Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Poprilicno sam siguran da bi TR u tom slucaju zavrsio u Hondinim rukama (ili cak sam RB). A netko ce se naci ih kupiti. Imaju dobar tehnicki odjel.F1NAC je napisao/la: 04 ruj 2018, 12:20 Problem je sto ostaje onda 16 bolida na gridu. Jer onda povlace i STR za sobom. Bar da se nade neko ko ih moze otkupit u tom slucaju. Steta bi bilo ostat bez 4 bolida.
Ha cuj, s ozbirom da se danas sve vodi na " stednju " razumljiv potez. Imaju oni jos drugih stvari gdje ulazu itd.zonelsk je napisao/la: 04 ruj 2018, 13:12
A fora mi je kak vec sad lagano spremaju teren da mogu kenjati po Hondi i F1 i svemu.... Helmut![]()
Uglavnom i jedna i druga strana se slozila da titulu 2019 nece osvojiti. A Horner je rekao da misli ni 2020. Tek od 2021 se nesto moze ocekivati.Whether it’s enough for the title, I cannot say now, but our target must be the world championship crown!”
Vidit ćemo kad ne bude med i mlijeko. Vidilo se kako su završili s Renaultom (motorom s kojim su osvojili svoja jedina 4 naslova)
Honda je vec sad bolja nego Renault, tako da veliko razocaranje i ako nebude sve dobro sljedece godine... Moraju biti puno blize Mercedesu i Ferrariju.
1) nisi njegov drveni advokat
Malo si sad razočaran, kaj ne?
Malo si pobrkao. 2016. su potrošili 193, a zbog promjene pravila 2017 su potrošili 226.Scuderia je napisao/la: 12 lis 2018, 14:16 Prosle godine ekipa je potrosila 193 milijuna funti, a ove godine zbog promjene pravila 226 milijuna.
17.4 % vise nego prosle godine.
Ovo su elementi dodani na podnicu vjerovatno 3D print. Par fotki i da se poslat u MK da ljudi naprave simulaciju na superracunalu. I transport podnice do Meksika. Uvid u to su imali proslu srijedu.Cuky je napisao/la: 25 lis 2018, 20:43 vjerojatno su odvojeno došli na istu ideju... jer tjedan dana između Austina i Meksika je puno premalo za dizajnirati, ispitati, proizvesti i transportirati podnicu