Novo prednje krilo.dosta kaskada. Kao sto sam i rekao na ovom testu se tek mogu ocekivati paketi koji ce se koristiti u australiji
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ne računam današnju Kimijevu kilometražudmarijon je napisao/la:Da se vratimo na temu: do sada se čini da ovaj bolid puno puno bolje leži Fernandu nego Kimiju. Kimi se još uvijek vidljivo bori s njim. Bolid je rađen skoro od nule, tako da samo djelom može biti razlog da je Kimi pridošlica.
Bad news for Räikkönen. Ferrari will not leave until the afternoon. It seems that you have any problems with the connector.
a ja upravo čitam na drugim forumima kako svi govore da im je pace katastrofa, 1-2 sec sporije po krugu od merca otprilike u simulaciji utrke...Cuky je napisao/la:ne izgleda dobro? zašto sad to?
ja čitam da danas na simulaciji utrke je Raikkonen držao ritam jako sličan Mercedesovom...
a gdje ti je williams, si malo zaboravio na njih?speedy56 je napisao/la:Da, možda su dosadašnja testiranja mogla proći malo bolje, ali smo de facto iza Merca i uz bok McLarenu. Kravitz se jučer rasapričao da je Force India u utrci negdej tu s Ferrarijem, al mislim da je to ipak pretjerivanje. A i ako jesu tu, s vremenom će zaostati, slično kao Sauber 2012., Lotus 2011, i 2012.
Baš gledam današnje testove i to razmišljam: zadnji dan je a oni ne probavaju simulacije kvala. Možda sve bacaju na brzinu u utrci (zadnje vrijeme je to i filozofija Ferrarija).speedy56 je napisao/la:Nisam radio top listu, FI sam spomenuo jer je Kravitz pričao jučer on njima.
Mislim da je Williams ipak nije tolko dobar koliko ova vremena govore i kolko se čini. Čak bih rekao da je za čistu brzinu relevantniji prvi Bahrein test jer je ovdje dosta ljudi radilo simulacije utrka, a manje kvala. A tamo je McLaren na Mercedesovom motoru bio malo brži. Danas je Massa malo potegnuo, ali imam dojam da bi ovi ostali da potegnu išli 7 desetinki ispod
Inače me je Sauber jako razočarao. Oni su mi uvijek bili ok kao momčad s manje love koja napravi interesantan bolid i osvoji nekoliko dobrih mjesta. Ovaj bolid mi je potpuna suprotnost. One ogromne bočne stranice nikako ne kužim, spor je i danas je kurio.