Po punoj cijeni definitivno ne, pogotovo ako želiš verziju sa Sennom i Prostom unutra. Ista je na Steamu 64,99€, dok je ovdje imaš za 34,49€, možeš kupiti već sad i dobiješ na mailu key čim je igra dostupna.
https://www.cdkeys.com/pc/games/f1-2019 ... n-steam-pc
Osobno sam tu kupio:
F1 2018 Headline Edition (isto kao normalna verzija + Brawn BGP001 i Williams FW24)
Ride 3
Farming Simulator 19
Project CARS 2 Deluxe Edition
Assetto Corsa Competizion (čim je krenula u Early Access, bila je par € jeftinije nego na Steamu. A za 2 dana izlazi službeno igra, puna cijena je oko 60€, ja sam dok je krenula u Early Access platio 19,88€)
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
MotoGP 18
Itd... uglavnom bilo je tu još igri i DLC-ova. Uredno stigne key na mail unutar minute od kupnje, ili ako je prednarudžba na dan kada igra izlazi. Cijene su inače prilično niže nego na Steamu, stranica je čini se legit... a još možeš i preko njihove stranice na facebooku dobiti kod za dodatnih 5% popusta na kupovinu.
E sad... što se same igre tiče... u svim najavama pričaju kako su sa radom na istoj krenuli još prije 2 godine i kako su puno toga novog napravili u odnosu na F1 2018. Ono što se nadam da su naspram prošloj popravili su glupi problemi sa performansama. U početku je 2018 išla glatko na mom PC (imam Ryzen 5 1600, GTX 1070 Ti, 16GB RAM), međutim nakon jednog (mislim da 4.) patcha igra je počela nasumično zamrzavati samo na tren... i to najčešće taman usred zavoja. Nekoliko patcheva kasnije, mnogo ažuriranih drivera i smanjene grafičke postavke na najslabije nisu problem otklonili. Ako taj problem ne bude prisutan u 2019 onda se isplati.
Što se sadržaja tiče, isplati se definitivno. Dobivamo punu sezonu 2019, sve classic bolide iz prošle igre (uključujući i ova dva koji su bili dostupni samo u Headline verziji) plus ako uzmeš Legends verziju dobiješ Alonsov F10, Hamiltonov MP4-25 te Prostov Ferrari F1-90 i Sennin MP4/5B. Uz to dobivamo i punu 2018. sezonu Formule 2 na početku, a kasnije i besplatno 2019. sezonu.
Ja ću sigurno kupiti. Samo još nisam siguran hoću li uzeti odmah sada kroz koji dan pa u miru dočekati dan izlaska ili ću čekati do izlaska igre, a sada kupiti MotoGP 19 koji izlazi cca 3 tjedna prije F1 2019 (i košta nešto manje sa 28,69€)
https://www.cdkeys.com/pc/games/motogp-19-steam-pc
Ubiti, sad kad razmislim, mislim da ću sutra-preksutra kupiti MotoGP, a F1 pred izlazak
Sorry na opširnom i općelutajućem postu