Želje, čestitke i pozdravi ali na mišljenje imate pravo...u svim automoto sportovima postoje dvije vrste vozača inavijača i njihovih želja oko guma. Jedni žele gumu koju mogu gaziti od početka do kraja trke pa da se vidi tko je faca – također uvijek postoji dio vozača koji želi gumu koja treba dobar menagment i koji svojim taktičkim znanjima i vještinama žele doći do pobjede...tako da teško je obje strane zadovoljiti...također bi se trebalo priupitati onda da li je bolje da je jedan ili više dobavljača gume...to se je u jednom periodu pokazalo fantastično no onda je došlo do brigstonove dominante gume i opet smo dobili ku..c od ovce jer je bitnije bilo tko vozi te gume od onoga kakav bolid imaš...sve ima svoje +-....ja osobno nekako više težim jednom dobavljaču koji će imati tri četiri vrste guma koje će se vidljivo različito zagrijavati, trajati i biti brže/sporije od druge za minimalno 1,3-1,5s na optimalnim radnim trenucima....
...isprika što sam se upleo ali jebajga da mi kod takvih tema netko zatvori usta na guzicu bih progovorio...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"