LINK
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ko da je to kaj cudnoga da prodrzavaju svi vettlagringo73 je napisao/la:Horner: "If Mark Webber had been in that position... we have seen him do the same. Let's not kid ourselves that this is something unique to Sebastian." - zvači kao da je stao na Vettelovu stranu.![]()
LINK
sumnjam da su zaboravili silverstone 2011. kad se webber oglušio na naredbe iz boksa i poslije to i priznao. nitko nije digao frku oko toga jer se radilo o webberu koji je... pa webber, jako brz vozač...povremeno. kad to napravi mladi trostruki prvak i vozač s najviše naslova na gridu onda je to za vješala? ja ne razumijem šta se čudite?gringo73 je napisao/la:Horner: "If Mark Webber had been in that position... we have seen him do the same. Let's not kid ourselves that this is something unique to Sebastian." - zvači kao da je stao na Vettelovu stranu.![]()
LINK
kad vec pretiče nek pretiče i šuti kasnije i ne reči na team radio " he is slow get him out of the way " i da se ne ispricava poslije kao sto je kolega cuky rekao p*ckavidc je napisao/la:sumnjam da su zaboravili silverstone 2011. kad se webber oglušio na naredbe iz boksa i poslije to i priznao. nitko nije digao frku oko toga jer se radilo o webberu koji je... pa webber, jako brz vozač...povremeno. kad to napravi mladi trostruki prvak i vozač s najviše naslova na gridu onda je to za vješala? ja ne razumijem šta se čudite?gringo73 je napisao/la:Horner: "If Mark Webber had been in that position... we have seen him do the same. Let's not kid ourselves that this is something unique to Sebastian." - zvači kao da je stao na Vettelovu stranu.![]()
LINK
na kraju krajeva da li tim treba stati iza vozača koji im drugom vozaču svojom vožnjom sabotira naslov prvaka i u 4 sezone otkako su skupa osvojio jedno drugo mjesto a ovaj tri naslova i jedno drugo mjesto? alonso ima ferrari iza sebe šta god napravio (primjetite da ferrari za svaki kiks okrivljuje tim...jednom su slučajno spomenuli da je alonso mogao bolje na nekim kvalifikacijama pa su izbile nekakve svađe) a u 3 godine nije osvojio nijedan naslov...
ja se ne slažem ni s jednim ni drugim. Možda postoji i treće objašnjenje?Cuky je napisao/la:Vidc, razlika je što je Webber pokušao, nije uspio, i na kraju svega rekao ono što je cijeli svijet vidio, da se on oglušio na naredbu i pokušao napasti Vettela.
S druge strane imamo situaciju gdje je Vettel pokušao, uspio i onda rekao da mu je žao. Dakle, ili je pi*da pa se boji stati iza svojih postupaka ili je samo naivan pa misli da će svi ubrat tu priču kako mu je žao
a zas je njemu bitno da mu netko bilo sto povjeruje?ili je samo naivan pa misli da će svi ubrat tu priču kako mu je žao
Kod mene obratno, Webber mi je porastao u ocima kad je napokon rekao kak je. A vettel sve vise i vise padaArmanini je napisao/la:a sto se tice osuda, ja sam pak siguran da je vettel dobio dosta novih poklonika nakon ovog poteza..
cemu ispricavanje ? vidjela se namjera i tu nema isprike , samo neka suti i neka kaze uradio sam to jer sam sebican i gotovo . ne tu sad kukanjevidc je napisao/la: vettel se ispričao timu prije svega i javno je priznao da to nije trebao uraditi, neki ne mogu ni to nego uvijek nekog drugog okrivljuju.
šta čemu ispričavanje? jel to znači da se nitko nikad ni za što ne treba ispričat i da umjesto isprike treba reći :"Ja sam to uradio jer sam sebično govno i boli me kita za vas"... i svi bi bili sretni i zadovoljni? ljudski je napraviti pogrešku ali još ljudskije je priznat pogrešku i ispričat se, iako isprika nikad ne može popraviti napravljeno ona može pokazati da si svjestan pogreške i da ti nije svejednoF1NAC je napisao/la:cemu ispricavanje ? vidjela se namjera i tu nema isprike , samo neka suti i neka kaze uradio sam to jer sam sebican i gotovo . ne tu sad kukanjevidc je napisao/la: vettel se ispričao timu prije svega i javno je priznao da to nije trebao uraditi, neki ne mogu ni to nego uvijek nekog drugog okrivljuju.
Dobra dobra....jedna od boljih koje sam danas pročitaoCuky je napisao/la:http://www.yallaf1.com/2013/04/01/red-b ... hinese-gp/