ko te bre zavadi? bas si ga odro... dobro da nisi otvorio raspravuArmanini je napisao/la: ne zelim otvorit raspravu,
al meni nije to samo tako crno i bjelo, jer te vase slavne tekovine i ideje su ostavile posljedice do danas, i to lose posljedice, pa danas imas 51 fkng % nezaposlenih hrvatskih! mladih, a svega par % nezaposlenih nekih drugih mladih..
tebi koji imas ideju bratsva i jedinstva je to mozda ok, a ja pak u tome vidim najveci nas trenutni problem..
o starijim generacijama ne bi, jer tu je jos gore, znajuc kakva je prioritetna lista "gazda i sefova"..
da me se krivo ne shvati, znam da je vasa mladost bila med i mlijeko, no znam i da je na drugoj strani te nase ptice bilo malo puuno drugacije, tako da bi ja to pustio na miru..

ja sam taj koji je osjetljiv... šta za mene nema milosti?Armanini je napisao/la:i mada pretpostavljam da je tebi to pretezno sa strane svjetonazora i subkulture punka, nekima mozda nije, kako sa nase strane, tako i sa druge, nemozes znat oce li tko bit osjetljiv na bilo kakvu poveznicu pa ce te namjerno cekat na stazi
vas mlade toliko nesto jebe da vidite konflikt u svemu.. i to je jedini zajeb starijih (iako ja nisam taj) koji su vas/nas odgojili...