svu pamet ovoga svijeta. I kad im krenem pricati politiku i nacin vodjenja kluba, nista.Toon je napisao/la: Ovo me šokiralo...ne znam odakle ti takav dojam? Ili se družiš sa krivim ljudima ili krivo čitaš te iste...Njemačka je jedna od pravih istinskih velesila nogometa na svakom natjecanju gdje se pojave a između samog Bayerna i reprezentacije je uvijek stajao znak jednakosti (=)...Bayern je po svakom mjerilu među top 10 klubova u svijetu i svatko normalan će u tom "izboru" sigurno" ih spomenuti...
Barcelona.Schumy.d je napisao/la:Jedan od ovih će ispasti, vidjet ćeš.Toon je napisao/la:kratko i jasno: Borussia D, Real, Barcelona.![]()
Nadam se ne Real
Iz tvojih usta u Božje uši...Dani je napisao/la: Barcelona.
Ma... čini mi se da on ne drži do toga puno.Dani je napisao/la: Sumnjam da bi neki drugi klub stao iza njega nakon onih problema koje je imao.
Šteta da ima rupu u glavi.Dani je napisao/la:Koji lik majko moja. Jel ima netko s kim se još nije potukao? Novi Cantona.
wolfman je napisao/la:Scud,kakve su se to droge u Munchenu danas
A tu si apsolutno u pravu.Dani je napisao/la:Ma di bi se on razvio u našoj ligi? Kao što je liga talac dinama tako je i dinamo talac loše lige.
Hehe, dobro pitanje.wolfman je napisao/la:Scud,kakve su se to droge u Munchenu danas
golmani: Tim KrulDani je napisao/la: P.S. : Toon kaj je to sa tvojim svrakama? Oni kao da ne žele ostati u premierligi.