Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- marcus
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Neobično kako nitko ne komentira katastrofalan start Mercedesa (ili presavršen start Williamsa)? Lewis je spominjao kako su riješili problem sa kvačilom/startanjem, a onda se dogodi da ih obojicu prešišaju kao da voze Manor ili da budem zločest McLaren.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Kolko sam pratio njihove izjave, start im je bio lutrija (neki problem su imali, nije bilo kvačilo nego nešto treće), Lowe je još i pohvlaio Hamiltona da je jako dobro krenuo u tim uvjetima.
A inače najbolji start je imao Hulkenberg, bolji i od Williamsa
A inače najbolji start je imao Hulkenberg, bolji i od Williamsa

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Nisu ga pustili da gleda finale u Wimbledonu jer je dosao obucen ko klaun (nije poštovao dress code)

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Toliko kinte i covjek se ne zna obuc..moze seljak iz sela al selo iz seljaka nikako 

Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
pa fensi mu je obleka... samo nije u duhu tradicije wimbledona. on ja britanac, trebao bi to znat. a možda je mislio da za njega ne vrijede uštogljena britanska pravila...
više sreće na US Open-u
više sreće na US Open-u

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma taj Wimbledone sere govna. Imaju one životinje na glavama žene, a ovak nekaj nije dozvoljeno. Možda da je protestant i bijelac bi mu oprostili. Poznato je da ga ne vole zbog toga.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
da al je bio pozvan u royal box pa tamo moras bit u tom dress codeuDani je napisao/la:Ma taj Wimbledone sere govna. Imaju one životinje na glavama žene, a ovak nekaj nije dozvoljeno. Možda da je protestant i bijelac bi mu oprostili. Poznato je da ga ne vole zbog toga.

- vidc
- Veteran
crnca pozvali u royal box? ma nemoguće, poznato je da su ovi iz Wimbledona rasisti 

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
dal je organizator wim u pravu ili ne uopce po meni nije diskutabilno..
mutavo mi je da si je on dozvolio tako nesto.. nemoj me .... da ne mozes jedan dan obuci nesto normalno (kaj se od tebe ocekuje).
mutavo mi je da si je on dozvolio tako nesto.. nemoj me .... da ne mozes jedan dan obuci nesto normalno (kaj se od tebe ocekuje).
I like to race, not to do laps alone.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Brundle je najbolje komentirao situaciju. On je bio tamo POZVAN. Kada nekog POZOVEŠ, onda očekuješ da se pojavi kao ON, a ne kao netko 10. Dakle, ako su ga već zvali trebali su ga pustit kak je došo.
Anyway, dobro je napravil da nije pristal da mu daju one ''rezervne'' odjevne predmete za takve slučajeve nego se ispravno pokupio i otišo doma.
Anyway, dobro je napravil da nije pristal da mu daju one ''rezervne'' odjevne predmete za takve slučajeve nego se ispravno pokupio i otišo doma.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
ako postoje nekakva pravila onda ih se treba pridržavat koliko god bila snobovska, a ako se on ne slaže s pravilima, nije trebao ni dolazit. a ne se pravit faca i pokušat mijenjat nešto što za sve vrijedi ne znam ni ja koliko decenija.Slash je napisao/la:Brundle je najbolje komentirao situaciju. On je bio tamo POZVAN. Kada nekog POZOVEŠ, onda očekuješ da se pojavi kao ON, a ne kao netko 10. Dakle, ako su ga već zvali trebali su ga pustit kak je došo.
Mislim, šta sad svi trebaju furat svoj film i zanemarit sva pravila koja postoje da bi se mogli individualno istaknut.
Zamisli da ideš u restoran na večeru u papučama i potkošulji jer si ti eto baš tu večer osjećao da bi to trebao obući... bilo vruće vani

može se progledat kroz prste smisla kad imaš 15-16 godina...
- Dani
- Legenda
Gledao sam turnir i nije jedini koji je bio tako obucen. Ili dvostruka mjerila ili idiotizam.

- vidc
- Veteran
ovo se odnosi na tu svečanu ložu. u kojoj, za ne povjerovati, smiju sjediti čak i crnci...

a koliko vidim i nije neki strogi dress code za koji se može reć da ga nikako nije mogao ispoštovat.
al to je privlačenje pažnje i mislim da Bernie sad svršava na Lewisovo privlačenje publiciteta. To je pravo ponašanje svjetskog prvaka, tako se privlači interes bogataša koji bi po Bernievom kriteriju trebali biti pravi gledatelji F1. Šteta što gol nije uletio u teren i prekinuo meč iz protesta

a koliko vidim i nije neki strogi dress code za koji se može reć da ga nikako nije mogao ispoštovat.
al to je privlačenje pažnje i mislim da Bernie sad svršava na Lewisovo privlačenje publiciteta. To je pravo ponašanje svjetskog prvaka, tako se privlači interes bogataša koji bi po Bernievom kriteriju trebali biti pravi gledatelji F1. Šteta što gol nije uletio u teren i prekinuo meč iz protesta

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
So, ako te ja pozovem u restoran, doći ces u gaćama (a znas da se tamo nosi samo određena obleka")?Slash je napisao/la:Brundle je najbolje komentirao situaciju. On je bio tamo POZVAN. Kada nekog POZOVEŠ, onda očekuješ da se pojavi kao ON, a ne kao netko 10. Dakle, ako su ga već zvali trebali su ga pustit kak je došo.
I like to race, not to do laps alone.
- Dani
- Legenda
Kad pogledam ove na slici , zapitam se zbog cega njega nisu pustili. Mozda ne pustaju katolike. Ili su samo snobovi po obicaju.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ili sotonjare nepuštajuDani je napisao/la:Kad pogledam ove na slici , zapitam se zbog cega njega nisu pustili. Mozda ne pustaju katolike. Ili su samo snobovi po obicaju.

De molim te pogledaj da na slici svi imaju odjelo i krvatu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
Pogotovo onaj desno sa tirkiznom kravatom je po dress codeu. Kada već daješ slike nemoj stavljati one koje ti pašu već sve.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovogodišnji središnji teren. Ona tvoja slika je od prošle godine.
de molim te.

Easy does it: Comedian Ricky Gervais saw no reason to dress up for his afternoon watching Andy Murray
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovogodišnji središnji teren. Ona tvoja slika je od prošle godine.

Easy does it: Comedian Ricky Gervais saw no reason to dress up for his afternoon watching Andy Murray

- vidc
- Veteran
Hamilton da je htio gledat mec s obicnom rajom to bi i uradio. Za gledanje finala wimbledona iz kraljevske lože vrijedi poseban dress code.
Kao sto rekoh, na US openu ce se puno bolje uklopit.ionako mi nikad nije ostavljao dojam ustogljenog engleza
Kao sto rekoh, na US openu ce se puno bolje uklopit.ionako mi nikad nije ostavljao dojam ustogljenog engleza

- F1NAC
- Moderator
Citas ti ca ti se pise? Bio je pozvan u royal box a tamo kao sto ti rekose vrijede strog prvila odjevanja. To je kao da dođes po diplomu u japankama i kratkim brgesicamaDani je napisao/la:Pogotovo onaj desno sa tirkiznom kravatom je po dress codeu. Kada već daješ slike nemoj stavljati one koje ti pašu već sve.
[ http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/ ... 34x422.jpg ]
Ovogodišnji središnji teren. Ona tvoja slika je od prošle godine.de molim te.
[ http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/ ... 34x473.jpg ]

- vidc
- Veteran
mislim da možemo zaključit da se Lewis propisno osramtio u svojoj domovini 

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Elita ga ionako tamo ne voli radi drugog prebivališta, ne plaćanja poreza i inih kapitalističkih caka.
- Dani
- Legenda
Elita ga ne voli jer nije iz njihove snobovske svite, već iz obične srednjegrađanske obitelji. Moguće i da ga ne vole jer ima osobnost za razliku od većine društva u Engleskoj. Uostalom krcate tribine običnih ljudi i potpora govore koji sloj ljudi ga ne može smisliti. A porez plaća gdje je prijavljen, za razliku od tvoje insinuacije da ne plaća porez. Po tome su i vettel/schumacher kriminalaci ( prebivalište je u Švicarskoj) i muljatori kao i većina sportaša.

- Vuksa_KC
- Veteran
Nisam rekel da ne plaća porez što je tvoja 'insinulacija' kak bi Blažičko ili Štimac rekli na tečnom 'rvackom da zvuče obrazovanije, već da radi upravo to i kaj i svi slični rade.Dani je napisao/la:Elita ga ne voli jer nije iz njihove snobovske svite, već iz obične srednjegrađanske obitelji. Moguće i da ga ne vole jer ima osobnost za razliku od većine društva u Engleskoj. Uostalom krcate tribine običnih ljudi i potpora govore koji sloj ljudi ga ne može smisliti. A porez plaća gdje je prijavljen, za razliku od tvoje insinuacije da ne plaća porez. Po tome su i vettel/schumacher kriminalaci ( prebivalište je u Švicarskoj) i muljatori kao i većina sportaša.
A sad, Schumi, Vettel i Rosberg nemaju staleže u svojoj zemlji radi kojih je VB još uvijek u srednjem vijeku, pa tamo teško pada dok netko paradira s domoljubljem za državu u kojoj ne plaća skoro nikakav porez, tj. ne pridonosi financijski.
- Dani
- Legenda
I tu si u krivu. Naime u Njemačkoj i dalje postoje plemićke obitelji kao i u VB te bivšim "monarhijama".Vuksa_KC je napisao/la:Nisam rekel da ne plaća porez što je tvoja 'insinulacija' kak bi Blažičko ili Štimac rekli na tečnom 'rvackom da zvuče obrazovanije, već da radi upravo to i kaj i svi slični rade.Dani je napisao/la:Elita ga ne voli jer nije iz njihove snobovske svite, već iz obične srednjegrađanske obitelji. Moguće i da ga ne vole jer ima osobnost za razliku od većine društva u Engleskoj. Uostalom krcate tribine običnih ljudi i potpora govore koji sloj ljudi ga ne može smisliti. A porez plaća gdje je prijavljen, za razliku od tvoje insinuacije da ne plaća porez. Po tome su i vettel/schumacher kriminalaci ( prebivalište je u Švicarskoj) i muljatori kao i većina sportaša.
A sad, Schumi, Vettel i Rosberg nemaju staleže u svojoj zemlji radi kojih je VB još uvijek u srednjem vijeku, pa tamo teško pada dok netko paradira s domoljubljem za državu u kojoj ne plaća skoro nikakav porez, tj. ne pridonosi financijski.

- Vuksa_KC
- Veteran
Pa ima, ali nije toliko radikalno, tamo te ne odjeljuju ko u VB Hamiltona, da nije i nikad neće biti 'njihov'.