@KevinMagnussen best of luck at the race mate! #BelieveInMcLarenHonda
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mrd
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Fernando Alonso
Evo tvituje 

- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
hm.. ne znam kaj bi reko na ovu informacuju.. očito je da McLaren skriva vrlo bitne informacije, odnosno prave informacije o svemu šta je predhodilo i šta se zapravo dogodilo u tom sudaru.
da prostim, nemoj me jebat da takva atleta (F1 vozač) ne može bit spreman da vozi 3 tjedna nakon najobičnijeg sudara, a da se ništa "neobično" nije dogodilo s Alonsom.
Iako nisam navijač Alonsa, al ovakva sranja me full raspizde. Očito je da se nešto događa i da se dogodilo nešto što nije za javnost.
A mclarenov PR je to po običaju traljavo i šlampavo odradio
da prostim, nemoj me jebat da takva atleta (F1 vozač) ne može bit spreman da vozi 3 tjedna nakon najobičnijeg sudara, a da se ništa "neobično" nije dogodilo s Alonsom.
Iako nisam navijač Alonsa, al ovakva sranja me full raspizde. Očito je da se nešto događa i da se dogodilo nešto što nije za javnost.
A mclarenov PR je to po običaju traljavo i šlampavo odradio
Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
pa lijepo piše da su mu liječnici savjetovali da ne vozi tako skoro nakon zadobivenog potresa mozga...kakva god atleta bio, potres mozga je isti za njega i za mene...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
Stos je u tome da ako bi se ponovio potres mozga u tak kratkom periodu to bi moglo ostaviti trajne posljedice...
McLaren u <3
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h4rq9judEcQ&t=17[/youtube]
Žao mi je što nisi sa Ferrarijem osvojio bar jednu titulu...... thanks and goodbye
Žao mi je što nisi sa Ferrarijem osvojio bar jednu titulu...... thanks and goodbye
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
POTRES MOZGAIgor18 je napisao/la:da prostim, nemoj me jebat da takva atleta (F1 vozač) ne može bit spreman da vozi 3 tjedna nakon najobičnijeg sudara, a da se ništa "neobično" nije dogodilo s Alonsom.
Pročitaj. I ja sam nešto novo naučio...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
http://www.vecernji.hr/automoto/fernand ... ina-993356" onclick="window.open(this.href);return false;...španjolski El Pais donosi priču iz bolnice. Otkrivaju kako je 33-godišnji vozač nakon što se probudio bio potpuno dezorijentiran i izgubljen. Navodno je mislio da je 1995. godina.
– Zovem se Fernando i natječem se u kartingu. Nadam se da ću jednoga dana postati vozač formule 1" – odgovorio je Alonso na pitanje zna li tko je i gdje se nalazi
Uz to, El Pais navodi kako se neko vrijeme nije sjećao ničega od posljednjih 20 godina, ali mu se pamćenje ipak brzo vratilo.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Cuky
- Moderator

znači sad imamo dvije teorije: prvo da je mislio da vozi za Ferrari, a druga da je mislio da je u kartingu...a i ti novinari svašta pričaju...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
-
Chuck Norris
- Veteran

Koje gluposti,naklapanja novinara
Ja imam informaciju da je mislio da je 2008g da se nalazi u Singapuru i da treba da vozi VN Singapura
Ja imam informaciju da je mislio da je 2008g da se nalazi u Singapuru i da treba da vozi VN Singapura
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Ma džabe ti ta tvoja kada ja imam informaciju iz prve ruke da je mislio da je Hamiltonovoj curi bio ljubavnik 2007e i da je zbog toga bila takva situacija tada u Mclarenu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Baš šteta. Podsjeca me na VIlleneuvea (brz i heben vozač, makar je ovaj drugi bio i malo luđi) i baš mi je ful žao da ga nisam vidio kao prvaka u crvenom.F2004_the_best_ever je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h4rq9judEcQ&t=17[/youtube]

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
dmarijon
- Legenda

Ma ja sam praznovjeran kad je Ferrari u pitanju. Samo tada. Kao da je to njihovo prokletstvo. Da su napravili dve sec. brži bolid, baš bi se našao bi se netko tko je još nijansu brži.
nadam se da će uskoro nositelj dobre sreće to promjeniti-
nadam se da će uskoro nositelj dobre sreće to promjeniti-
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator

Nakon sto je Dennis rekao da je samo bio bez svijesti i nis ozbiljno Boullier je potvrdio amneziju.
Opet neka pokvarena pašta u reziji Dennisa"It was just a normal concussion [with] a loss of temporary memory," Boullier told Sky Sports F1. "It's not as dramatic as you read in the media. Everything is back to normal."

- bernd_maylander
- Navijam za: sir frank williams
Prvo bih sam sebi volio zazeljeti dobrodoslicu. Svaka mi cast, registrirao sam se nakon dvije godine pasivnog citanja.
Samo sam htio rec da prica iz jednog hrvatskog medija na manjem formatu papira koji takodjer ima svoju najklikaniju stranicu, u kojoj se prica kako je alonso nakon sto se probudio pricao da ima 13 godina i da vozi kart..nije istina.
navodno je neki spanjolski list to izmislio radi , jel...fajspalm
Samo sam htio rec da prica iz jednog hrvatskog medija na manjem formatu papira koji takodjer ima svoju najklikaniju stranicu, u kojoj se prica kako je alonso nakon sto se probudio pricao da ima 13 godina i da vozi kart..nije istina.
navodno je neki spanjolski list to izmislio radi , jel...fajspalm
Tko kasnije koči, duže je brz.
-
dmarijon
- Legenda

Ma čak i da je istina... manje bitno. Ja sam imao potres mozga prije 10 godina. Taj dan nisam znao ništa... bio sam zbunjen gdje živim, sve. Pet dana kontrole ali ionako već drugi dan sve po starom. Normala. Nikakvo čudo to ne bi bilo ni ništa strašno ni da je istina. Sapunica.
U cijeloj nesreći dobra je stvar što ćemo vidjet Kevina jednu trku u Mc-Hondi.
U cijeloj nesreći dobra je stvar što ćemo vidjet Kevina jednu trku u Mc-Hondi.
Samo neka se trkaju.
-
Chuck Norris
- Veteran

Kao da ce odvozit utrku.dmarijon je napisao/la: U cijeloj nesreći dobra je stvar što ćemo vidjet Kevina jednu trku u Mc-Hondi.
Vjerovatno si mislio reći da je dobra stvar što ćemo gledati Kevina kako sjedi cijeli vikend u bolidu u garaži
- F1NAC
- Moderator

- bernd_maylander
- Navijam za: sir frank williams
Mozgamo oko nesrece sa testiranja, a za to vrijeme neki princ skuplja krem dela krem svjetskog inzenjerstva za novi team koji ce pokorit oktansko elektroniski svijet, sa nandom iza volana
Tko kasnije koči, duže je brz.
-
Alonso-champ
- Veteran

dobar je on,dobar...vidjecemo mi njega u Maleziji
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a2BFG3n ... e=youtu.be[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a2BFG3n ... e=youtu.be[/youtube]
Alonsista hasta la muerte..
- Bernardinac
- Rezervni vozač

Mislim da je ponovo izgubio pamćenje kad je vidio ovo jutros. 
- F1NAC
- Moderator

-
Chuck Norris
- Veteran

Možda da nastupi s biciklom bolje bi mu bilo.Ali koje je sreće pukao bi mu lanac
- Bernardinac
- Rezervni vozač

Ništa, bar će se prisjetiti mlađih dana dok je vozio Minardi.
Jbte koji je tip "promašaj"? Vozi sve bolje i bolje a karijera mu ide nizbrdo?
Ja stvarno ne znam jel njega neko "savjetuje" kad treba negdje preći, promjenuti momčad, odbiti pundu od jednih a prihvatiti ponudu drugih ili pak on to sam odlučuje?
Ako ga neko "savjetuje" treba mu odmah dat nogu i zabranu "savjetovanja" bilo čega.
Ako su ipak svi ovi promašeni transferi plod njega samog i tvroglave glave, onda je stvarno glup.
Šteta stvarno šteta.
Volio bih ga još jednom vidjeti u pobjedničkom bolidu pa nek onda razguli u penziju, ali kako stvari stoje, teško.
Jbte koji je tip "promašaj"? Vozi sve bolje i bolje a karijera mu ide nizbrdo?
Ja stvarno ne znam jel njega neko "savjetuje" kad treba negdje preći, promjenuti momčad, odbiti pundu od jednih a prihvatiti ponudu drugih ili pak on to sam odlučuje?
Ako ga neko "savjetuje" treba mu odmah dat nogu i zabranu "savjetovanja" bilo čega.
Ako su ipak svi ovi promašeni transferi plod njega samog i tvroglave glave, onda je stvarno glup.
Šteta stvarno šteta.
Volio bih ga još jednom vidjeti u pobjedničkom bolidu pa nek onda razguli u penziju, ali kako stvari stoje, teško.
- F1NAC
- Moderator

Ma dopizdilo je njemu nakon traktora prosle godine. Al ko je mogao ocekivat da ce sad frezu vozit. Mislis si da nemore postojat gori bolid od f14t. Pehist