Autosprint časopisi
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sepulctor
- Rezervni vozač
Autosprint časopisi
Dobar dan!
Da li tko od članova ima stare Autosprint časopise? Pošto se bavim raznim statistikama, trebaju mi od 1984.-1999. Imam ih hrpu, skeniram ih i prebacujem u PDF (mogu uploadati par komada da se vidi kako to izgleda), pa me zanima da li bi tko bio voljan prepustiti ili prodati poneki da ih skeniram?
Da li tko od članova ima stare Autosprint časopise? Pošto se bavim raznim statistikama, trebaju mi od 1984.-1999. Imam ih hrpu, skeniram ih i prebacujem u PDF (mogu uploadati par komada da se vidi kako to izgleda), pa me zanima da li bi tko bio voljan prepustiti ili prodati poneki da ih skeniram?
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Autosprint časopisi
označit ću temu kao globalno da se bolje vidi na forumu pa možda neko baci oko.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
To je bio HR časopis?
- sepulctor
- Rezervni vozač
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
- Vuksa_KC
- Veteran
A što u njemu ima zabilježeno da vodite, a da ne možete naći na internetu?
Ako nije tajna
Ili vas zanima samo primjerak konkretno.
Ako nije tajna

Ili vas zanima samo primjerak konkretno.
- sepulctor
- Rezervni vozač
Časopis je iznimno vrijedan izvor informacija općenito, ima jako dobre tehničke detalje koje je jedno vrijeme radio Giorgio Piola (mislim da sad radi tehničke analize za Autosport i Motosport). Ja konkretno tražim maksimalne brzine po svakoj stazi. Ti podaci se ne mogu skupiti gotovo nigdje drugdje, a da budu vjerodostojni. Jedan Francuz s drugog foruma mi je dao podatke za 1999.-2003. sezone iz francuskog časopisa Auto Hebdo, ovim sezonama nakon su uglavnom poznati ti podaci. Ali prije..ne.
Već sam ja to tražio tu na forumu, pa su ljudi pričali bajke, kako to obično bude na forumima
Primjer - Monza 1985.

Već sam ja to tražio tu na forumu, pa su ljudi pričali bajke, kako to obično bude na forumima

Primjer - Monza 1985.

- Vuksa_KC
- Veteran
Mislim da vas nije bilo dugo na forumu, a s obzirom na datum vašeg pridruživanja, sumnjam da će se netko od nas trenutno sjetiti te prijašnje rasprave:)
No, ostala je tu šačica istinskih zaljubljenika u F1 i rado bi pomogli.
No, ostala je tu šačica istinskih zaljubljenika u F1 i rado bi pomogli.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Naletio na nešto slično. Mada tu nisu uzeti top speed u obzir, već je početak uzet od 1974 sa najbržim krugom u kvalama i trci, (average kroz cijelu sezonu) i onda svaki sljedeći se uspoređivao s prethodnim.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Imam 2 ili 3 komada baš izbtog razdoblja( moje studenske dane)....ali negde zabacane ko zna gde
Ako naproleće kada čistim suteren pronagjem ...pisaću
- sepulctor
- Rezervni vozač
Bio bih vrlo zahvalan!gjoko-mkd je napisao/la: 12 stu 2018, 17:44 Imam 2 ili 3 komada baš izbtog razdoblja( moje studenske dane)....ali negde zabacane ko zna gde
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Kao student 90-tih kupovao sam neke časopise...ali su bile sa nekoliko mjeseca kašnenja. Bilo je Gente Motore...Automobilisimo....Autosprint
Ali nisam siguran da ih još imam u suterenu. Ko zna šta se dogodilo i pospremalo od tada
Ali nisam siguran da ih još imam u suterenu. Ko zna šta se dogodilo i pospremalo od tada
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ja imam par časopisa iz 90-tih, na njemačkom jeziku..... mislim, ovako napamet da su to Auto-moto-und-sport.
Naravno kupovao sam ih zbog F1. Mislim da su negdje na tavanu, ali da imaju podatke o top speedu, teško.
Kupovao sam ih, uglavnom na početku sezone, kako bih došao do podataka o novim vozačima, momčadima, rasporedu utrka, itd.
Naravno kupovao sam ih zbog F1. Mislim da su negdje na tavanu, ali da imaju podatke o top speedu, teško.
Kupovao sam ih, uglavnom na početku sezone, kako bih došao do podataka o novim vozačima, momčadima, rasporedu utrka, itd.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.