https://www.motorsport.hr/pascal-wehrlein-u-toro-rossu/
Pascal Wehrlein u Toro Rossu?? Ne bih se čudio da se to obistini,.....

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
marcus je napisao/la: 16 svi 2018, 12:01 OK. Ali, sve drugo štima, radi, pouzdano je.....osim već sezonu-dvije muku muče sa mekanim gumama. Zar nije logično kad već imaš in-season testiranje da se baviš onime što nije dobro, a ne pokušati poboljšati ono što je već dovedeno skoro do savršenstva.
Ako već par sezona imaju problem sa Monacom, Mađarskom i Singapurom - kao najočitijim primjerima, onda što se čeka? Zar pokušavaju Ferrari ostaviti krug iza sebe u Monzi? 25 bodova se dobije i za pobjedu sa pola sekunde prednosti.
Ovisi koji McL gledaš. JA sam vidio da je na Vandoorneovom bio novi nos, dok na Norrisovom je stari (Norris testira gume za Pirelli). Vjerovatno ne žele sa rookieom riskirat sudar ili što
marcus je napisao/la: 16 svi 2018, 12:01 OK. Ali, sve drugo štima, radi, pouzdano je.....osim već sezonu-dvije muku muče sa mekanim gumama. Zar nije logično kad već imaš in-season testiranje da se baviš onime što nije dobro, a ne pokušati poboljšati ono što je već dovedeno skoro do savršenstva.
Ako već par sezona imaju problem sa Monacom, Mađarskom i Singapurom - kao najočitijim primjerima, onda što se čeka? Zar pokušavaju Ferrari ostaviti krug iza sebe u Monzi? 25 bodova se dobije i za pobjedu sa pola sekunde prednosti.
Ili ne zele sa paketom koji jos 100% ne razumiju raditi test guma i uvesti jos jednu varijablu.F1NAC je napisao/la: 16 svi 2018, 13:10Ovisi koji McL gledaš. JA sam vidio da je na Vandoorneovom bio novi nos, dok na Norrisovom je stari (Norris testira gume za Pirelli). Vjerovatno ne žele sa rookieom riskirat sudar ili što
Nisam puno pratil, ali McLaren koji je vozio za Pirelli testiranje je bio u staroj specifikaciji, a onaj s kojim je baš momčad testirala je vozio nove dijelove
I mislim da nije bilo tolko bitno ko danas....Također nije ni bitno....Cuky je napisao/la: 22 svi 2018, 08:13 Bridgestone je u periodu od 2007-2010 isto imao veći broj komponenti, pa su na svakom vikendu imali Soft i Hard, bez da smo znali koje su točno komponente u pitanju... i nitko nije bio zbunjen
Zato jer ispada bedasto. Mislim ultrasoft je bio plafon.. Ali hypersoft? Superhard? what the ....? Ovako je fora. Praktički imaš Q set koji će bit soft, i 2 race seta.zonelsk je napisao/la: 22 svi 2018, 15:14I mislim da nije bilo tolko bitno ko danas....Također nije ni bitno....Cuky je napisao/la: 22 svi 2018, 08:13 Bridgestone je u periodu od 2007-2010 isto imao veći broj komponenti, pa su na svakom vikendu imali Soft i Hard, bez da smo znali koje su točno komponente u pitanju... i nitko nije bio zbunjen
Stvarno ne kuzim di je problem da imamo x razlicitih komponenti i da se svaka zove drugacije....
Zasto bi naziv necega bio bedast (ok ne u smislu odabira naziva) nego ako imamo x necega sto jako utjece na performanse bolida ne vidim zasto nebi imali x naziva za to.F1NAC je napisao/la: 22 svi 2018, 15:26Zato jer ispada bedasto. Mislim ultrasoft je bio plafon.. Ali hypersoft? Superhard? what the ....? Ovako je fora. Praktički imaš Q set koji će bit soft, i 2 race seta.zonelsk je napisao/la: 22 svi 2018, 15:14I mislim da nije bilo tolko bitno ko danas....Također nije ni bitno....Cuky je napisao/la: 22 svi 2018, 08:13 Bridgestone je u periodu od 2007-2010 isto imao veći broj komponenti, pa su na svakom vikendu imali Soft i Hard, bez da smo znali koje su točno komponente u pitanju... i nitko nije bio zbunjen
Stvarno ne kuzim di je problem da imamo x razlicitih komponenti i da se svaka zove drugacije....