Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- maric
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Strani nogomet
jedan realovac nasao govorit o transferima, kod vas sve sto valja to je kupljeno, sta mislis da united-ovci ne gledaju ronalda, beckhama, van nistelrooya kao izdajnike
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Nisu kupljeni iz Barcelone i Atletica!maric je napisao/la:jedan realovac nasao govorit o transferima, kod vas sve sto valja to je kupljeno, sta mislis da united-ovci ne gledaju ronalda, beckhama, van nistelrooya kao izdajnike
Kužiš razliku?

A i vi ste kao bolji...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Rado bih pitao autora slike ( samo ne znam ga jbg ) zbog cega je jedino 'Reus zasluzio respect ? Pa taj jedva ceka da ga njegov pajdo Götze nazove da dodje u München. 
Samo od njegov dolaska nema nista. Draxler je taj pokemon koji ce zamjeniti Riberya kada za to dodje vrijeme.
Slabljenje na internacionalnoj razini.

Samo od njegov dolaska nema nista. Draxler je taj pokemon koji ce zamjeniti Riberya kada za to dodje vrijeme.
Figo , Saviola, Schuster....Schumy.d je napisao/la: Nisu kupljeni iz Barcelone i Atletica!
Kužiš razliku?
A i vi ste kao bolji...

Slabljenje na internacionalnoj razini.

- Schumy.d
- Legenda
Za mene su prodane duše svi oni koji odu iz dobrog kluba koji im je dao sve i u kojem ti ništa ne fali u klub rivala zbog novaca.
Figo je otišao jer je bio nezadovoljan, a i Barca ga nije stvorila, ali, ajde neka bude. Saviola je otišao jer nisu računali na njega. Ova dvojica su dobila sve u Dortmundu, imali momčad i na kraju otkantaju sve ljude u tom klubu zbog rivala i novca. To je za mene jadno i
Tko je sljedeći? Hummels? Najbolje da kupe cijelu Borussiu pa neka ju ugase...
Figo je otišao jer je bio nezadovoljan, a i Barca ga nije stvorila, ali, ajde neka bude. Saviola je otišao jer nisu računali na njega. Ova dvojica su dobila sve u Dortmundu, imali momčad i na kraju otkantaju sve ljude u tom klubu zbog rivala i novca. To je za mene jadno i

Tko je sljedeći? Hummels? Najbolje da kupe cijelu Borussiu pa neka ju ugase...
- Scuderia
- Moderator
Meni su vece prodane duse oni nogometasi koji izjavljuju : XY je arogantan klub, nikada ne bih zaigrao za taj klub.... i nakon par godina, eto ih u tom klubu po kojem su pljuvali.
To su prodane duse, a ne netko tko navija za YX klub od malena, i koji je pukom slucaja zavrsio negdje drugdje, pa se nakon odredjenog vremenskog intervala preselio u grad i klub koji voli.
Hummels nam nije potreban, iako bi se rado vratio, ali ne da Uli prismrditi ponovnom povratku. Jednom odbijes-dovidjenja. Neka propada u Dortmundu.
Mogu kupiti cijelu Borussiu, novaca se ima, ali njemacki zakoni ne dopustaju da ti filijala igra u istoj ligi kao i maticni klub, tako da nista od toga.
Ne znam samo sto su mediji od prelaska Ljewandowskog napravili toliku buku... pa to se znalo jos prosle godine da ce doci.
To su prodane duse, a ne netko tko navija za YX klub od malena, i koji je pukom slucaja zavrsio negdje drugdje, pa se nakon odredjenog vremenskog intervala preselio u grad i klub koji voli.
Hummels nam nije potreban, iako bi se rado vratio, ali ne da Uli prismrditi ponovnom povratku. Jednom odbijes-dovidjenja. Neka propada u Dortmundu.
Mogu kupiti cijelu Borussiu, novaca se ima, ali njemacki zakoni ne dopustaju da ti filijala igra u istoj ligi kao i maticni klub, tako da nista od toga.

Ne znam samo sto su mediji od prelaska Ljewandowskog napravili toliku buku... pa to se znalo jos prosle godine da ce doci.

- Schumy.d
- Legenda
Ipak ništa od Xabi Alonsovog povratka u Liverpool!

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
[quote="Scuderia"
[/quote]
Ispao je smeće sa svojim izjavama da ne ide u Bayern i da mu je želja Premiership, a u s vari je čitavo vrijeme znao da ide u Minhen. Lažov samo takav.

Ispao je smeće sa svojim izjavama da ne ide u Bayern i da mu je želja Premiership, a u s vari je čitavo vrijeme znao da ide u Minhen. Lažov samo takav.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
Reus: Neću nikad u Bayern!Dani je napisao/la: Ispao je smeće sa svojim izjavama da ne ide u Bayern i da mu je želja Premiership, a u s vari je čitavo vrijeme znao da ide u Minhen. Lažov samo takav.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ben kad mu zamiriše novac pedala, makar sumnjan da je on potreban BayernuSchumy.d je napisao/la:Reus: Neću nikad u Bayern!Dani je napisao/la: Ispao je smeće sa svojim izjavama da ne ide u Bayern i da mu je želja Premiership, a u s vari je čitavo vrijeme znao da ide u Minhen. Lažov samo takav.![]()

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Scuderia
- Moderator
Rekao je : Jednog dana cu zaigrati u Premiershipu.Dani je napisao/la: Ispao je smeće sa svojim izjavama da ne ide u Bayern i da mu je želja Premiership, a u s vari je čitavo vrijeme znao da ide u Minhen. Lažov samo takav.
Sad ga put vodi u München
Nije sve u novcu, a presao u Dortmund gdje igra za "sicu "

Necu nikad zaigrat za Bayern,

Posrao se u usta nekoliko puta.

- Schumy.d
- Legenda
Barem nije Juda!Scuderia je napisao/la: Nije sve u novcu, a presao u Dortmund gdje igra za "sicu "![]()
Necu nikad zaigrat za Bayern,![]()
a uvjet mu bio kada se vagao izmedju Bayerna i Dortmunda da igra u prvoj. Toliko o tome-
![]()
Posrao se u usta nekoliko puta.

- Scuderia
- Moderator
Ma kakvi, pitaj nekog Fohlena sta misli o njemu.Schumy.d je napisao/la: Barem nije Juda!

Juda i jos sto boli kukavica koji toboze ima svoj ponos.

Ako cu dobiti mjesto u prvih 11, zaigrat cu za vas
Ne mozemo ti garantirati, tu su Robben, Müller
Ah, nista onda
i ode " na opcu radost " navijaca Gladbacha u Dortmund koji ga se odrekao kao klinca.

Vidim da je F1NAC postavio pitanje da li je potreban Bayernu uopce; ogovor je kratak i jasan ne, ali da ga se moze uzeti, moze se.

Danas sutra kada Ribery bude bio za penziju, Draxler ce doci, tu je i mali Green iz omladinskog pogona, tako da za ovog kukavickog izdajnika koji ima svoj ponos ( a u biti ga nema, samo neuspjesni pregovarac ) nema mjesta.

- Schumy.d
- Legenda
Ma bolje da ne komentiram ništa...Scuderia je napisao/la:Ma kakvi, pitaj nekog Fohlena sta misli o njemu.Schumy.d je napisao/la: Barem nije Juda!![]()
Juda i jos sto boli kukavica koji toboze ima svoj ponos.![]()
Ako cu dobiti mjesto u prvih 11, zaigrat cu za vas
Ne mozemo ti garantirati, tu su Robben, Müller
Ah, nista onda
i ode " na opcu radost " navijaca Gladbacha u Dortmund koji ga se odrekao kao klinca.![]()
Vidim da je F1NAC postavio pitanje da li je potreban Bayernu uopce; ogovor je kratak i jasan ne, ali da ga se moze uzeti, moze se.![]()
Danas sutra kada Ribery bude bio za penziju, Draxler ce doci, tu je i mali Green iz omladinskog pogona, tako da za ovog kukavickog izdajnika koji ima svoj ponos ( a u biti ga nema, samo neuspjesni pregovarac ) nema mjesta.

- Scuderia
- Moderator
Naravno. 
Reci mi, sta sam ja krivo rekao ?
Reus-dijete dortmunda kojeg se ovi odricu
Odlazi u Gladbach pravi karijeru, ime, poziv u repku.
Zove 'United, Bayern, Dortmund
Ne ide mu se u inozemstvo kao i onom neueru.
Ostanu Bayern i Dortmund
Pregovara sa oba kluba, Bayern mu ne moze dati garanciju da ce zaigrati u prvih 11, (a to mu je bio 1a zahtjev ) pored Müllera i Robbena, prihvaca poziv kluba koji ga se odrekao, i sada prosipa mudre, a dao pljusku klubu u kojem je stekao ime i sve. Bayern se okrece opciji B, Xherdan.
Naravno, to na nasim portalima neces vidjeti, / procitat, bitno je samo da se nesto pise, a to kako - nema veze, provjera informacija - nema veze, bitno da se pise.
I onda jos ovakav komentar na zapocetu raspravu....

Reci mi, sta sam ja krivo rekao ?

Reus-dijete dortmunda kojeg se ovi odricu
Odlazi u Gladbach pravi karijeru, ime, poziv u repku.
Zove 'United, Bayern, Dortmund
Ne ide mu se u inozemstvo kao i onom neueru.
Ostanu Bayern i Dortmund
Pregovara sa oba kluba, Bayern mu ne moze dati garanciju da ce zaigrati u prvih 11, (a to mu je bio 1a zahtjev ) pored Müllera i Robbena, prihvaca poziv kluba koji ga se odrekao, i sada prosipa mudre, a dao pljusku klubu u kojem je stekao ime i sve. Bayern se okrece opciji B, Xherdan.
Naravno, to na nasim portalima neces vidjeti, / procitat, bitno je samo da se nesto pise, a to kako - nema veze, provjera informacija - nema veze, bitno da se pise.

I onda jos ovakav komentar na zapocetu raspravu....

- Schumy.d
- Legenda
Pa imaš u prosjeku 4 smajlića koji umiru od smijeha po komentaru o Reusu. Valjda sam možeš zaključiti šta to znači i da krenem u neko raspravljanje, da bih izgledao ovako:Scuderia je napisao/la:Naravno.
Reci mi, sta sam ja krivo rekao ?![]()

-
- Veteran
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Krađa, suci u EPL postaju smiješni već...iz kola u kolo odlučuju utakmice...Alonso-champ je napisao/la:Ajde Toon sredite to danas,makar bod
EDIT: jbg
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
Istina,evo i nama su danas poklonili jedanesteracToon je napisao/la: Krađa, suci u EPL postaju smiješni već...iz kola u kolo odlučuju utakmice...

Alonsista hasta la muerte..
- Toon
- Veteran
...ma da, vama sada vračaju što vas pokradu na drugim utakmicama...i opet ćete naletjeti na MUFC, građane ili Chelsea-u i izgubiti jer sudac nešto kao slučajno usere...suđenje je doslovno postalo rak rana engleskog nogometa jer to više nisu povremene pogreške već se događaju iz kola u kolo i to ne samo na jednoj utakmici već na nekoliko po danu...a FA i dalje "mudro šuti" i nikome još dlaka s glave nije pala a kamoli neka suspenzija...Alonso-champ je napisao/la: Istina,evo i nama su danas poklonili jedanesteracal ok,necemo komplicirati
SAS is back baby
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dani
- Legenda
Čitao sam članak na eurosportu prije nekoliko mjeseci o voznom parku sudaca. Veli novinar da je ostao paff nakon kaj je vidio te makine, a ovaj koji ga je vodio veli : " pa ne možemo imati lošije automobile od igrača, ne bi bilo u redu".

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Dani
- Legenda
To valjda ovi "moderni" playstation navijači koji biraju klub za koji će navijati po statistici na igri.

- Scuderia
- Moderator
Ne znam koja je veca komedija, ova dodjela zlatne lopte ili izbor najboljih 11.
Covjek koji je sve zivo osvojio sa svojim klubom, zavrsi tek na trecem mjestu.
Najboljih 11 (komedija na kvadrat)
Manuel Neuer - Phillip Lahm, Sergio Ramos, Thiago Silva, Dani Alves - Andres Iniesta, Xavi, Franck Ribery - Zlatan Ibrahimović, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi
Da finalist i osvajac LP ima manje igraca u sastavu nego klub kojeg su razmontirali u obje utakmice ?!?
Da finalist LP nema niti jednog igraca ?!?
Lahma prekrstili u lijevog beka da naprave mjesta za Alvesa i tako maknu Alabu - APSURD
Zbog cega je to Ramos zasluzio a recimo Dante ( Hummels) nije ?
Ista stvar Xavi i Iniesta -> Gündogan, Basti
Reus, Martinez, Lewandowski ?
Tesko dno.
Covjek koji je sve zivo osvojio sa svojim klubom, zavrsi tek na trecem mjestu.

Najboljih 11 (komedija na kvadrat)
Manuel Neuer - Phillip Lahm, Sergio Ramos, Thiago Silva, Dani Alves - Andres Iniesta, Xavi, Franck Ribery - Zlatan Ibrahimović, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi
Da finalist i osvajac LP ima manje igraca u sastavu nego klub kojeg su razmontirali u obje utakmice ?!?
Da finalist LP nema niti jednog igraca ?!?
Lahma prekrstili u lijevog beka da naprave mjesta za Alvesa i tako maknu Alabu - APSURD
Zbog cega je to Ramos zasluzio a recimo Dante ( Hummels) nije ?
Ista stvar Xavi i Iniesta -> Gündogan, Basti
Reus, Martinez, Lewandowski ?
Tesko dno.

- Toon
- Veteran
Scud pa nije valjda da ovu dodjelu još shvaćaš ozbiljno? Svake godine se promijene kriteriji - malo je individualna nagrada, pa je onda nekih godina bitno i što si osvojio, pa opet nije bitno što si osvojio, u glasovanju sudjeluju i igrači koji igraju u zemljama čiji je trenutni razvoj zapeo sa 1-im TV na 1000 stanovnika a neki su još samo na tranzistorima na baterije tj. nikad nit' vidli nit' gledali ljude za koje glasuju....ovo je već dosta godina čista sprdnja od nagrade...a komentirati bilo što bi bio čist sadomazohizam...
- Schumy.d
- Legenda
Meni je komedija izbor prvih 11, ali mi je i komedija da neki tvrde da je ovo Ribery trebao osvojiti.
Svaka čast njemu, ali Messi i Ronaldo su bolji igrači još uvijek.
Svaka čast njemu, ali Messi i Ronaldo su bolji igrači još uvijek.