Za Real neMarc Marquez je napisao/la:Za koga ono ti navijaš?F1NAC je napisao/la:aaaaaaaaaaaaahahahah realovci kako ste uspili posrkat kobasicu. Svaka van dala

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Za Real neMarc Marquez je napisao/la:Za koga ono ti navijaš?F1NAC je napisao/la:aaaaaaaaaaaaahahahah realovci kako ste uspili posrkat kobasicu. Svaka van dala
Dani je napisao/la: "Dao Bog da @Toon navija za tebe"
Ajd mi samo nabroji 3 puta kad su se osramotili ove godine.Armanini je napisao/la: tesko mora bit navijat za klub koji se osramoti toliko puta..
Ma bitno je samo da je poraz od Seville sramota, a od Valladolida nije...Cuky je napisao/la:ne kužiš ti to Schumy....sramota je izgubit utakmicu...pogotovo od protivnika koji se cijelu utakmicu brani i iz 2 kontre zabije 2 gola...ali kužiš, to ti je sramota samo ako se Realu dogodi...kad neka druga ekipa na takav način izgubi (ili ispadne iz LP) onda to nije sramota nego promicija antinogometa...
Glavno da si bahat, navijačiću Cigana od 2009., ili možda čak kasnijemaric je napisao/la:@cuky na jednoj stranici sam vidio 31, vjerovatno zastarijele informacije
? od kud si sad to izvukao?Ma bitno je samo da je poraz od Seville sramota
prije bi se reklo da si ti bahat, ispricavam se ako je tako ispaloMarc Marquez je napisao/la:Glavno da si bahat, navijačiću Cigana od 2009., ili možda čak kasnijemaric je napisao/la:@cuky na jednoj stranici sam vidio 31, vjerovatno zastarijele informacije
Ma od Cruyffamaric je napisao/la:prije bi se reklo da si ti bahat, ispricavam se ako je tako ispaloMarc Marquez je napisao/la:Glavno da si bahat, navijačiću Cigana od 2009., ili možda čak kasnijemaric je napisao/la:@cuky na jednoj stranici sam vidio 31, vjerovatno zastarijele informacije
ne navijam ja za real od 2009, vec za barcu od 98
Evo, samo iz ove zadnje tvoje rečenice pokazuješ sve o sebi i svojem razmišljanju.Armanini je napisao/la: ? od kud si sad to izvukao?
pa naravno da nije sramota izgubit od seville.. izgubili su i utakmicu i vjerojatno prvenstvo jer ih je barca opet ponizila.. sramota je sto se jedan kraljevski klub ne moze oporavit od takvog poraza i privest kraju prvesntvo..
sramota je sto su vec i sami igraci isfrustrirani, i sramota je sto ti tu branis kraljevski klub.. pa nije to dinamo da ga se mora branit.. to je fkng real.. neklad bio veliki klub, sa velikim igracima..
ovo je nogometna tema, u nogometnoj temi gdje pisu nogometni fanovi i navijaci kluba ima minimalno mjesta za neki "normalni" razgovor, vec je primarno za podbadanje i nasladjivanje nakon pobjede..Arma pa jesi to to počeo biti prevrtljiv?
zato jer nema potrebe.. nego ispadate smijesni kad se pecate na provokacije.. zato mi je smijesno doc ovdje nakon clasica i poraza reala i vidjet uvijek iste djetinjaste postove..Zašto je sramota braniti klub za koji navijaš?
hihihi, e schumi, al for real - koliko je tebi godina?Evo, samo iz ove zadnje tvoje rečenice pokazuješ sve o sebi i svojem razmišljanju.
Za Barcelonu i tebe je taj klub još uvijek daleko iznad.
sta se vracas uopce u proslost, davnu il ne tako davnu? kad je bila tekma? jel pred par dana.. jel to aktualno.. sto ti je pobogu bitno nesto sto je bilo.. sto je bilo to je bilo, vise biti nece.. tebi lijepa uspomena, meni u mozgu nije ni u spam folderu..A sad da se vratim ne tako davno unatrag.
tko pamti igru? al svi procitaju naslove - messi je srusio real (iako ne pise da su bili penali), messi je najbolji strijelac u clasicu.. .. real ponovno razocarao doma, real opet nema recept za svoje rivale, blabla..I Barca ponizila Real? Po igri sigurno nije. Daj malo skini te svoje subjektivne navijačke naočale.
pisem generalno, nemoj trazit neku rupu da bi mogao nesto pametno unaprijed pripremljeno napisat..Još jednom, nisi mi uopće odgovorio na moje pitanje.
Armanini je napisao/la:ovo je nogometna tema, u nogometnoj temi gdje pisu nogometni fanovi i navijaci kluba ima minimalno mjesta za neki "normalni" razgovor, vec je primarno za podbadanje i nasladjivanje nakon pobjede..Arma pa jesi to to počeo biti prevrtljiv?
nije stvar u tome sto si ti ispravio netocan info, to je cool, korisna informacija za realovce i za one koji vole znat puno o nogometu, a za ostale kojima to znaci koliko crno pod noktom toliko nebitno i samo je smijesno vidjet da se nakon tvog posta jos nastavlja o tome kao da to ista znaci..
zato jer nema potrebe.. nego ispadate smijesni kad se pecate na provokacije.. zato mi je smijesno doc ovdje nakon clasica i poraza reala i vidjet uvijek iste djetinjaste postove..Zašto je sramota braniti klub za koji navijaš?
hihihi, e schumi, al for real - koliko je tebi godina?Evo, samo iz ove zadnje tvoje rečenice pokazuješ sve o sebi i svojem razmišljanju.
Za Barcelonu i tebe je taj klub još uvijek daleko iznad.
real je za mene jos uvijek daleko iznad? sto - jednog cu dana ja bit iznad reala mozda? woooot? a jesi lud boga ti..
kazes i za barcelonu je real jos uvijek daleko iznad? jel za ovu barcelonu koja redovito ponizi kraljevski klub.. jbte sto bi tek bilo da nisu daleko iznad..
iz moje recenice pokazujem sve o sebi? daj nemoj pobogu i ti pocet opisivat neciji karakter.. sto je to neka nova pomoda..
ako mozes iscitat sve o meni iz recenice, probaj iz ove - nemoze me bit manje briga za strane klubove, jedva me briga za domace.. drago mi je uvijek kad barca pobjedi real zato jer su mi u realu igraci redom antipaticni, dok u barci igra institucija nogometa mesi koji je samo sportas i nogometas a ne furka za djecu i naslovnice.. a najvise mi drago zbog navijaca jer su mi realovi navijaci jedni od najjadnijih navijaca uopce.. pa kad vidim ovo koprcanje, spominjanje neke proslosti, tako smijesno i zabavno..
kao da citam svadju 2 klinca od 12 godina.. bas ste jedan veliki lol..
sta se vracas uopce u proslost, davnu il ne tako davnu? kad je bila tekma? jel pred par dana.. jel to aktualno.. sto ti je pobogu bitno nesto sto je bilo.. sto je bilo to je bilo, vise biti nece.. tebi lijepa uspomena, meni u mozgu nije ni u spam folderu..A sad da se vratim ne tako davno unatrag.
sramota je izgubit od rivala.. uvijek bila i uvijek ce bit.. ako mislis da si bolji od nekog i izgubis - bruka brate.. pa vidi se da je bruka cim 2 stranice pokusate rec da nije.. spominjanje proslosti kao argument.. najsmjesnija stvar..
tko pamti igru? al svi procitaju naslove - messi je srusio real (iako ne pise da su bili penali), messi je najbolji strijelac u clasicu.. .. real ponovno razocarao doma, real opet nema recept za svoje rivale, blabla..I Barca ponizila Real? Po igri sigurno nije. Daj malo skini te svoje subjektivne navijačke naočale.
subjektivne naocale u nogometu.. hahah .. pa o cemu ti.. smijesno..
pisem generalno, nemoj trazit neku rupu da bi mogao nesto pametno unaprijed pripremljeno napisat..Još jednom, nisi mi uopće odgovorio na moje pitanje.
Ma pusti ga... ne isplati se.Marc Marquez je napisao/la:Novine pišu Messi srušio Real i to je glavni argument da je Real ponižen?
cijela ta afera je maslo realovih celnika, prevare postoje u svakom klubu( cak i u bayernu za koji su svi mislili da je vrhunski uređen i da ne postoji sansa nekakve utaje poreza) samo sto ovi vise nisu mogli se natjecati s barcom pa pokusavaju na sve nacine ukaljati ugledAlonso-champ je napisao/la:objektivno se mora reci da je Barca pala u formi od one afere sa Neymarom zbog cega je morao otici njihov predsjednik...sad se polako dizu...nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
maric je napisao/la:cijela ta afera je maslo realovih celnikaAlonso-champ je napisao/la:objektivno se mora reci da je Barca pala u formi od one afere sa Neymarom zbog cega je morao otici njihov predsjednik...sad se polako dizu...nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
...ma baš tako, napokon tu španjolsku ligu mogu sa nestrpljenjem iščekivati i uživati...napokon imamo barem tri kluba koja će se vjerojatno do kraja boriti za prvenstvo...pravi užitak obje lige...a ne ona Scudova Alemanja tko će to više pratiti, 'beš ligu di se s prvim visibabama zna sveAlonso-champ je napisao/la:nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
Da i?maric je napisao/la:@schumy mozes se ti smijat koliko hoces, prvenstvo lagano izmice, a ni borussia nije lak zalogaj, vidili smo prosle godine
Cekam da udje 1860 u prvu ligu , pa da bude zanimljivije.Toon je napisao/la:...ma baš tako, napokon tu španjolsku ligu mogu sa nestrpljenjem iščekivati i uživati...napokon imamo barem tri kluba koja će se vjerojatno do kraja boriti za prvenstvo...pravi užitak obje lige...a ne ona Scudova Alemanja tko će to više pratiti, 'beš ligu di se s prvim visibabama zna sveAlonso-champ je napisao/la:nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno.....
Dortmundu nedostaje pola ekipe tako da ocekujem prolaz Reala.maric je napisao/la:@schumy mozes se ti smijat koliko hoces, prvenstvo lagano izmice, a ni borussia nije lak zalogaj, vidili smo prosle godine
a kad NUFCu ne reToon je napisao/la:...ma baš tako, napokon tu španjolsku ligu mogu sa nestrpljenjem iščekivati i uživati...napokon imamo barem tri kluba koja će se vjerojatno do kraja boriti za prvenstvo...pravi užitak obje lige...a ne ona Scudova Alemanja tko će to više pratiti, 'beš ligu di se s prvim visibabama zna sveAlonso-champ je napisao/la:nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno.....