MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: MotoGP/WSBK
Marquez isčašio rame (negdje navode ključnu kost) u padu (warm up), to je vraćeno nazad, i kako sad idu priče ima namjeru voziti trku. Doktori trebaju dat zeleno svjetlo prije trke. A njegov motor umalo nije pokupio četvoricu sudaca koji su sklanjali Calovu Yamahu, u zadnji tren su skočili u stranu! 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
zeleno svjetlo upaljenogringo73 je napisao/la:Marquez isčašio rame (negdje navode ključnu kost) u padu (warm up), to je vraćeno nazad, i kako sad idu priče ima namjeru voziti trku. Doktori trebaju dat zeleno svjetlo prije trke. A njegov motor umalo nije pokupio četvoricu sudaca koji su sklanjali Calovu Yamahu, u zadnji tren su skočili u stranu!

Alonsista hasta la muerte..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Probaj ovo dobra slika http://dazsports.org/?page_id=1054" onclick="window.open(this.href);return false;McLewis je napisao/la:ima gdje kakav stream za orijenos trke danas, ja sam u ceskoj pa nemam dje gledathvalaaa

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
e da stvar bude bolja 30 km sam od brna... a da stvar bude jos bolja kraj sachsenringa sam bio tjedan prije utrke!!!! hahahah to je peh....speedy56 je napisao/la:Mogao si prošli vikend otići. Ne bi trebao tražiti stream![]()
start je u dva???, da nebi fulao kao prosli tjedan, ja rek gledam f1 nema danas motogp kad oni prije dva vozili..
Zadnja izmjena: McLewis, dana/u 01 ruj 2013, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Veteran
-
- Legenda
Ovo je bila preluda situacija. Kao da je nešto tada bilo na tom djelu staze da su tako padali? ...
Pedrosa: mislim da je njegova najveća prednost ujedno i najveća mana. Sitna konstitucija. profitira na startu, ali ne može agresivno bacati motor kao konkurencija. Lorenzo vozi nježnije, donekle slično njemu, ali ipak je i veći i malo brži.
Rossi: i u vremenima kada je meo sve pred sobom nije u kvalama bio nešto pre-dobar. Njegova najjača strana je oduvijek bilo imati nekog ispred sebe. Kao bik pred crvenim. Nije tako loš. Mislim da je ovo realna situacija. Čak je i solidan, ako se mene pita, tj. malo iznad očekivanja. Ako uzmemo u obzir stil vožnje koji se dosta promijenio zadnjih godina, a i njegove godine.
Da, kako sam Rossi kaže: danas se skroz drugačije vozi. Cijelo vrijeme se ide na glavu. Tko prati moto gp 15, 20 godina, sjetit će se. Nekada si imao slide i to se repriziralo. Bilo je rijetko. Danas voze kao speedway, uz stalno proklizavanje. U zavojima, na kočenjima... velika je razlika.
Uglavnom - Lorenzo danas favorit! (i da, točno sam primjetio kiselu facu nakon kvala
)
Pedrosa: mislim da je njegova najveća prednost ujedno i najveća mana. Sitna konstitucija. profitira na startu, ali ne može agresivno bacati motor kao konkurencija. Lorenzo vozi nježnije, donekle slično njemu, ali ipak je i veći i malo brži.
Rossi: i u vremenima kada je meo sve pred sobom nije u kvalama bio nešto pre-dobar. Njegova najjača strana je oduvijek bilo imati nekog ispred sebe. Kao bik pred crvenim. Nije tako loš. Mislim da je ovo realna situacija. Čak je i solidan, ako se mene pita, tj. malo iznad očekivanja. Ako uzmemo u obzir stil vožnje koji se dosta promijenio zadnjih godina, a i njegove godine.
Da, kako sam Rossi kaže: danas se skroz drugačije vozi. Cijelo vrijeme se ide na glavu. Tko prati moto gp 15, 20 godina, sjetit će se. Nekada si imao slide i to se repriziralo. Bilo je rijetko. Danas voze kao speedway, uz stalno proklizavanje. U zavojima, na kočenjima... velika je razlika.
Uglavnom - Lorenzo danas favorit! (i da, točno sam primjetio kiselu facu nakon kvala

Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jel tu bilo žute zastave na stazi?F1NAC je napisao/la:ufff skoro pa suce pokosio motor
http://www.youtube.com/watch?v=NIqguu8l40c" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ja mislim sad s videa da je bilo zute zastave na kocenju u sikanu Vale

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kru te nedo, koja utrka, svih dvadeset krugova mrquez i lorenzo u sekundi, a onaj zavrsni fight u zadnjaa tri zavoja jednostavno savrseno!!!
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
Odlična utrka!
Lorenzo na startu oderao Marqueza i fantastično se branio i napadao (u 2 navrata).
Pedrosa je bio jako brz dok je stizao Marqueza i Lorenza. Kad ih je stigao gume su već bile gotove.

Lorenzo na startu oderao Marqueza i fantastično se branio i napadao (u 2 navrata).
Pedrosa je bio jako brz dok je stizao Marqueza i Lorenza. Kad ih je stigao gume su već bile gotove.

-
- Veteran
- speedy56
- Legenda
-
- Veteran
Haha,nisam mislio na to,nego si poceo kao on,u fazonu nevjevotan prvi krug Vettla u Spa,tako i ti,Lorenzo odero Marqueza na startu...
a nijedno nije istina 

- speedy56
- Legenda
Pa Lorenzo je prešao Marqueza na startu (ili nismo gledali istu utrku), to JE istina.
A sad dali sam ja napisao "pretekao" - strogo po propisu, ili "oderao", "skurio", "ošišao" - u slobodi izražavanja - uopće nema veze. (ili ima, pa je zabranjena pjesnička sloboda
)
U razgovorima (pravim, ne virtualnim) se također ne izražavam uvijek "po propisu", kao ni većina ljudi iz moga kraja, pa tako i kada je riječ o Formuli 1/ MotoGP-u/ WRC....
A sad dali sam ja napisao "pretekao" - strogo po propisu, ili "oderao", "skurio", "ošišao" - u slobodi izražavanja - uopće nema veze. (ili ima, pa je zabranjena pjesnička sloboda

U razgovorima (pravim, ne virtualnim) se također ne izražavam uvijek "po propisu", kao ni većina ljudi iz moga kraja, pa tako i kada je riječ o Formuli 1/ MotoGP-u/ WRC....

-
- Veteran
U redu je druze,ali kad kazes "oderao"onaj ko nije gledao trku pomislice da je Lorenzo napravio Bog zna sta,a nije ,a kad kazes "presao"...drugacije zar ne...
Meni se cini da Lorenzo nije odero Marqueza (navijam za Dovija,da se razumijemo) nego ga je prosto presao..
"dero"je Pedrosa njih prije godinu il dvije na startu,kad je povuko sa petog na prvo mjesto..e to je bilo "deranje"
Sorry za OT.
Meni se cini da Lorenzo nije odero Marqueza (navijam za Dovija,da se razumijemo) nego ga je prosto presao..
"dero"je Pedrosa njih prije godinu il dvije na startu,kad je povuko sa petog na prvo mjesto..e to je bilo "deranje"
Sorry za OT.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ovo je mislim svima jasno iskljucivo Lorenzova pobjeda. Yamahe vrlo lose. Mislim da ili ne znaju kako napraviti taj mjenjac ili ga spremaju za sljedecu sezonu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
Odlična trka! Već sam mislio da je Lorenzo izgubio, ali onda mu se uvukao...uh. Šteta što je Pedrosa imao onako loš start.
Jesu, i Marquez je dobio 2 kaznena boda za ono. (4 boda- start sa začelja grida, 7- iz pit lane, 10- zabrana jednu trku)Kenny je napisao/la:Jel tu bilo žute zastave na stazi?

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
opaka utrka!
zavrsnica fantazija!
pedrosu nije kostao start nego ja sam vec gotovo siguran team orders.. nema drugog objasnjenja zasto je toliko pasivan..
njegovo je 4. mjesto osigurano, nemoze ni 3. zavrsit (u prvenstvu) tako da cisto kstari i uziva u borbama s bautistom
jedini koji "klize" je marquez, ostali voze do granice..
bas se jucer dalo dobro primjetit, komentatori trkeljaju kako se sad vozi precizno, lagano s gasom u brzim zavojima da se optimalno koriste gume i onda eto ti pedrosin onboard i krrrrrr tc radi ko lud kroz skoro cijeli zavoj..
zavrsnica fantazija!
pedrosu nije kostao start nego ja sam vec gotovo siguran team orders.. nema drugog objasnjenja zasto je toliko pasivan..
ma ja mislim da nista ne igra ulogu nego jednostavno privodi karijeru prema kraju i normalo da nije na istoj razini kao ostali koji ciljaju pobjede i naslov..Nije tako loš. Mislim da je ovo realna situacija. Čak je i solidan, ako se mene pita, tj. malo iznad očekivanja. Ako uzmemo u obzir stil vožnje koji se dosta promijenio zadnjih godina, a i njegove godine.
njegovo je 4. mjesto osigurano, nemoze ni 3. zavrsit (u prvenstvu) tako da cisto kstari i uziva u borbama s bautistom

ma jok, nekad su klizali vozaci, sad klizu motori..Danas voze kao speedway, uz stalno proklizavanje. U zavojima, na kočenjima... velika je razlika
jedini koji "klize" je marquez, ostali voze do granice..
bas se jucer dalo dobro primjetit, komentatori trkeljaju kako se sad vozi precizno, lagano s gasom u brzim zavojima da se optimalno koriste gume i onda eto ti pedrosin onboard i krrrrrr tc radi ko lud kroz skoro cijeli zavoj..
odero je lorenzo start na brnu :="dero"je Pedrosa njih prije godinu il dvije na startu
-
- Legenda
Možeš ovo pojasniti?: "ma jok, nekad su klizali vozaci, sad klizu motori.. "
Mislim da ova dvojica samo "atraktivnije" i vidljivije proklizavaju, tako da se ne slažem skroz.
A što se Rossija tiče. Da, nije slučajno da su od prve četvorice trojica ove godine teško padali, a Rossi nije: http://www.gp1.hr/marquez-pedrosa-i-lor ... je-padove/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da ova dvojica samo "atraktivnije" i vidljivije proklizavaju, tako da se ne slažem skroz.
A što se Rossija tiče. Da, nije slučajno da su od prve četvorice trojica ove godine teško padali, a Rossi nije: http://www.gp1.hr/marquez-pedrosa-i-lor ... je-padove/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
- Armanini
- Svjetski prvak
pa nekad su vozaci vozili te motore, i kad su klizali klizali su vozaci jer su vozili preko mogucnosti motora, danas motori voze vozace, i kad danas klizu to klize tako namjesten tc.. "jedino" marquz klize, al na kocenju.. stoner je pustao gume kroz cijeli zavoj.. ostali ne klizu ni sekunde..
nego.. imali su suci dobre srece taj prosli vikend.. i u wsbku u prvoj utrci je bilo veselo, na samom kraju utrke (mislim da su 2 kruga pred kraj) jedan motor je propisao i dobrano natopio stazu uljem pa su rea i hm ne sjecam se tko jos izletili strelovito brzo i motor opet poletio blizu sudaca..
utrka je red flagana, a melandri koji je cijelu utrku pecao sykesa i konacno ga prestigao za sam kraj, nije mu priznata pobjeda..
nego.. imali su suci dobre srece taj prosli vikend.. i u wsbku u prvoj utrci je bilo veselo, na samom kraju utrke (mislim da su 2 kruga pred kraj) jedan motor je propisao i dobrano natopio stazu uljem pa su rea i hm ne sjecam se tko jos izletili strelovito brzo i motor opet poletio blizu sudaca..
utrka je red flagana, a melandri koji je cijelu utrku pecao sykesa i konacno ga prestigao za sam kraj, nije mu priznata pobjeda..
- speedy56
- Legenda
Nitko ne komentira kvale?
Marquez je srušio Stonerov rekord i dobio Lorenza u "borbi" za pole.
Rossi je (konačno) profunkcionirao u kvalifikacija i završio samo desetinku i pol iza Lorenza.
Pedrosa opet blijeda i gotovo nevidljiva preddtava za 4. mjesto, 8 desetinki iza Marqueza. (sad baš želim da, u slučaju Marquezovog unfalla, kao što su imali Lorenzo i Pedrosa, ne osvoji naslov, a ako ovako nastavi voziti da uopće ne osvoji taj jedan).
Crutchlow na svome mjestu, iza tvor. Honda i Yamaha, ali je (neznam zašto, nisam pratio FP4) vozio i u Q1.
Espargaro, po običaju, odličan 6.
Nadam se da će sutra Lorenzo (a i Rossi) imati dovoljno brzine da napadnu Marqueza i da ovaj neće baš voziti na 100% (kao u Silverstone) pa da gledamo dobru utrku.
Marquez je srušio Stonerov rekord i dobio Lorenza u "borbi" za pole.
Rossi je (konačno) profunkcionirao u kvalifikacija i završio samo desetinku i pol iza Lorenza.
Pedrosa opet blijeda i gotovo nevidljiva preddtava za 4. mjesto, 8 desetinki iza Marqueza. (sad baš želim da, u slučaju Marquezovog unfalla, kao što su imali Lorenzo i Pedrosa, ne osvoji naslov, a ako ovako nastavi voziti da uopće ne osvoji taj jedan).
Crutchlow na svome mjestu, iza tvor. Honda i Yamaha, ali je (neznam zašto, nisam pratio FP4) vozio i u Q1.
Espargaro, po običaju, odličan 6.
Nadam se da će sutra Lorenzo (a i Rossi) imati dovoljno brzine da napadnu Marqueza i da ovaj neće baš voziti na 100% (kao u Silverstone) pa da gledamo dobru utrku.

- Armanini
- Svjetski prvak
uvijek je lijepo kad se rusi rekord staze :=
rossi.. desetinka i pol.. damn to je optimisticno.. moguce konacno konkretna utrka za podij..
lorenzo nek prestarta marqueza kao sto mu zadnje vrijeme ide, nek se i rossi nekako progura i utrka bi mogla bit opaka..
rossi.. desetinka i pol.. damn to je optimisticno.. moguce konacno konkretna utrka za podij..
lorenzo nek prestarta marqueza kao sto mu zadnje vrijeme ide, nek se i rossi nekako progura i utrka bi mogla bit opaka..
- gringo73
Yamaha napokon korist 'seamless', i dvojac je jako zadovoljan. Govore kako je lakše vozit motor s njim, stabilniji, pogotovo na ubrzanju se to osjeti. Samo vrijeme u jednom krugu nije osjetno bolje, ali za trku je to dobar plus. Sutra je moguće da padne neka kišica u Misanu, samo je pitanje kad će doć.
Ovaj vikend WSBK vozi u Istanbulu. Umjesto Fabrizia uletio je Elias i starta kao 5. sutra. Trke su u 10 i 13:30.
Ovaj vikend WSBK vozi u Istanbulu. Umjesto Fabrizia uletio je Elias i starta kao 5. sutra. Trke su u 10 i 13:30.