harrahotto je napisao/la:Arma, ja uplaćujem čim ženi plaća legne, dakle oko 11.tog.. nadam se da toliko može sačekati.
Što se tiče livetiminga, mene ne dira previše, a i bedasto mi je da nas 3 i to plaćamo sami... ali ako je većina za, naravno da ću pridonijeti, nije bed.
lijepo od tebe sto si opet spreman..
ma gle.. nije mi bas ni najveselije da vi opet platite rundu.. 200 kn je jos servera.. to razdjelit na par djelova i nije bed.. tko nema primanja il tetu u italiji nemora ni razmisljat o placanju..
a livetiming.. meni je ok.. jest da za sad ima malo fajde kad nas ne vozi puno, al sve ostane, kad vozimo po nekoj stazi gdje smo vozili odmah imas krugove od prije..
pamti cijelu kilometrazu na serveru sto mi je isto ok.. a dobro nam dodje za ligaske utrke gdje ostanu sve utrke, a i poredak je sa dosta podataka..
a i ono o cemu smo pricali - sad kad zavrsimo ligu, (mozemo i prije naravno), mozemo vozit utrke sa raznim modovima, neovisno o ligi, kad nas bude malo vise, otpeljamo utrku i samo stavimo rating za tu utrku (doduse lvr to radi automatski, al je minimum ja mislim 6 vozaca, sto je sada nas maximum pa
a i da.. trebat ce nam livetiming kad se zavrsi taj wtcc i pokrenemo ligu, jer ce bit toliko vozaca, da ce samo najbrzih 20 vremena moc na kvale
a nije frka jer je 5$.. dakle 100 kn je pol godine..
ja cu ga placat, a vi i tko moze nek uplati koliko moze i zeli.. tako nekako funkcioniraju te server/klan donacije..
s jednom razlikom sto se najcesce target iznos rjesi kroz pol mjeseca, a ostatak ostane "u kasici"..
i s drugom razlikom sto dio tog viska ide adminima u djep za sav teski rad i utroseno vrijeme

tu smo malo kontra :=
samo.. da se ne bi dobio krivi dojam.. - meni je ovo hobi kojeg volim i koji mi ne dosadjuje ni sekunde.. ne pada mi zelja za voznjom i natjeravanjem, a vozimo vec toliko..
a nije to cudno, jer kad vidis po classictalku il na varjanti vec, godista proizvodnje vozaca, vidis da to drzi za stalno..
tako da ne tjeram nikog, server ce bit tu kako god okrenes, jedino mozda mene nebude kad budem morao posjetit kakvog zelenasa

zato tko zeli i moze nek uplati, tko nemoze il nece nek se ne zabrinjava..
i da se prisjetimo - donatori su ujedno i clanovi sa ovlastima, kako oko kontrole servera, tako imaju glas oko odlucivanja, te zajedno tvore sudacko tijelo

dakle kad netko ima kakvu prituzbu na neki incident, on to obrazlozi u temi, suci se sastanu i dogovore se za kaznu :=
eh jbte pisat uz kavu..
sto se tice megana..
http://www.youtube.com/watch?v=fq4J2x37e4A" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je 10 minuta skiniranja
ja sam taman sinoc se isao malo pozabavit, al mi je 90% vremena otpalo na fkng dds plugin za photoshop jer imam portable verziju, pa onaj prokleti nvidia k*r*c palac nikako da sredi stvar.. iako je ps 64 bitni i taj nvidia k*r*c je 64 bitni nije htjelo.. sve dok na kraju nisam nasao negdje obican 32 bitni dds file koji ide u plugine..
tako da prakticki nisam nis napravio..
imao slicnu ideju, samo sam ja cijeli auto u crveno i krov kockice.. to sam i poceo, al sam kockice radio satima pa sam polako odustao
ja jos nisam kruga napravio, al ic cu sad brzo.. neznam ni na koji server doduse

neznam ni sifru?