Utrke 2014 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne 14/15/16. ožujka
Najbrži krugovi utrke:
1. Rosberg 1:32.478 - 19. krug
2. Bottas 1:32.568 - 56. krug
3. Alonso 1:32.616 - 56. krug
4. Kvyat 1:32.634 - 38. krug
5. Magnussen 1:32.917 - 39. krug
PS: Postoji li mogućnost da se uvede negativne ocjene u anketi? Ako je ova utrka dobila ocjene 1 i 2 ne želim ni pomišljat komentare i ocjene nakon npr. Monaka
1. Rosberg 1:32.478 - 19. krug
2. Bottas 1:32.568 - 56. krug
3. Alonso 1:32.616 - 56. krug
4. Kvyat 1:32.634 - 38. krug
5. Magnussen 1:32.917 - 39. krug
PS: Postoji li mogućnost da se uvede negativne ocjene u anketi? Ako je ova utrka dobila ocjene 1 i 2 ne želim ni pomišljat komentare i ocjene nakon npr. Monaka
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Za ovo da preferiraju Rosberga nem ulazil u raspravu, vidli bumo tjekom sezone. Al Hamilton je imal puno vise problema i tijekom testiranja, mislim na kvarove. Za ovu trku kvar mu je odnio jedan slobodni trening, a bome i sad cijlu trku. Desi se. Ove godine mogu odmah reci da naslov osvaja Rosberg jer sva ta sranja s stednjom goriva i sve ne leze Hamilton.Dani je napisao/la: Ipak ta titula ide Hamiltonu. Učinio je sve što je trebao unatoč "naporu" tima u petak da mu pripremi bolid. Po kiši deklasirao Rosbya. I onda ga ovako za.ebu . Očito je da Nijemac mora biti prvak za Mercedesom kad već nisu uspjeli sa Šumijem. Poznato je da Lauda ne šmeka Hamiltona, odlazak Brawna. meni ne miriši na dobro za hamiltonovu sezonu unatoč bolidu koji je Nico opisao kao brz i POUZDAN .
A kaj se tice trke prosjek, nije me ama bas nis impresioniralo. Mozda jedino kak su se novi vozaci dobro drzali
Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa i prošle godine su šparali gorivo pa je bio bolji. Ma samo neka mu daju bolid koji se ne kvari i nema zime za naslov.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Samo kaj je ove godine manje gorivaDani je napisao/la:Pa i prošle godine su šparali gorivo pa je bio bolji. Ma samo neka mu daju bolid koji se ne kvari i nema zime za naslov.

Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator
ali su ove godine i motori koji manje troše 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zanimljiv komentar :
That is sound reasoning, as a fan of Lewis I will agree but with a bit of caution.
I am glad it happened to Lewis as the haters always claimed he his preferred, above Nico, I reminded them this just a few days ago that Wolff, Lauda, and the Team are Austro-German, and Nico would not be disadvantaged in that respect...
We spotted it here when they were doing their practice starts Lewis car could not wheel spin...
If they knew this as Wolff has just been quoted as saying, why not take a gearbox change overnight and start from 6th?
But I gave them the benefit on this occasion....
That is sound reasoning, as a fan of Lewis I will agree but with a bit of caution.
I am glad it happened to Lewis as the haters always claimed he his preferred, above Nico, I reminded them this just a few days ago that Wolff, Lauda, and the Team are Austro-German, and Nico would not be disadvantaged in that respect...
We spotted it here when they were doing their practice starts Lewis car could not wheel spin...
If they knew this as Wolff has just been quoted as saying, why not take a gearbox change overnight and start from 6th?
But I gave them the benefit on this occasion....
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Barry
- Test vozač
Ricciardo kod sudija. prekoracenje potrosnje goriva. http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3078 ... uel-usage/
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Jučer je bilo kao nekog šuškanja oko toga, ali tko je mogao vjerovati da bi se RBR služio time.Barry je napisao/la:Ricciardo kod sudija. prekoracenje potrosnje goriva. http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3078 ... uel-usage/

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ako je to istina onda treba bit DQ odmah. Makar mi ga je zao al pravila su za sve ista

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Rekli su da će bit 0 tolerance za kršenje tog pravila. Da vidimo sad hoće li
.
EDIT

EDIT
Ted Kravitz @tedkravitz 5m
We're hearing Ricciardo has been disqualified for using more than 100kg/hr of fuel in race. Will post FIA confirmation ASAP
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- gringo73
Ali izgleda da je FIA imala problema tokom vikenda u očitavanju protoka goriva, razlog - neka "greška" na njihovim senzorima, tj. oćitavanjima...Slash je napisao/la:Rekli su da će bit 0 tolerance za kršenje tog pravila. Da vidimo sad hoće li.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nisu im mogli stavit u pravila da u bolid stane max 100kg goriva?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- gringo73
Nije riječ o količini, nego o brzini protoka goriva.Kenny je napisao/la:Nisu im mogli stavit u pravila da u bolid stane max 100kg goriva?

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a kako im je to uspijelo a da se tokom utrke ne vidi?? ili se to nakon utrke provjeravaju podaci?? i to mislim da je cisto renaultova greska...gringo73 je napisao/la:Nije riječ o količini, nego o brzini protoka goriva.Kenny je napisao/la:Nisu im mogli stavit u pravila da u bolid stane max 100kg goriva?
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
to se provjerava nakon utrke.
I kakve veze ima čija je greška? To je dio bolida, bolid nije zadovoljio tehnički pravilnik i to je automatska diskvalifikacija, bez obzira tko sjedi u njemu.
Iako, zbog ovog se možda uspije RB izvuć, ako dokažu da je bilo greške u proračunima

I kakve veze ima čija je greška? To je dio bolida, bolid nije zadovoljio tehnički pravilnik i to je automatska diskvalifikacija, bez obzira tko sjedi u njemu.
Iako, zbog ovog se možda uspije RB izvuć, ako dokažu da je bilo greške u proračunima

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
7/10
junaci utrke magnussen i botas
čestitke Mercedesu i Rosbergu. Mislim da su imali snage da na polovici utrke prelete preko cijelog grida da su htjeli.
Bar mi se tako činilo.
Ovo glede ricciarda mi nije drago ali ako su takva pravila onda se moraju poštivati.
Moguće je onda da tacnu uzme i Button i nakon dugo vremena imamo podije i Još smo prvi u konstruktorskom smislu.
ferrari me je totalno razočarao. Williams će biti jak tim ove sezone i ovaj rus je svrgnuo vettela sa trona najmlađeg osvajača bodova-.čestitke Danielu Kvyat.
pitanje: jeli sa ovim gorivom u red bullu opet varaju nešto ili im se nešto omaklo?
junaci utrke magnussen i botas
čestitke Mercedesu i Rosbergu. Mislim da su imali snage da na polovici utrke prelete preko cijelog grida da su htjeli.
Bar mi se tako činilo.
Ovo glede ricciarda mi nije drago ali ako su takva pravila onda se moraju poštivati.
Moguće je onda da tacnu uzme i Button i nakon dugo vremena imamo podije i Još smo prvi u konstruktorskom smislu.
ferrari me je totalno razočarao. Williams će biti jak tim ove sezone i ovaj rus je svrgnuo vettela sa trona najmlađeg osvajača bodova-.čestitke Danielu Kvyat.
pitanje: jeli sa ovim gorivom u red bullu opet varaju nešto ili im se nešto omaklo?
Zadnja izmjena: senamozart, dana/u 16 ožu 2014, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Cuky nekužim kako se mogu izvuć? skoro ništa nisam skužio
hahaha smješni ste mi sada vam je žao Ricciarda, nigdje nepišete da varaju, a da je Vettel to bio bili bi najveći varalice jedva bi čekali da ga se diskvalificira
hahaha smješni ste mi sada vam je žao Ricciarda, nigdje nepišete da varaju, a da je Vettel to bio bili bi najveći varalice jedva bi čekali da ga se diskvalificira

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Caldor
- Profesionalni vozač
Evo ja ću napisati da mi ga nije žao jer je zbog ovoga bio toliko dobar u utrci.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Šteta za malog da vozi za tu govnarsku varalačku momčad, briljantno je odvozio cijeli vikendAdam Cooper @adamcooperF1 2m
The teams were told that the only mitigating circumstances for going over the fuel flow limit would be a faulty FIA sensor
The likelihood is that was already checked by the FIA before it was reported to the stewards, ie the sensor excuse won't work
If that's proved to be the case it's a black and white technical infringement, which would lead to exclusion

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
kenny ti jako dobro znaš da mi ovdje svi volimo vettela. taj dečko nam je inspiracija, nadahnuće, ponosKenny je napisao/la:Cuky nekužim kako se mogu izvuć? skoro ništa nisam skužio

tako da i ovo što mu se desilo mi je jako žao.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ne vjerujem da bi to namjerno napravili jer je Whiting naglašavao da će se i za minimalna odstupanja dijeliti diskvalifikacije, nisu to neke Neweyeve rupe ili krilca koja se provuku kroz prste, ovo je crno na bijelo
Meni je žao Riccija, ali pošto je u pitanju RB lako ću proći preko toga
EDIT: Kolege brže
Meni je žao Riccija, ali pošto je u pitanju RB lako ću proći preko toga
EDIT: Kolege brže

- Mika_bar
- Početnik
Navodno je Mercedes bio pod paskom da je na treninzima već prekoračavao dopuštenu potrošnju :
Bereits am Sonntagmorgen hatte es im Paddock Wirbel um die Durchflussmengen gegeben. Allerdings stand zunächst vor allem Mercedes im Verdacht, zumindest im Training mehr Benzin als erlaubt verbraucht zu haben.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
zanimljivo taj mjerač protoka je upravo mjenjan u parc fermeu na Ricciardovom bolidu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Tako je http://184.106.145.74/f1-championship/f ... -%2046.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Slučajnost?
EDIT:
Koji je razlog Vettelovog, Bianchijevog i Ericssonovog odustajanja. Pišem u tablicu tko kad ima probleme i koje, i za njih 3 samo ne znam
Slučajnost?
EDIT:
Koji je razlog Vettelovog, Bianchijevog i Ericssonovog odustajanja. Pišem u tablicu tko kad ima probleme i koje, i za njih 3 samo ne znam

- Caldor
- Profesionalni vozač
Vettel isto kao i Hamilton.