Odlazi, ali na neku operaciju koliko sam upoznat.Scuderia je napisao/la:Bayern za 10 milijuna eura uzeo golmana Levantea i Costa Rice, Keylora Navasa. Da li je moguce da Neuer odlazi ?![]()
Šteta za Navasa jer je prekvalitetan za biti 2. golman.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Odlazi, ali na neku operaciju koliko sam upoznat.Scuderia je napisao/la:Bayern za 10 milijuna eura uzeo golmana Levantea i Costa Rice, Keylora Navasa. Da li je moguce da Neuer odlazi ?![]()
Benteke ili Lukaku ili neki treći?Dani je napisao/la:Sad dofurati onog Belgijanca
Ja sam citao da je on vec kupljen ali da ce ostati jos jednu godinu u Lilleu..Dani je napisao/la:Ne nego onaj mali Orig iz Lilleai. Isto tamnoputi.
Kadlec, Benzema, Pizzaro( kao prijelazno rjesenje), Jackson Martinez, Luuk de Jong , Aubameyang ( iako ne znam kako bi reagirali zuti, sigurno bi govorili o zavjeri protiv njihDani je napisao/la:A onda nam fali jedan napadac. Nitko mi ne pada na pamet trenutno.
da,Monaco je postavio cijenu Realu 80 miljaDani je napisao/la:James Rodriguez. Iako bi bio preskup.
On nije napadač.Dani je napisao/la:James Rodriguez. Iako bi bio preskup.
nabacio svoje mišljenje,ali imaš ozbiljan propust u obliku nestavljanja najbolje/najzanimljivije ligeScuderia je napisao/la:Jos jedna naketa ( u formi sam, haha). Mislim da je i tu sve jasno, iz svake lige dajte glas za koga mislite da ce osvojiti naslov.
Toon je uvijek budan, i kad spava ima jedno oko otvoreno! Ništa ga ne može iznenaditi osim njegove vlastite žene!Dani je napisao/la:Atletico 0 glasova. Toon valjda još spava.
zato jer je u ChampionshipuToon je napisao/la: Onaj moderator gastrbajter sa devizom "Bože čuvaj Hrvatsku odo' ja u Njemačku" me duboko uvrijedio ne stavivši nadolazeću nogometnu silu među favorite za naslov u Engleskoj
Toon je napisao/la: Toon je uvijek budan, i kad spava ima jedno oko otvoreno! Ništa ga ne može iznenaditi osim njegove vlastite žene!
Onaj moderator gastrbajter sa devizom "Bože čuvaj Hrvatsku odo' ja u Njemačku" me duboko uvrijedio ne stavivši nadolazeću nogometnu silu među favorite za naslov u Engleskoj pa iz principa ne želim sudjelovati u ovoj sprdnji od ankete! Da glasam ipak bih dao glas Barceloni ove godine, PSG i Dortmundu (čisto iz inata!) te vjerojatno Mladosti iz Torina.
wolfman je napisao/la:
zato jer je u Championshipu
Samo se ti sprdaj neznalico Bog sve vidi i čuje a na tvoju sreću kažu da je mekog srca i da voli opraštati! Na kraju sezone kad završimo na jednom od prvih pet mjesta ćemo mrtve brojati! NUFC se počeo opako pojačavati. Ono debelo mučko đubre je očigledno napokon odlučilo potrošiti nešto novaca ili je imao par dobrih dana u Casinu na par/nepar, crno/crveno pa se dobro opario...Scuderia je napisao/la:Mogu napraviti i anketu za opstanak u ligama, nije problem.
jel to todorić počeo izvozit viškove navijačkog gemišta u engleskuToon je napisao/la: ...a Wolfmanu mogu samo poručiti - kad se budete loptali s velikim dečkima početi ćemo razgovarati - još puno žganaca, vrhnja, vitamina i gemišta treba proći da bi vi bili veliki dečki...
Scuderia je napisao/la:Nego, zanima me, tko je jos glasao da ce Monaco osvojiti naslov ? Znam tko je dao jedan glas, ali me zanima tko je drugi.Cisto da malo prostudiramo taj Monaco.
Dijelimo isto misljenje.Cuky je napisao/la:
Ja sam...već bi oni i ove nedavno završene sezone osvojili da su imali trenera i nisu prosipali bodove protiv malih ekipa. Inače u Francuskoj preferiram Marseille, ali teško da će oni skoro do naslova.
...opstanak?!?!?! znam da još slaviš naslov al' pa daj malo smanji vidiš koliko ti šteti - počeo si bulaznitiScuderia je napisao/la:Za opstanak ce ovo biti sasvim dovoljno.Vidim da se gazda malo rasprsio s lovom, ali sigurno da kupi " socijalni " mir na neko vrijeme.
United,City,Arsenal,Lpool,Chelsea - od ove petorke, netko ce izvisiti za ligu prvaka.Newcastle nema tu sta traziti.Toon je napisao/la: ...opstanak?!?!?! znam da još slaviš naslov al' pa daj malo smanji vidiš koliko ti šteti - počeo si bulazniti....Liga prvaka, liga prvaka! Sve informacije govore da još nije gotovo, još se neka pojačanja spremaju...
...sad kad je Janmaat došao možemo prodati Arsenalu Debuchya
Malo vise respekta za vaseg dobrotvora ne bi bilo na odmet.Toon je napisao/la: ...a nitko ne može dokučiti kako to da je debeli odlučio pojačati momčad...i kasa (čitaj čisti profit) je još uvijek prepuna jer je na ovo do sada potrošeno cca 25 milijuna funti (to je zarada od prodaje Cabayea i Debuchya i još ostane)...