Bas me zanima odgovor na ovo.goran007 je napisao/la:s malim zakašnjenje...vidc je napisao/la:vremena ne mogu ništa reći jer je Alonso gotovo cijelu utrku vozio iza sporijih bolida. da je imao bolje startno mjesto ili barem odradio bolji start možda bi se vozio u slobodnom prostoru pa bi analize i imale nekog smisla. isto vrijedi i za massu.goran007 je napisao/la:
kolega,ajde probaj bilo kojim vremenom sa staze(usporedbom sa najbržima) me uvjerit da su imali bolid za pobjedu da mi je lakše čekat nastavak sezone
naravno da analize tebi ništ ne znače kad bi onda brojkama,situacijom ili bilo kojom činjenicom morao argumentirati nešto što nema veze s istinom...kad sam kažeš-"gotovo cijelu utrku" onda znači da postoji razdoblje koje nije pokriveno tim razdobljem...ajmo ga na sekundu pogledati...
dok se rješava Kimija Alonso ima praznu stazu,ali i Lewisa koji mu je dovoljno blizu da se ne smije opustiti i voziti laganini...
koja su mu vremena u odnosu na Webbera(bokseve odradili gotovo identično-41-42 krug oba stavila MU gume
razlika porasla sa 4.152 na 6.359,razlika u najbržem krugu 0.689...zar to nije pokazatelj koliko je RB brži
oćeš Mercedes...Alonso-Rosberg-opet boksovi-41,42.krug samo sad različite gume(Alo-MU,Ros-HN)
u tri kruga razlika s 5.456 na 7.124 s razlikom u najbržem krugu u korist Rosberga(u istom krugu ga ostvaruju) od 0.559
i jedan i drugi su pod pritiskom bržih vozača i nemogu usporavati...stoga,ajde mi sad objasni kak je to Ferrari bio konkurentan ovim ekipama
Super izvuceni podaci