Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Nico Rosberg
svaka mu cast,i na voznji i sto se je uzdrzo gadnih komentara Rossa...
Alonsista hasta la muerte..
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Nije trebao plakati onako, trebao je proći Lewisa i stvar rješena. 2 puta je plakao kako je ovaj ispred njega spor. Pa prođi ga!
Iako, nije ni u redu da nije smio proći Lewisa u zadnjem krugu.
-
- Veteran
pa nije ga smio proci,jesi cuo sta je Ross govorio?da je smio,preso bi ga on davno...Schumy.d je napisao/la:Nije trebao plakati onako, trebao je proći Lewisa i stvar rješena. 2 puta je plakao kako je ovaj ispred njega spor. Pa prođi ga!
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
točno tako, trebao je ko Vettel sam sebi napraviti prolaz...mislim da mu Lewis ne bi niš zamjerio...a Brown bi se već smirioSchumy.d je napisao/la:Nije trebao plakati onako, trebao je proći Lewisa i stvar rješena. 2 puta je plakao kako je ovaj ispred njega spor. Pa prođi ga!
EDIT: Trebao ga je proći onda kad ga je napao, odnosno prošao u 1. DRS zoni, tu je trebao čekati 2. zonu i stvar riješena
Zadnja izmjena: Matt_77, dana/u 24 ožu 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
bezobrazno, jako bezobrazno prema njemu, da se mora onako polako vuci iza lewisa.... jadno...
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
To mu je Brawn rekao nakon šta se ovaj 2 puta javljao da ga puste ispred.Alonso-champ je napisao/la: pa nije ga smio proci,jesi cuo sta je Ross govorio?da je smio,preso bi ga on davno...
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Prve kvalifikacije koje se budu vozile po suvom Rozberg ce biti ispred Hamiltona. Volio bi vidjeti da li ce Hamilton ako bude u situaciji preteci Rozberga.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Mogao je napraviti kao Vettel i zajebati cijeli tim.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Rosberg je zasluzil da bude danas treci, ali tim je odlucio kao je odlucio. A da je i situacija bila obratana bilo bi isto._Nico_Rosberg_ je napisao/la:Prve kvalifikacije koje se budu vozile po suvom Rozberg ce biti ispred Hamiltona. Volio bi vidjeti da li ce Hamilton ako bude u situaciji preteci Rozberga.
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
a kako za*ebati cijeli tim?? svi bodovi ostaju isti za ekipu a koliko se vukao iza lewisa, mislim da nebi puno problema oko prolaska bilo...King iCool je napisao/la:Mogao je napraviti kao Vettel i zajebati cijeli tim.
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa u smislu dogovora. Webber je sada na postolju rekao da je bio dogovor da se provozaju do cilja, a Vettel ga zajebo. Bio je to dogovor u Mercedesu ali se Rosberg toga držao.McLewis je napisao/la:a kako za*ebati cijeli tim?? svi bodovi ostaju isti za ekipu a koliko se vukao iza lewisa, mislim da nebi puno problema oko prolaska bilo...King iCool je napisao/la:Mogao je napraviti kao Vettel i zajebati cijeli tim.
- Cuky
- Moderator
s obzirom da ga momčad plaća on mora raditi šro mu se kaže. U protivnom dobiješ situaciju kao što sad imaš u RB kad se nezna tko koga mora slušati
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
ja mislim da su oni svi placeni da se utrkuju a ne da se cuvaju jedan iza drugoga....Cuky je napisao/la:s obzirom da ga momčad plaća on mora raditi šro mu se kaže. U protivnom dobiješ situaciju kao što sad imaš u RB kad se nezna tko koga mora slušati
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
oni su plaćeni da se utrkuju u korist ekipe koja ih plaća
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
po stoti put,u ovom slucaju korist ekipe bila bi ista i da je Nico bio treci a hamo cetvrti,ovo danas se ne zove utrkivanje u korist ekipe..Cuky je napisao/la:oni su plaćeni da se utrkuju u korist ekipe koja ih plaća
-
- Veteran
Ja ne mogu shvatiti da ovdje neki Nicu krive.Dvaputa smo samo čuli Brawna(šefa) da mu se javlja da ne smije preteći.I onda neki tvrde da nije trebao poslušati,ma daj budite ozbiljni i razmišljajte svojim glavama.
Ovo je sramotno Nico ga je mogao proći kao od šale bez ikakvog rizika i žalosna je ova odluka u 2. utrci.Baš mi je žao Nice,zaslužio je postolje
Ovo je sramotno Nico ga je mogao proći kao od šale bez ikakvog rizika i žalosna je ova odluka u 2. utrci.Baš mi je žao Nice,zaslužio je postolje
...put u raj nije posut ružama...
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mislim sad radite spektalke s ovoga danas, da je bilo obratno niko nebi nista rekao. Ali vecinu ljudi dira to sto je u pitanju bio hamilton, ako je takav dogovor momcadi onda je takav dogovor. I jos jedanput da je bio obratno rezultat bi bio isti. Al mi je fascinantno da kad ferrari radi takve stvari pa i gore niko nista a kad neko drugi napravi onda su sramota i sve.
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
upravo to.... vidjelo se na onboard snimkama koliko hamilton ranije koci u zavoj, i nico je bio puno puno puno brzi, a za mercedes bi bile i dalje 3 i 4 pozicija.... izgleda da se vidi zasto je lewis otisao....Chuck Norris je napisao/la:Ja ne mogu shvatiti da ovdje neki Nicu krive.Dvaputa smo samo čuli Brawna(šefa) da mu se javlja da ne smije preteći.I onda neki tvrde da nije trebao poslušati,ma daj budite ozbiljni i razmišljajte svojim glavama.
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
Sve to stoji, ali kad mu je došao blizu, umjesto da pokuša napasti rekao je: "Hamilton je sporiji od mene, pustite me ispred!"Chuck Norris je napisao/la: Ovo je sramotno Nico ga je mogao proći kao od šale bez ikakvog rizika i žalosna je ova odluka u 2. utrci.Baš mi je žao Nice,zaslužio je postolje
Dobio je odgovor da je Lewisu naređeno da vozi tako, a da on može više.
I onda za par krugova opet: Hamilton je sporiji...
Zašto je uopće kukao da ga puste?

Istina, ono kasnije im ne ide u prilog, ali i Nico si je malo i sam kriv zato jer se doveo uopće u tu situaciju.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
meni je bilo tragicno za gledat situaciju prije prvog zavoja , NIco je doslovno u mjenjacu i mora pustat ful gas da ne pretekne Hamiltona

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Dežurni Ferrarijevi dušebrižnici. HALO!!! FERRARIJEVI!!?!??!?!
Katastrofa je bilo ovo danas, trebao je Rosberg bit na postolju, nikad nisam htio da Hamilton postane Alonso da mu se momčadski kolega ne smije približit kad ono...loše, loše. Samo ne znam kako se imaju obraza javljat ovi fernandoisfasterthanyou ekipa. Malo dosljednosti ne bi škodilo.
Katastrofa je bilo ovo danas, trebao je Rosberg bit na postolju, nikad nisam htio da Hamilton postane Alonso da mu se momčadski kolega ne smije približit kad ono...loše, loše. Samo ne znam kako se imaju obraza javljat ovi fernandoisfasterthanyou ekipa. Malo dosljednosti ne bi škodilo.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Nico je fino odgojen momak koji će ili otići iz ove momčadi ili biti vozač broj 2. Momčad mu je pokazala gdje mu je mjesto i čemu će služiti!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Očigledno da mu je još "puno ranije" rečeno da mora pitati dali smije preči LewisaSchumy.d je napisao/la:Sve to stoji, ali kad mu je došao blizu, umjesto da pokuša napasti rekao je: "Hamilton je sporiji od mene, pustite me ispred!"Chuck Norris je napisao/la: Ovo je sramotno Nico ga je mogao proći kao od šale bez ikakvog rizika i žalosna je ova odluka u 2. utrci.Baš mi je žao Nice,zaslužio je postolje
Zašto je uopće kukao da ga puste?![]()
Istina, ono kasnije im ne ide u prilog, ali i Nico si je malo i sam kriv zato jer se doveo uopće u tu situaciju.

1982 UCV 1919
-
- Veteran
Je li ti misliš da je jedina komunikacija ono što mi čujemo.Ko zna koliko puta su mu prije rekli da ne pokušava i zbog toga on traži dozvoluSchumy.d je napisao/la:Sve to stoji, ali kad mu je došao blizu, umjesto da pokuša napasti rekao je: "Hamilton je sporiji od mene, pustite me ispred!"Chuck Norris je napisao/la: Ovo je sramotno Nico ga je mogao proći kao od šale bez ikakvog rizika i žalosna je ova odluka u 2. utrci.Baš mi je žao Nice,zaslužio je postolje
Zašto je uopće kukao da ga puste?![]()
Ovo boldano zaslužuje jedan veliki facepalm
...put u raj nije posut ružama...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
To mu je trebalo biti jasno cim je dogovoren prelazak Hamiltona u Mercedes.Toon je napisao/la:Nico je fino odgojen momak koji će ili otići iz ove momčadi ili biti vozač broj 2. Momčad mu je pokazala gdje mu je mjesto i čemu će služiti!
Sta je zbilja vjerovao da ce imati /dobiti isti tretman kao Hamilton ?
Ako je vjerovao, onda je zbilja klasa optimist i veliki vjernik.