popeye je napisao/la: 02 tra 2019, 11:21
Cuky je napisao/la: 01 tra 2019, 19:09
popeye je napisao/la: 01 tra 2019, 17:51
vecina je otisla Maxu to sam mislio. Od tih sto su navijali za Alonsa najvise sad navija za Maxa razumes valjda.
Ja razumijem, ali ti ne. Većina koja je navijala za Alonsa se podijelila po svim vozačima. Max je dobio samo 17% glasova. On možda je dobio 25 glasova, ali većina je išla drugdje a ne njemu
joj Caki daj me nemoj jebati molim te. Od tih bivsih Alonsovih navijaca najvise se opredelilo za Maxa, malo manje za Rikarda i jos manje za ostale.
Prvo i osnovno ne manipuliraj podacima.
Drugo - anketa i analiza nije napravljena na ispravan način - uzorak od 141 osobe je daleko premali da bi donijeli ikakav zakljucak.
Trece - tih 141 izjašnjenih pripada jednom forumu ili jednom portalu sto znaci da su vec sami po sebi podskupina cijele populacije te samim time rezultati vjerojatno nisu reprezentativni.
Četvrto - Max je dobio 25 od 141 glas -> TO NIJE VEĆINA - to nije ni petina (cca 17%)
Peto - Velika je vjerojatnost da Alonso navijaci ce teže otići nekome poput Hamiltona, Vettela, Kimija odnosno starijeg djela grida s kojima je godinama bio u rivalstvu, a vjerojatnije je da ce otici mlađim vozacijma poput Maxa, Ricija, Charlesa itd. Sam time ova statistika opet nije ispravan pokazatelj koliko realna baza Maxovih navijaca.
I na kraju ponavljam, opet generaliziraš stvari ta temelju mišljenja 25 osoba?
I za sam kraj - baš si pristojan i elokventan u svojim raspravama. S takvim rječnikom nađi sebi neke kočijaše pa se prepucavan s njima.
Što se tebe tice - meni je ovo over-and-out dog kod nisi spreman normalno razgovarati.
I like to race, not to do laps alone.