I jedna za naše bavarce:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Čekaj, ti to mene ozbiljno pitaš? Trebam i smajliće nabaciti kako bi razumio?Cuky je napisao/la:Zašto bi u slučaju prolaza Atletica trebalo značiti da će Real ostati bez trofeja? U 2 ovosezonske kup utakmice Real je uništio Atletico, u ligi je bilo malo drukčije al opet blizu
I City izgledaSchumy.d je napisao/la:Barca riješila prvenstvo danas.
A jbg... tako je valjda zapisano negdje u zvijezdama.Alonso-champ je napisao/la: I City izgleda
Danasnji Everon mi nije izgledao na klub koji se bori za Ligu prvaka...
Ma sve to stoji, ali šteta prilike koju dugo čekate. Tko zna hoće li tako skoro biti opet ovakva šansa.Dani je napisao/la:Mene veseli da je Liverpool sa pametnom izgradnjom kluba izjednačen sa rastrošnim Oil Cityem koji kako stvari stoje neće više moći tako lako trošiti naftne pare.
Upravo to...to je bio i razlog zašto su "moji" topnici gradili novi stadion, baš kako bi se mogli nositi sa financijski moćnijim ekipama. Kratkoročno je to značilo omču oko vrata u obliku kredita, ali dugoročno bi se trebalo isplatiti. Razlika, na sreću Liverpoola, između topnika i ptičica je u tome što ovi drugi imaju očito sposobniju upravu i trenera koji se zna pripremiti za svaku utakmicu, za razliku od onog francuza koji se pripremi za cijelu sezonu i ne skreće sa tog plana tko god mu stajao na drugoj strani i bez obzira ozlijedi li se netko ili ne.Dani je napisao/la:Treba izgraditi stadion da se možemo financijski nositi sa top 5 ekipama.
Bravo Real!Cuky je napisao/la:HT: Levante 1-0 Atletico
Samo da Levante izdrži, liga se opet komplicira
btw. čitam na fb da će ova naša Donna Vekić biti danas na Bernabeuu...zadnji put kad je bila Real je pobjedio
EDIT: 69': Levante 2-0 Atletico
Barca će igrati kao Everton.Cuky je napisao/la:još nije gotovo...ako Barca i Real pobjede sve do kraja Real osvaja
Da bude situacija takva to zadnje kolo, ja da sam na čelu BBVA lige, stavio bih susret Barce i Atletica recimo u 20h, a Real - Espanyol u 22h.Dani je napisao/la: Barca će igrati kao Everton.