Domi je napisao/la: 31 kol 2018, 14:22
Često je Sky u krivu, evo Brundle već 11 godina čita Vettelovo prezime kao VE-TEL umjesto FETL. Zlo mi je kad čujem te napuhnute engleze kad se prave pametni.
Pa i mi u hrv jeziku cesto krivo izgovaramo imena....
Blazicko i ekipa mozda bolje izgovara imena i engleske nazive pa je mozda bolje da nih pratimo..
Nitrous Oxide Systems je napisao/la: 31 kol 2018, 16:15
Sve će do kraja godine biti gusto, nema ničije dominacije više. To i je čar F1, da osvojiš naslov, ali jedva.
Meni osobno da se natječem u F1 najdraže bi bilo kad bih pobjedio u svim utrkama i lijepo bez drame osvojio naslov
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
Nitrous Oxide Systems je napisao/la: 31 kol 2018, 16:15
Sve će do kraja godine biti gusto, nema ničije dominacije više. To i je čar F1, da osvojiš naslov, ali jedva.
Ima dominacije Merca i Ferarija...
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
Nažalost nisam pratio FP2, ali ove 3 desetinke zaostatka mi se čine kao velike i ozbiljne. A tek zaostaci ostalih?! Realno je Mercedes skoro pola sekunde iza Ferrarija (prosječni zaostatak LH i VB vs. prosječna vremena SV i KR), a ostali mogu plakati. Ovo je dominacija skoro kao u najboljim danima Srebrnih Strijela. Teška srca moram opet i ponovo čestitati Talijanima da su inženjerski nadjebali Švabe.
Mala slamka spasa jest da Mercedes radi na race paceu iako mi je, gore spomenut podatak skoro nevjerojatan da je ovdje PP važniji nego u Monacu. Zaista nevjerojatno.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
Po meni ( a ko sam ja...) ...šansa Mercedesa je da startuju na žute( pod uslovom da Ferari startuju na SS gume) i da razdvoje trku. Da voze svoju trku i normalno da se trude da na kraju trke budu agresivni na SS gume
Moguće. Zaostaci ostalih ekipa bi mogli biti dovoljno veliki da to uspije, ali onda ne vidim razlog da i Ferrari to ne napravi.
Mercedes je predugo bio "lovina" i mislim da će im trebati vremena da ekipu/razmišljanja/ustroj/DNA prebace na to da su "lovci".
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
Zanimljivost jučer... na FP2 Ferrari je bio 1-2, ali su na Speed Trapu bili jako jako slabi. U top 10 samo su dva Ferrarijem pogonjena bolida: Magnussenov Haas na 8. te Kimijev Ferrari na 10. mjestu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
F1NAC je napisao/la: 01 ruj 2018, 13:09
Mislis Vettel vs Hamilton. Raikkonen će ionako uprskat u zadnjem sektoru
Vettelu loše ide parabolica ovaj vikend, valjda će se popravit sad kad bude najvaznije
To me podsjeca na Vettela iz 2011. Sitne greškice tokom vikenda i daje filing da su se Ferrari i McLaren priblizili, dodu kvale i paf u zadnjim sekundama bar 2 3 desetinke napred