Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Treba samo malo zahvalnosti pokazati covjeku koji je vukao FIAT gdje niko ne bi..a ne citati komentare poput onog tvog:
Jedva čekam kraj današnje utrke da Alonso ode jednom zauvijek iz momčadi.
Mislim,o cemu pricamo?
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

a što očekuješ, kako da se odnosimo prema njemu? Kao vozač je vjerojatno jedan od najboljih, ali po karakteru je nešto poput Hajduka kod nas u nogometu: uvijek su svi osim njega krivi za sve, a navijači svaku njegovu riječ uzimaju kao evanđelje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Pa IMGO, ako navijas iskljucivo za jednu momcad, onda ti nije bitno tko vozi (karakter i osobnost) ako obavlja posao. A alonso je obavljao taj posao, pa mi nije jasno sto se onda ocekuje od nekod drugog vozaca (ne mislim sad tu na Vettela i Kimija), kakav vozac bi zadovoljil vase kriterije?-

Sena?, e pa takvog mi se cini nazalost vise nebud...

Sto vam je tolko bitno kaj koji vozac prica, a ne bitno sta radi na stazi? pa kaj nebi trebali onda gledati nesto drugo?

Mislim, ovo nije poljuvanje po nikme, ponajmanje po tebi cuky, samo pokusavma docarati kolko mi niste/neke stvari nisu jasne?. nije vezano samo uz alonsa ovo, ali je kod njega najvise izrazeno.
Uvijek sam kod vozaca cijenil brzinu, vozaca na staci, a ne kaj radi, kolko kuka, i kakav je sastrane. Da ima svakakvih, ima,. ponekad zivcira, ponekad zabavlja uzasno. (montoya, kimi), ali to nebude utjecalo da drugacije gledam na vozaca nego na osobu.
I like to race, not to do laps alone.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa evo da ti pojasnim onda...
već sam rekao da ako gledam ono što se radi na stazi protiv Alonsa nemam ništa i najradije bih da su u momčadi 2 takva vozača. Ono što me smetalo kod njega je da umjesto da stvari riješava sa momčadi i radi na tome da zajedno riješe probleme koje imaju on ako mu se nešto ne sviđa krene u intervjuima govoriti što nije ok. On je zaposlenik momčadi i mora raditi u interesu momčadi. A iznositi prljavo rublje u javnost nije u interesu momčadi, pogotovo zato jer time ubija i volju ljudi koji se trude raditi najbolje šta mogu da bi njemu pomogli...usput, ne treba ni zaboraviti kako je Alonso pričao o Ferrariju prije nego je došao u Ferrari.

slika
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Cuky je napisao/la:pa evo da ti pojasnim onda...
već sam rekao da ako gledam ono što se radi na stazi protiv Alonsa nemam ništa i najradije bih da su u momčadi 2 takva vozača. Ono što me smetalo kod njega je da umjesto da stvari riješava sa momčadi i radi na tome da zajedno riješe probleme koje imaju on ako mu se nešto ne sviđa krene u intervjuima govoriti što nije ok. On je zaposlenik momčadi i mora raditi u interesu momčadi. A iznositi prljavo rublje u javnost nije u interesu momčadi, pogotovo zato jer time ubija i volju ljudi koji se trude raditi najbolje šta mogu da bi njemu pomogli...usput, ne treba ni zaboraviti kako je Alonso pričao o Ferrariju prije nego je došao u Ferrari.

Ok, let's agree to disagree.

Meni to iskreno je to ok. Jer ako drugacije nejde, i to je jedan ok pokusaj da se motiviraju ljudi, a bome je to ferariju trebalo zadnjih godina.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa slažem se da je to dobar način da se možda motivira ljude, pogotovo ako ne daju sve od sebe. Ali u momčadi kao što je Ferrari gdje nećeš dugo ostat ako ne daješ sve od sebe takvo pljuvanje po tvom trudu djeluje demotivirajuće. Daš sve od sebe, promašiš i onda netko popljuje to što si se uopće potrudio

slika
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Cuky je napisao/la:pa slažem se da je to dobar način da se možda motivira ljude, pogotovo ako ne daju sve od sebe. Ali u momčadi kao što je Ferrari gdje nećeš dugo ostat ako ne daješ sve od sebe takvo pljuvanje po tvom trudu djeluje demotivirajuće. Daš sve od sebe, promašiš i onda netko popljuje to što si se uopće potrudio

Slazem se, ali neki ljudi u ferraiju nisu dali sve. A i ako si zajebo zajebo si, i ne vidim razloga zake to netko nebi spomenul.-
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Nakon intervuja sad na skyu ocito ide u McLaren na long term plan(Nije spomenut mclaren al 100% je) Također rekao je da Mattiaci nije jedini problem u Ferrariju(Marchione?)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

F1NAC je napisao/la:Nakon intervuja sad na skyu ocito ide u McLaren na long term plan(Nije spomenut mclaren al 100% je) Također rekao je da Mattiaci nije jedini problem u Ferrariju(Marchione?)
Fry možda

Skyu rekao da ide u projekt koji će se suprotstaviti Mercedesu, BBCu da ćemo uskoro saznati (1.12.), a talijanima (ili španjolcima, nisam siguran) da ne može ići protiv kraljeve riječi (kralj je rekao da mu je Alonso rekao da ide u Mclaren) :)

Jedino me muči Hamilton, još uvijek nema ugovor

Sljedeće sezone je 2015., 10 god prošlo od 2005
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Moram reći da nisam bio za dolazak Alonsa u Ferrari i da sam po tom pitanju bio 2009 skeptičan, ali takođe moram sada reći da je posle pet godina vožnje za Ferrari jedina svjetla tačka bio Alonso on je jedini bio na očekivanom nivou. Ferrari mu je jedino 2010, a i to je veliko pitanje da li je F10 bio brži od McLarena, dao bolid koji je bio po brzini drugi na gridu ali ipak daleko iza Red Bulla, tako da ga u potpunosti razumijem što napušta Ferrari.
Alonso je za mene najbolji, najkompletniji vozač današnjice i to će biti i naredne 3-4 godine iako više neće voziti za Ferrari.
Pošto više nije vozač Ferrari prema njemu već osjećam ravnodušnost, niti ću ga podržavati što je bio vozač Ferrarija niti ću biti u fazonu samo da Alonso bude iza Ferrarija, znači za mene je od sada Alonso kao i bilo koji drugi vozač na gridu koji nije vozač Ferrarija, ništa manje ništa više. ;)
Alonsu jedino zamjerim što je u Brazilu na drugom slobodnom treningu kada se zapalio bolid uzeo apart za gašenje i ugasio požar, trebao je pustiti da ovo đubre od bolida izgori.
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

http://www.f1reader.com/news/king-juan- ... ren-111620" onclick="window.open(this.href);return false;
ne kužim zašto se dennis jedini još uvijek pravi lud
speedy56
Legenda
Legenda

Hmmmm, jedino Matiacci (i Kimi, ali za Kimija kužim) nema ove Fernando majice :lol:
slika
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

F2004_the_best_ever je napisao/la: Alonsu jedino zamjerim što je u Brazilu na drugom slobodnom treningu kada se zapalio bolid uzeo apart za gašenje i ugasio požar, trebao je pustiti da ovo đubre od bolida izgori.
svaka ti cast kolega na ovome,nego ima likova na forumu koji Alonsa pljuju sto nije osvojio titulu sa takvim i slicnim bolidom...

ima Ferrari i dobrih i razumnih navijaca,ne samo pametnjakoviće
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso poslednji put kao vozač Ferrarija.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

ivancina je napisao/la:http://www.f1reader.com/news/king-juan- ... ren-111620
ne kužim zašto se dennis jedini još uvijek pravi lud
Možda ima veze s onim da će Alonso biti Hondin, a ne McLarenov vozač, tj. zaposlenik. Pa se očito kao CEO ponaša tako diplomatski u stilu 'nek si Honda onda to prvo objavi'. :D

A i ne bi se čudil da se i sa takvim dogovorom Dennis možda i malo funji da nije njihov, nego Hondin.

Ako su naravno i to istine da je Honda Alonsu dala bianco ček etc etc...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

F2004_the_best_ever je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=W8r4Ngd6oSQ
Alonso poslednji put kao vozač Ferrarija.
3:15 pa kad još zumiraju na kapu :D
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Alonso je prestao "pratiti" @Scuderia Ferrari na twitteru =P~
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Njegova zenska i dalje prati Scuderiju a i on jos prati Ferrarijev(netrkaci odjel) :D
slika
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

McLaren racing director Eric Boullier says Jenson Button's points and qualifying tally against Kevin Magnussen is still not enough to guarantee him a place alongside Fernando Alonso in 2015.

Konacno =D>
gjoko-mkd
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferari

Post Postao/la gjoko-mkd »

Ipak su se odlučili za budućnost zbog godina.Imaju jednog veterana koji će im razvijati bolid.Pa nije Mklr starački dom nego trkački tim
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Jos nista nije sluzbeno...boullier nije potvrdio da alonso dolazi, iako je izgleda objava postala formalnost...
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Pa da, nitko nije potvrdil Alonsa, niti rekel da nebude Button vozil, nego je rekel da to kaj je button bil ove godine bolji ne znaci da budu ga zbog toga zadrzali. Ocito nije to presudno nego puno vise stvari sto je logicno.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Poceo pratit Vandoornea na twitteru. Timski buduci kolege?
slika
speedy56
Legenda
Legenda

A onda se pojavilo i ovo...
http://www.grandprix247.com/2014/11/28/ ... ting-race/" onclick="window.open(this.href);return false;

hm hm hm =P~

btw, trenutno su 15.
slika
speedy56
Legenda
Legenda

Na kraju su završili 11. o dobili su nagradu za najbolji novi tim
slika