Oni su mi prvi ko želja za naslov, gledajući naravno ostale bez Ferrarija. Nema više onih ljudi ni vozača iz doba smicalica i afera.
Sainza inače baš nešto ne volim, Norris mi je odličan.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
90% trke sam gledao njegov i Charlesov onboard. Šteta za krilo par krugova prije kraja. Imao bi Gaslija sigurnoToon je napisao/la: 01 srp 2019, 12:42...ja sam primjetio...ali namjerno nisam htio ništa napisati, zaslužio je da navijač ferrarija to spomene...ovo više znači nego da je bio vozač dana (a trebao je)...hvala Vuksa vidi se tko zna znanje o ovom sportu...Vuksa_KC je napisao/la: 01 srp 2019, 11:02 Jadan Sainz, nitko nije ni obratio pažnju na njega i da je sa začelja završio osmi.
Spori (baš zavoji, ne hairpini) su ih mučili do Barcelone, nakon toga su rekli da su skužili neku foru sa setupom u S3 i navodno ispravili to. Sjećam se te izjave.
Williams i Renault - ok.Cuky je napisao/la: 08 srp 2019, 12:53 Nastavno na post u Williams temi, prema Auto Bild-u Williams i Mercedes bi se trebali razići, a navodno bi po isteku ugovora sa Renaultom na kraju 2020. mogla biti obnovljena suradnja McLarena i Mercedesa
Renault u civilnim autima napušta 1.6, a razvija uvelike 1.8, Mercedes i Honda se drže 2.0.zonelsk je napisao/la: 08 srp 2019, 16:50
Do 2021 sezone ce jos vise a motori ce vjerojatno ostati isti ko i sad.
Ma no chance da će povećavat kapacitet. Mislim da će ostat ista konfiguracija sa ponekim standardiziranim elementima. Eh kad e sjetim 2014 i kako su svi tvrdili da je kompresor naprijed "must have" i da je to srebrni metak u ovoj formuliVuksa_KC je napisao/la: 08 srp 2019, 22:34Renault u civilnim autima napušta 1.6, a razvija uvelike 1.8, Mercedes i Honda se drže 2.0.zonelsk je napisao/la: 08 srp 2019, 16:50
Do 2021 sezone ce jos vise a motori ce vjerojatno ostati isti ko i sad.
E sad, dal netko od njih zna nešto već...
Nemaju ti motori veze s civilnim, ali marketinški im to treba itekako.
Kad se sjetim eksperta Crofta i njegovih priča (ili pisanja, kaj god) da samo Mercedes ima kompresor naprijed, a njihovi kupci (Force India, McLaren, Williams) iza, na "klasicnoj" poziciji.F1NAC je napisao/la: 08 srp 2019, 23:12 Eh kad e sjetim 2014 i kako su svi tvrdili da je kompresor naprijed "must have" i da je to srebrni metak u ovoj formuli![]()
Ako se ne varam za F1 koriste Toyotin u KelnuCuky je napisao/la: 09 srp 2019, 15:48 McLaren nema svoj u Technology Centeru? Ja sam skužio da će raditi novi, umjesto nadograđivati postojeći pa će imati dva?
Tako je. Onaj Toyotin koji je na glasu kao jedan od najboljih ali ga joristi više momčadi iz raznih trkačih serija.
...ima ali ga ne koristi za F1...taj se ruši i gradi novi, najbolji, najljepši, najmoderniji...optimističan rok je malo manje od dvije godine ako bude sve po planu...Cuky je napisao/la: 09 srp 2019, 15:48 McLaren nema svoj u Technology Centeru? Ja sam skužio da će raditi novi, umjesto nadograđivati postojeći pa će imati dva?
Ferari?Slash je napisao/la: 10 srp 2019, 13:27 Zanimljivo da su ih tako rano išli osigurat.
Ipak RB, Merc i Ferrari imaju slobodno mjesto dogodine.