Bolje ikad nego nikadChuck Norris je napisao/la:Dobro napreduje McLaren, ovim tempom očekujem ulazak u q3 2186 godine

@Speedy mislim da ima reziser fetis na iskre

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bolje ikad nego nikadChuck Norris je napisao/la:Dobro napreduje McLaren, ovim tempom očekujem ulazak u q3 2186 godine
Nemoj pocinjat plsKenny je napisao/la:Button opet razbio Alonsa
Vidi se da ti je crko streamKenny je napisao/la:Button opet razbio Alonsa
Crkavo je, zar nije Alonso iza?Chuck Norris je napisao/la:Vidi se da ti je crko streamKenny je napisao/la:Button opet razbio Alonsa
Sainz ima dosta više iskustva, Verstappenu je recimo ovo prvi put da je vozio na Monte Carlu, Sainz je već prije vozio u WSR-u, pa je praktički već u startu bio korak ispred.Slash je napisao/la: Druga stvar, Sainz opet bolji od Verstappena. Kad će više prestat svi pričat o mlađem kolegi, kad stariji pokazuje da je barem jednako dobar?
Koja 3 sezona neko će već po običaju letit na kraju iduće sezonespeedy56 je napisao/la:Sainz ima dosta više iskustva, Verstappenu je recimo ovo prvi put da je vozio na Monte Carlu, Sainz je već prije vozio u WSR-u, pa je praktički već u startu bio korak ispred.Slash je napisao/la: Druga stvar, Sainz opet bolji od Verstappena. Kad će više prestat svi pričat o mlađem kolegi, kad stariji pokazuje da je barem jednako dobar?
Treba vidjeti nakon 3 sezone gdje će koji od njih biti
Ja sam misljenja da bi ponovil sranje od prosle godineSlash je napisao/la:Pitanje za raspravu: Da je Rosberg bio prvi u drugom pokušaju da li bi produžio ravno u St. Devoteu ili bi ipak jedva jedvice uspio skrenuti kao što je uspio i sad?![]()
![]()
Zato i meni idu pomalo na Q. al ajde britanci moraju britanca hvalitspeedy56 je napisao/la:Skyev prijenos do sad:
Hamilton na onom kamionu
reci svijetu kako je Hamilton dobar
Hamiltonov pole
128. put Hamilton i Henry...
prebaci se na Hamiltonov život (još ga malo hvali)
u nastavku, Hamilton na SkyPadu?
eh da se bar tako nešto dogodi, ja pak imam osjećaj da će bit procesija i poredak ham-ros-vet od početka do kraja...Cuky je napisao/la:imam tako neki osjećaj da će u T1 Rosberg ić pokušat neku ludost da dokaže da ima muda i da će pobrat van Hamiltona, da će Vettel jedva izbjeć sa probušenom gumom i da će Ricci nastradat zajedno sa Mercedesima
Zamisli da je neki orvat na njegovom mjestu i da naši prenosi (neki F1 ManndžukićF1NAC je napisao/la:Zato i meni idu pomalo na Q. al ajde britanci moraju britanca hvalitspeedy56 je napisao/la:Skyev prijenos do sad:
Hamilton na onom kamionu
reci svijetu kako je Hamilton dobar
Hamiltonov pole
128. put Hamilton i Henry...
prebaci se na Hamiltonov život (još ga malo hvali)
u nastavku, Hamilton na SkyPadu?